- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
NHC, feltettem kékhalál, majd következőnál írta, hogy adminként lépjek be, és ott indítsam el, majd a szervízt buzeráljam, na most beléptem a szervízmár ment kis idő és kékhalál.. ha elakaram indítani az NHC-t kékhalál.. fqa szerint megy vista alatt, vagy csak félre olvastam?
-
amargo
addikt
válasz
divergens #321 üzenetére
Nekem 1x úgy lelötte a ventit, hogy csak azt vettem észre kikapcsolt a gép... azért tud egy kis galibát okozni.
Nem régiben úgy 1 hónapja volt egy kis időm, és debuggoltam a TPFC-t a gyanakvásom, az, hogy míg az NHC egy megadott intervallumban olvassa ki az értékeket az ACPI-ből, akkor a TPFC nem tudja, ezért kap egy hibát, majd egy bizonyos hiba eset után egyszerűen kilép a program.. persze nálam is vagyott már meg elég csunyán.. a lényeg az, hogy(ha lesz időm): megnézem, hogy error (''Warning: Can't read Status (possible conflict with other software)'') esetén egy gyors kiolvasással megkapja -e az értékeket.. mert olyan esetet is láttam, hogy ment az NHC-m és a TPFC is, de tudta változtattni a ventit. Ebből arra gondolok, hogy az NHC-nak is van egy intervalluma, amikor engedi olvasni az értékeket (márha ez a gond..)
Shadowfax: Ha ismered, vagy tudodsz kommunikálni egy NHC-s fejlesztővel megkérdezhetnéd, hogy kiolvasásnál mit csinálnak..? Mert nem is értem miért nem tudja olvasni a státuszát a TpFC csak arra tudok gondolni, valamiért lockolta az NHC arra az időre..
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- 16" MacBook Pro / M1 Pro - Silver / 512GB SSD / 16GB RAM
- Eladó Makulátlan 16" MacBook Pro M1 Pro 16/1TB (10/16) Dobozában, ajándék tokkal.
- DELL Latitude 5520 i7 GARANCIÁLIS
- Apple MacBook Air M2 15,3" (256 GB SSD, 8 GB RAM) ezüst
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest