Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Arhel
senior tag
A 2003-as NIS-sel még nem volt problémám addig, amíg egy rendszertelepítés után nem tudtam rendesen használni, mert Liveupdate állandóan megőrült és nem indult automatikusan NIS az XP-vel (SEHOGY). Ezért lett NIS 2004, ami sztem jobb, de most csak rosszat tudnék mondani róla.. Másban meg nem bízok! :(
-
Arhel
senior tag
Senki :F
-
Arhel
senior tag
Hát nekem olyan problémám van, hogy ezen az oldalon [L]http://powr-team.uw.hu[/L] nem jelennek meg a gombok, és hasonló oldalak amik szintén így készültek sem akarnak megjelenni rendesen! pls vki HELP! mert már mindent ki-be kapcsolgattam, de semmi eredmény ... :(
-
HW-Peter
aktív tag
2 dolgot próbálj meg:
1. Ha bejött teljesen a startlap, frissíts rá.
2. Az Internet Explorer ablak jobb felső részében a NIS telepítás után megjelenik egy ilyen: Web assistant. Itt ki kell venni a pipát ezek elől:
- Block ads on this site.
- Block popups on this site.
A többi hibásan működő weboldalnál is ez szokott lenni a megoldás. -
bsutyi
csendes tag
Hali!
Olyan gondom van, hogy nem tudom hol és hogyan lehet beállitani de amióta fennt van a nis2004 az olyan oldalakon mint a startlap.com a hivatkozások teljesen inaktívak lettek azt mondták ez valami script-es dolog tud valaki segiteni nekem?
Win XP alatt.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest