- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
Új hozzászólás Aktív témák
-
richpublic
tag
notira keresek hasznos progikat! tudtok mondani párat? ilyenre gondolok: hőmérséklet figyelő,olyan hőmérséklet figyelő ami fade-s átfedés van benn igy játék közben is lehet látni,stb ilyen jó dolgok =D
-
dat
senior tag
Egy rég elfeledett topicot szeretnék felhozni egy kérdés miatt.
A problémám az, hogy a notimat elég sok helyen használom (otthon, egyetem, stb) és persze mindenhol más más hálózati beállításokkal (dinamikus/statikus IP, proxy, stb...). Namost nekem valami olyan program kellene, ami az ezek közötti váltást kényelmesen megoldja.
Tudom hogy a proxy azért nagyrészt programspecifikus, de hátha...
Explorerhez már találtam, de azt meg nem használok -
Gazala
aktív tag
Ha van akkor olyan progit nem tudtok amivel a noti ventilátorját be tudjam kapcsolni és ne maga kapcsolgassa, mert játéknál egyenlő időközönként szaggat és nemhiszem hogy az Ati Mobility 9700-es ennyire rossz lenne, hogy a MOH: AA-t szaggatva viszi el és több pontot kapott mint az asztali gép, lehet a melegedéstől is, esetleg a winchester kis fordulatszáma miatt?
-
bebean
aktív tag
válasz
Szólista #109 üzenetére
meg itt van kettő. aztan abbahagytam a linkelest
Bővebben: link
Bővebben: link
& ~ Bővebben: link -
bebean
aktív tag
bocs, Everest törölve, sikerült vegigolvasni a hsz-ed.
Esetleg Motherboard Monitor?
Cpu Monitor: Bővebben: link
Hmonitor: Bővebben: link probald ki. -
Szólista
senior tag
Erre tud valaki segitséget? #92 Próbáltam a Centrino HC-t is,el sem indul,errort ir ki.Nem igaz,hogy nem tudom megnézni a procim hőfokát.
Arról már letettem,hogy a procit szabályozzam.
-
sekli
addikt
Honnan lehet letölteni Notebookos videókártyához (GeForce 4 420 Go) forceware vagy detonator drivert??? gúglit próbáltam, de nem sok a jó(friss) találat, néhányat letöltöttem, de nem jók, gyártó honlapján csak 2003-as van, tehát ki tud valamit, ami működik is?
-
r0dg3cc
tag
lehet hulye kerdes
a centrinos progi akkor dothan magos celeron-m -el se megy? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- 3D nyomtatás
- Temu
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Garanciával, MSI Crosshair 15 B12UEZ gamer laptop i7, RTX 3060 6gb vram, 32 gb ram. DDR4, 1TB SSD.
- Latitude 3450 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Asus Tuf Gamer laptop makulátlan állapotban
- Apple Macbook Air 15 M4 256 gb Garanciális/számlás Ráadás Magic Mouse 2
- ThinkPad X280 27% 12.5" FHD IPS i5-8350U 8GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest