Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dugo_

veterán

válasz KillHates #23067 üzenetére

Hello,

Köszi a választ. Én igazán örülnék, ha ennyit ki lehetne belőle hozni, de újonnan olcsóbb. :D
    Erről a gépről van szó: [link]
    Lehet félreértettük egymást, vagy nem tudom. A gép egy éves lesz most. Én 80k-val már boldog lennék, nem tudom mennyi az értékvesztése ezeknek a vackoknak és mekkora kereslet van erre a kategóriára használtan.

Ha végre megjavítaná a Telemax, akkor új alaplappal (és talán új inverterrel/kijelzővel) adnám el és szállnék ki belőle. Bár még egy csereutalványért is harcolok, nem eldöntött a kérdés sajnos.

De az ajánlást megfogadom, 500GB HDD+4GB RAM egy vállalható felállás lenne mindkét oldalról, ha sikerül dűlőre jutni a gép sorsával kapcsolatban.

Hinnye! De csúnyán benéztem! Igazság szerint az itteni HWA-s árakat futottam át és láttam, hogy 150 körül vannak fent Z50-75-ösök. de akkor ez annak az esete amikor valaki árul valamit de nem akarja eladni.
    Szerintem 80-ért nagyon gyorsan el fog menni, de bátorkodom javasolni, hogy a 120-as HDD helyett rakj bele valami emberi méretű merevlemezt! Köszönöm a visszajelzésed :R

[ Módosította: KillHates ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés