Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Aktív témák
-
danzi
tag
A Symantec amiota grafikus lett, nem gyarottt egy epkezlab programot. NIS2003 meg minden ilyen rendszerkozeli trutyi ugy sz@rra' szedi a rendszert, hogy egyszeruen nem eri meg felrakni....
A Norton Utilities 8.0 utso DOS-os verzioja volt az utolso hasznalhato rendszeruk.
A viruskeresojuk drabalisan nagy, es nehezkes hasznalni, nagyon lassitja a rendszert. A tuzfal benne nagyon gyenge ahhoz kepest, amik vannak me'g free szinten is, pl ZoneAlarm, vagy esetleg SMC halokartyahoz kapott Kerio Personal Firewall...
Elcseszettul bonyolult es eroszakos program... Masreszt mindennel akarnak foglalkozni, ami szerintem minden komponens minosegi romlasahoz velet. Szerintem egy gyarto csak azzal foglalkozzon, amihez ert ;) En pl ezert hasznalok Sophos-t mert semmi massal nem foglalkoznak 198x ota, csak virusvedelemmel!
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi