Hirdetés
Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
válasz NaNorbert #906 üzenetére
''és öszinte bocs az irásom végett de kinek van ideje ,.: rakni az irásban!!''
Az n betűre bezzeg volt időd.
Nem értem mire jók ezek a kifogások. A ''végett'' után lezárhattad volna a mondatod. Ha valaki felhívja egy hiányosságomra a figyelmem, akkor megköszönöm, hogy szólt és vagy megpróbálom pótolni a dolgot avagy olyannak ítélem, amivel együtt tudok/fogok élni. Teszem azt tök vagyok a közgazdaságtanhoz, tudok róla, de nem fogom megtanulni, mert jelen pillanatban úgy érzem, hogy le tudom nélküle élni az életem és nem is igazán érdekel. Persze vannak olyan társadalmilag preferált területek, amiket érdemes elsajátítani, mert különben faragatlannak néznek minket. Ez koronként és helyenként változik, most még nálunk a helyesírás valamennyire idetartozik -
Foglalt név
addikt
válasz Kokkantas #1352 üzenetére
Vörös hordóba rakod... Marha bonyolúlt
A bort többek között ezért utálom. Ha vlki taplórészegre issza magát közben, biztos marha jó buli -10 fokban egy fejtés, de aki csinálta józanon, az többet ennek a förmedvénynek a közelébe nem megy jószántából
Kéne csinálni statisztikát, hogy az itt megforduló, jórészt ''nőtlen'' férfiak hány százaléka nem iszik. Mert lehet itt van a kutya elásva. Nem azért persze, mert az ital férfiassá tesz, de segít elviselni a nők hibáit
[Szerkesztve] -
Foglalt név
addikt
Te ugye az a srác vagy, aki fülig szerelmes a csajba, csak akkora lúzer, hogy sosem kaphatja meg, ezért aztán fikázza azt a srácot, aki éppen a lánnyal van és előadja, hogy ő mindent jobban TUDNA. Ja, hogy feltételes mód, mert sosem jut el odáig, hogy a helyében legyen? Ki is akkor a szánalmas?
Én nem kérek elnézést a leirtakért, mert hányni tudnék az ilyen gerinctelenségtől... Ha valaki akkora fasza gyerek, akkor mutassa meg, hogy kell, ne pedig prédikáljon. Jó példával járj elöl
Jut eszembe, szűz vagy még? -
Foglalt név
addikt
Igazán nem muszáj visszajönnöd, ha mégis, 2 dolog.
1. az alkoholt nem én írtam, úgyhogy ez mellé
2. "A szerelem olyan, mint a bepisilés: mindenki látja rajtad, de a melegét csak te érzed!"Egyébiránt nagy guru lehetsz, hogy az egyikükkel tartod a kapcsolatot és eldöntöd mi a jó nekik, úgy, hogy ők maguk sem tudják Ha ráérsz taníthatnál engem is Vicc volt, nehogy komolyan vedd!
[ Szerkesztve ]
-
Foglalt név
addikt
válasz frame>24 #6908 üzenetére
Ezt ha indoklásnak szántad, akkor pont az idézetet támasztod alá. A fiatal ember, képtelen beteljesülni a szeretett tárgy nélkül. Nem engedi el, mert másban nem leli meg azt, amiről úgy érzi, hogy neki kell. Mivel évekig képtelen továbblépni, mert inkább marad a biztosnál, annál, amit megismert már, ezért az érzés megmarad, mert a váltás helyett, azt éleszti újra magában, nap, mint nap. Ebben nincs semmi misztikus.
Ha tényleg szeretné a másikat és nem az önzésről szólna a dolog, akkor egyáltalán nem szenvedne, nem lenne sírás. Akkor öröm lenne, hogy van valaki az életben, aki fontos, akiért bármikor, bármit megtenne, minden ellentételezés és elvárás nélkül.
Szerintem. De cáfolj meg nyugodtan
-
Foglalt név
addikt
válasz elmoraan (r) #6914 üzenetére
Szombaton feljön ebédelni. Egyebet nem tudok mondani. Kérem kapcsójja ki
-
Foglalt név
addikt
válasz Cs.Orsolya #7023 üzenetére
Nem érti
Koko már akkor mondta, hogy finom. Különben is Te csak fűszerezted. Ha én odakozmálom, semmire nem mész a tudományoddal
[ Szerkesztve ]
-
Foglalt név
addikt
válasz Cs.Orsolya #7034 üzenetére
"It is the oldest story in the book. He desires the one thing he cannot have."
-
Foglalt név
addikt
.
-
Foglalt név
addikt
válasz Cs.Orsolya #7355 üzenetére
Ez a leves a mániája. Ebédeltél már?
-
Foglalt név
addikt
válasz Cs.Orsolya #7359 üzenetére
Arra gondolsz, nem mindenki veszi észre azt, hogy az első két kifejezés nyelvtanilag helyes, ellentétben az utolsóval?
-
Foglalt név
addikt
válasz Cs.Orsolya #7364 üzenetére
Mindig a nőnek van igaza. Én kiszálltam.
Miattam ugyan ne
[ Szerkesztve ]
-
Foglalt név
addikt
Miért van az, ha ő mondja, akkor már jó?
-
Foglalt név
addikt
válasz Cs.Orsolya #7381 üzenetére
Majd kapsz egy újat karácsonyra Remélem földrajzot nem abból a pergamenből tanulsz, amelyiken a földet még laposnak hitték
-
Foglalt név
addikt
válasz Cs.Orsolya #7394 üzenetére
Még a magyar nyelvet sem ismerem. Bocsánat, hogy megkérdőjeleztelek.
-
Foglalt név
addikt
válasz Cs.Orsolya #7398 üzenetére
Most kicsit olyan napom van, amikor nem érzem, hogy jó lennék bárminek is...
Vagyis de, de inkább hagyjuk.A véleményem viszont továbbra is az, hogy magyartalan. Lehet választékosan, a szavakkal játszva megfogalmazni a gondolatainkat. Vannak jelzők, főnevek, szókapcsolatok, amik valóban a megfelelő környezetben többletjelentést hordoznak. A megfelelő stílussal karöltve, segítik az olvasót, hogy ne csak olvassa, de szinte érezze is azokat a gondolatokat, amiket át szeretnél adni. Ellenben a ló túloldalára sem kell esni. Ha túl szűk körben használt, ismert kifejezésekkel élsz, akkor azokkal ellentétes hatást érsz el, nem a megértést segítik.
Az, hogy csupig van a vájling kolompérral, akárhogy söndörítem is, szerintem legfeljebb mosolyt, de jobbára értetlenkedést csal az arcokra.Persze ez pusztán az én személyes véleményem.
-
Foglalt név
addikt
válasz elmoraan (r) #7410 üzenetére
"We wrote that book." (B&W2)
Ezután csak forrás megjelöléssel idézek, mert rajtad kivül más úgysem vágja, miről van szó "But I know, there's always two sides to a story. So, what's yours?"
-
Foglalt név
addikt
válasz Cs.Orsolya #7449 üzenetére
"Not my fight."
-
Foglalt név
addikt
válasz elmoraan (r) #7451 üzenetére
Pont erről beszélek, az emberek sem szeretnek rágógumival cipőjükben járkálni...
-
Foglalt név
addikt
válasz Cs.Orsolya #7456 üzenetére
Ha ideér az esti teázásra, akkor én meg befonom a hajam
Bro érzed a labdát Spanold fel a kalózt
We ride together,... -
Foglalt név
addikt
válasz Cs.Orsolya #7460 üzenetére
Ellenben azért vagy nő, hogy ráhúz egy fátyolt, amitől sejtelmes lesz és az összes Y kromoszómás megveszik érte.
-
Foglalt név
addikt
válasz elmoraan (r) #7646 üzenetére
„Levetették a nagy sárkányt, ama régi kígyót, aki maga az ördög, a sátán, aki tévútra vezeti az egész világot. A földre vetették, s vele együtt letaszították angyalait is.” (Jelenések könyve 12:9)"
-
Foglalt név
addikt
válasz Cs.Orsolya #13867 üzenetére
Azt akartad írni, hogy beállítom az egyensúlyt, nem?
-
Foglalt név
addikt
válasz elmoraan (r) #13909 üzenetére
Gyulám ne bántsd, inkább válaszolj neki. Én küldtem
Egyébként a kérdésre válaszolva, nekem az a kellemes, ha férfi és nő 99.9%-ig egyezik. Aztán van az a nüansznyi különbség, ami bárhol és bármikor előjöhet. Benne lehet egy mozdulatban, egy kényes szituációban, egy érintésben, megjelenésben, amikor működik a természet. Erőltetni ezt nehéz, hiszen olyan finom társasjáték, olyan összehangolt tánc, amihez vagy egymásnak teremttettünk vagy sem.
Persze erre majd jönnek a realisták, de a dolgos, problémás hétköznapokban is meg kell hogy ez legyen, mikor egymás vérét szívjuk rá kell tudnod nézni úgy a nőre, hogy megremegjen a térde
Aktív témák
Hirdetés
- Brother HL-L6400DW duplex WiFi-s lézernyomtató 50lap/ perc!
- Új Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/700W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
- Csere-Beszámítás! Black&White Gamer PC! R5 5600X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest