Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Luni741

újonc

Sziasztok!
    Nem tudom, hogy ez mennyire életszerű kérdés, de van egy hibás, de működőképes laptopom és érdekelne, hogy el tudnám-e ilyen állapotban adni és ha igen mennyiért:

HP EliteBook x360 1040 G5
    Processzor: Intel i7-8650U 1.9 Ghz (4.2 Ghz Turbo)
    RAM: 16 GB DDR4-2666 SDRAM (2 x 8 GB)
    SSD: Toshiba XG5 512GB
    VGA: Intel UHD 620
    Kijelző: 14" FullHD IPS, Touch + Privacy Screen
    Billentyűzet: van háttérvilágítás
    Akkuidő: 7 óra, 56Wh
    Tartozékok: Eredeti 65W-os töltő illetve HP toll
    Állapot: a laptop le volt ejtve, emiatt a képernyő sarka sérült, illetve van egy repedés ami az egész képernyőn áthalad. Ettől függetelenól a képernyő teljesen funkcionális, az érintő kijelző kézzel illetve tollal is működik. Ezen kívül az akkuval van még valami probléma, néha nem tölt, hiába van bedugva, ilyenkor ha kihúzom a töltőt és visszadugom akkor működik rendesen. Az akku élettartama ettől függetlenül egészséges.

Nem tudom, hogy egyáltalán van-e valaki aki ilyen állapotba megvenné, szerintem használható állapotban van és egész jó teljesítményű gép, szóval nem szeretném ha kárba veszne.

Előre is köszönöm a segítséget.

Szia, legutolsó ismert ára 640k környéke, most lehet kapni 26 hó garral 300k ért, új szinte bontatlan. Egy ilyen lcd csere mivel ezt kompletten adják, szétszedni vagy nem lehet, vagy borzasztó sok melóval talán lejön a touch lcd sérülés nélkül, és kapsz is csak touch-ot. De nem hiszem. Ha kapsz is nem biztos, hogy normálisan megragad, hosszútávon. Aztán sérülhettek a zsanér felfogatások is. És még az akksi, vagy a lap hiba miatt a töltés hibát nem is néztük. Azaz erre költeni kellene, minimum 60-80k, de ez elmehet egészen 120-ig is. Így hogy a vevő ne bukjon, ezt szerintem addig ne hirdesd meg, még az ki nem derül, hogy a lap hibás-e vagy nem. Ha nem hibás, akkor is alkatrészenként tedd fel, jobban jársz.

[ Módosította: Pyttawrx ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés