Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerokrisz
tag
válasz
KillHates
üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen! Viszont az NVS az miért mínusz? Mivel rendesen benne van az intel hd-is, ez csak pluszként van benne (és jobb is).Nagyon szívesen! Mivel üzleti kategóriás gép a 6420-as ezért a hűtése a csendességre van optimalizálva. Ha tartósabb ideig használja valaki a dedikált GPU-t akkor hajlamos a meghibásodásra mert túl melegszik. Elég sok ilyet javítok. Mivel a Latitude-oknak elég kiterjedt közössége van érdemes valami "fan controll" szoftverrel meghergelni a ventilátorát mikor majd az új gazdája rábillen a WOT-ra

[ Módosította: KillHates ]
-
Paul119
addikt
válasz
KillHates
üzenetére
akkor újra

Notebook típus: Dell xps L520x
Processzor: Intel Core i7-2630qm
RAM: 2x2gb ddr3
HDD : Wd 750gb 7200RPM
VGA: Nvida GT 540m 2gb vram
LCD: 15,6" 1366x768
Billentyűzet: Német kiosztású
Állapot: szép
Garancia:nincs
Akku idő: kb 3 óra
Tartozékok: Gyári töltő ,aksi, dell telepítő lemezek
Jogtiszta Windows matrica: igen, Windows7 ,jelenleg 8.1 fut rajta -
Pittyesputty
csendes tag
válasz
KillHates
üzenetére
Köszönöm szépen a választ, ezért kérdeztem, mert nem vagyok képben az árakkal.
Nagyon szívesen! Sajnos sokan beleesünk néha abba a hibába, hogy a megszeretett készülékünket túlárazzuk. Mivel a piac diktálja az árakat, ezért jön jól egy harmadik fél.
KH[ Módosította: KillHates ]
-
djbrusic
csendes tag
válasz
KillHates
üzenetére
Köszönöm a gyors reakciót!

Megnéztem pontosan, az SSD nem 840 EVO hanem 840 Series! Nem tudom, hogy van-e a kettő között különbség de ha van, akkor ezzel is gond lehet? 2.5 éve a gép vásárlása óta ezzel használom, nekem nem okozott semmi tünetet. A következő laptopba gondoltam, hogy tovább használom. Ha szabaduljak tőle, mit javasolnál, milyen 120 vagy 250gb-os SSD-t válasszak?
Köszi!

-
zsolti.22
senior tag
válasz
KillHates
üzenetére
A 0 perces akksit úgy értettem, hogy 0 percet volt használva, tehát tökéletes az állapota.
Mindig a gépben van az akksi, de nincs az alaplapra csatlakoztatva; szóval nem csak félretolok egy reteszt és kiveszem, hanem szépen szét kell szedni az egész gépet 
Nemrég vettem a notit, nincs 2 hónapja, akkor volt 390K, szóval most 320 az ára.
Köszönöm szépen! -
Pluto69
tag
válasz
KillHates
üzenetére
Nálam is voltak javításra ilyen 2-3száz ezres gépek, Hp, Dell, Lenovo, és láttam olyan megoldásokat, hogy nem hittem a szememnek. Ez a gép pedig nem ez az árkategória. Ha ekkora tapasztalatod van, akkor ezzel Neked is kellett találkoznod. Ettől függetlenül ez nem jelenti azt, hogy nem csinálnak jó gépet. Szóval sztm. nem szabad általánosítani. Azért azt megkockáztatnám, hogy konkrétan ezt típust nem javítottad. Mert erre sztm. nem illik rá a jellemzésed egyáltalán.
Kösz az infót
-
Pluto69
tag
Új hozzászólás Aktív témák
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• Képről nem árazunk!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
Szoftver adás-vétel szabályozása a Hardveraprón (2017.04.04.)
- LEGO klub
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Milyen videókártyát?
- Iqos cigaretta
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- MIUI / HyperOS topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Trollok komolyan
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook 12 Retina - Magyar bill. - 2016 Early - 256 SSD, 8GB, 1.5GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Ebben még van erősebb vga.is... nem csak hd4000. Fene..

, felteszem 5 rugóért az egészet, ha meg senkinek nem kell, akkor lesz még itt elektronikai hulladék gyűjtés.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Pyttawrx