Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tomiivagyok

aktív tag

Hali, én is beáraztatnám, habár félek egy picit, hogy mi lesz, végén leírom azt az árat, amit gondoltam.

Notebook típus: Acer Aspire 8930
    Processzor: Core 2 Duo P8400 (elv. Core2Quad Q1000-re bővíthető mindenféle gond nélkül)
    RAM: 4GB DDR3
    SSD: KINGSTON SV300S37A12 (remélem jót írtam. xd)
    HDD: SEAGATE ST9500325AS 5400rpm SATA2
    VGA: NVIDIA GeForce 9600M GS (512 MB)
    LCD: 18.4", max felbontás 1680x945
    Billentyűzet: magyar kiosztás, sima
    Állapot: használt, van rajta egy kis kopás, meg ütődés, de nem feltűnő
    Akku: hiányzik, mivel tönkrement, és nem pótoltam, mivel csak itthon használtam.
    Tartozékok: adok alá hűtőt, mert az már nem kell nekem. Töltő utángyártott.
    Egyéb: az érintőpanel a billentyűzet mellett ép, karcmentes, hibátlanul működik.
    Jogtiszta Windows matrica: volt rajta, de lekapartam, meg nem is igazán foglalkoztam vele, ment rá a "félig" jogtiszta. :DDD

Ui: egy apróhirdető oldalra 70 irányba raktam fel, hogy tudjanak belőle alkudni, de olyan 60 körül gondoltam eladni, mert azért eléggé izmos még attól függetlenül, hogy régi. Ezért is kértem a segítségetek, hogy cáfoljatok meg, vagy világosítsatok fel, hogy egy p_cs vagyok.

ui.: egy i5-ös egész konfigot ajánlottak érte, monitor nélkül, gondolkodtam rajta, hogy elcseréljük (1:1), de még mindig gondolkodom azóta is.

Szia, ritka és régi gép, így sok okosat nem lehet mondani róla, de én 40-50k közé lőném be az árát.

[ Módosította: Khelben ]

Új hozzászólás Aktív témák