Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
malnabokor
senior tag
Sziasztok! Látom eléggé kihalt a topik az elmúlt pár hónapban, de megpróbálom

Szóval mostmár hét éve vagyok Nook tulaj, egy Amerikából hazahozott Nook 1st Editiont (életem legjobb befektetése volt, rengeteg könyvet olvastam ki rajta) használtam és még használom most is
Az elmúlt hetekben jelezte a B&N, hogy sajnálkozva megszünteti a 1st edition támogatását, többé nem lesz elérhető az USA Store (kezdetektől fogva oda voltam beregisztrálva), de azért gratulál is, hogy az első felhasználók között voltam, így adtak egy 50%-os kuponnal a Glowlight 3-ra.
Egyetlen “hibája” volt számomra, hogy bár módosítottam a 1st editiont és feltettem egy másik fájl olvasót, az eredetit/gyárit szerettem igazán, viszont az nem mindig szerette a PDF/Ebook magyar különleges karaktereket (ű,í,ő) leginkább. És soha nem jöttem rá, hogy ez mitől függ, melyik pdf, kódolás verzió stb. Egyiknél ment, másiknál nem.
A kérdésem az lenne, hogy a mostani újabb generációs Nook olvasók gyári szoftverei mennyire vannak barátságban a magyar karakterekkel? A tárhelyre rárakott saját epub és pdf fájlok esetén lennék kíváncsi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Excel topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Azonnali fotós kérdések órája
- Robogó, kismotor
- sziku69: Szólánc.
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- További aktív témák...
- Szép állapotú Apple iPad Pro 6 gen M2 128GB, 12 hónap garancia!
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Szép állapotú Apple iPad Pro 3 gen 256GB, 92% akku, 12 hónap garancia!
- Lenovo Tab M10 HD (TB-X306F)
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- ASUS ROG Zephyrus G14 Ryzen 9 / RTX 4070 / 32GB / 1 TB SSD 2K 165Hz PRÉMIUM
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5520 FHD notebook - i7 7820HQ 16GB DDR4 256GB SSD M1200 4GB WIN11
- 27% - BeQuiet! Pure Loop 2 FX 360mm Vízhűtés!
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest