- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
orbano
félisten
-
tildy
nagyúr
válasz
Lirion #23057 üzenetére
Nem vagyok rájuk irigy, az én szememben inkább szánalmas seggrészegre innia egy 15 évesnek magát.
Ha a felvállalás ez lenne, hogy kirakjuk mindenünket, meg összefekszünk azzal aki épp útba esik, akkor ez nagyon gáz.
Ahogyan az is gáz, hogy egy 15 éves beszél nagymellénnyel, meg minden, azt hiszi erős, de titokban rágja pl.a körmét (mert belül viszont valami nem oké).
Nem hiszem , hogy a megfelelni akarás előrébb vinne, de azt sem, hogy ezért az említett dolgok és viselkedések helyénvalóak lennének.
Azt írod, senkinek sem megfelelni akarás. Nos ez sem igaz, önmagukkal szemben olyan követelményeket támasztanak többen egyrészt, amit csak nehezen tudnak fenntartani (Férfiaknál ilyen dolog az erősnek látszom, ezt mutatom tipusú móka, amellyel saját bátortalanságukat próbálják elfedni ), másrészt rossz szerepbe kényszerülnek és kényszerítik őket.A felvállalom a vágyakat dolog pedig nem mindenkinek kéne szóljon, hanem annak az embernek, akit az ember szeret. (H a prüdériára gondolsz , nehezen tudok belegondolni szex terén legalábbis, hogy mizajolhat le egy olyan nő fejében, aki a kedvesét nem kényezteti , stb, stb.)
Amúgy itt nem arról van szó, hogy szabad-e. Hanem ahogy látom arról, hogy mi illik és mi nem. 18 éves kortól jogilag már felnőtt az ember, akkor azt cisnál amit akar, de nem hinném hogy helyes lenne, és szerintem sokan így gondolják, hogy az a jó irány, ha egy 13-18 éves lány összefekszik midnenkivel. De ez fiúkra is értendő.
Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest