- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Aktív témák
-
orbano
félisten
válasz
Stalker-2572 #47992 üzenetére
nincs olyan jellegű tapasztalatod, hogy meg tudjam veled értetni...
-
orbano
félisten
válasz
Stalker-2572 #47993 üzenetére
dehogy akarják felhasználni...
-
Tim82
félisten
válasz
Stalker-2572 #47994 üzenetére
Ne aggódj, egyre inkább nyilvánvaló, hogy téged sem erre a sorsra szánt.
-
válasz
#56474624 #47988 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy nincs szerepe a nevelésnek, de sokkal bonyolultabb annál, mint amit említettél (norma átadó-norma átvevő, norma befogadás).
A példát pedig azért írtam, mert a nevelés jelentőségét hajlamosak az emberek túldimenzionálni, a dolog azonban ennél sokkal összetettebb. A nevelés pedig =/= a gondoskodással.
-
törölt tag
válasz
Vision #47986 üzenetére
Ilyen is van, de aki próbálja minden esetre ugyanezt ráhúzni, az csak saját szűklátókörűségéről tesz tanúbizonyságot.
Vagy ha úgy gondolod, hogy a nevelésnek nem lehet komoly kihatása a későbbi emberi kapcsolatokra, akkor ne gondoskodj a gyerekedről se, add be születése után egy intézetbe, aztán lássuk a medvét. Általában valahogy mindjárt más rálátása van az egyéni felelősséget harsogó embereknek is ezekre a problémákra, ha magukról van szó, közelről érinti őket... -
válasz
#56474624 #47985 üzenetére
Igen, az egyéni felelősség elhárítására cizellált módszerek léteznek, mint ahogy most is bizonyítottad.
Szerk:
Pl:
- Julcsi egy ordas nagy k*rva lett.... csodálkozol? Hiszen az anyja is k*rva volt!
- Julcsi egy nagyon tisztességes családanya lett.... csodálkozol? Hiszen az anyja egy k*rva volt! Most nagyon vigyáz, nehogy olyanná váljon ő is. -
törölt tag
-
pat86
tag
válasz
Vision #47980 üzenetére
azért nem kell kezdőnek nézni
nyilván közöltem vele friss szakítás, nem komolytalan volt a kapcsolat, nem én akartam a végét, szemet sem vagyok túl az egészen - azt mondta vállalja a kihívást
a régivel is közöltem, hogy új sráccal találkozgatok (ha kalkulálna vmit is a fejében
)
egyéb észrevétel?
TooN: köszi, igyekszem rendezni soraim - néha könnyebb úgy gondolkodni és átrágni dolgokat ha megbeszéled másokkal
mindig tisztán intéztem kapcsolataim, akár szeretői akár szerelmi viszony volt -
"úgy néz ki egyikünk se zárta még ezt le" - akkor illene ezt tisztázni az új faszival (is). Ha ez megvolt, akkor tiszta a dolog, de ha abban a hitben él, hogy te készen állsz egy új kapcsolatra (vele), akkor bizony hülyítés. Még ha nem is teljesen szándékos, és nem is volt számodra eddig egyértelmű a dolog!
#47978: Szerintem mindenki másnak triviális volt, hogy itt az emberi kapcsolatokról beszéltem, de te azért kiragadtad a kontextusból a dolgot. Nyilván nem arról van szó, mint amiről te is írtál!
#47977: Van egy csajod, akiről azt hiszed az eddigi viselkedése, kommunikációja alapján, hogy csak veled akar lenni. Aztán kiderül, hogy még mindig érez valamit a volt faszija iránt, és mégsem kerek a dolog. Te nem éreznéd átb*szva magad?
-
pat86
tag
válasz
Vision #47975 üzenetére
A hülyítés sosem korrekt dolog. Csak azt nem bírod megérteni h nem hülyítem, nekem új barátom van néhány hete, a régi szakított most keresett beszéltünk. Ebben mégis mi a hülyítés?
úgy néz ki egyikünk se zárta még ezt le...
szakításkor úgy gondoltam véglegesnek tűnik, jobban járok ha nyitott szemmel járok, megismertem a másik srácot és esélyt adtam neki - kb itt tartunk most -
törölt tag
válasz
Vision #47965 üzenetére
nem találkoztam még olyan emberrel, akinek ok nélkül lett volna olyan a sorsa, amilyen.
Én átgondolnám jobban ezt a kijelentést, nagyon merész.
Azért megnézném az itteni, egyetértő delikvenseknek az arcát, mikor egy ismerősömhöz hasonlóan orvosi hiba miatt a gyereke mozgáskorlátozottan születne, vajon azt mondanák-e, hogy ezt érdemelte.
-
pat86
tag
válasz
Vision #47967 üzenetére
nem tartok két vasat a tűzben, kivéve ha szingli vagyok olyankor minden jó jöhet
- köpködni is csak előre fele szoktam
a másik meg nem szenvedek, mindig vállalom tetteim következményeit
(kivéve ha gyerek lesz belőle
); egyszerűen csak zajlik az élet (megosztottam veletek) hogy nem tudom hova tenni mi van velem
-
válasz
orbano #47966 üzenetére
Én eleve nem nagyon hiszek ebben a "megérdemel" dologban. Nem fogyatékosok vagyunk, hanem gondolkozó lények, igen is vegye mindenki a kezébe a saját élete irányítását. Ugyan rengeteg faktor van, amelyre nincs hatásunk, de nagyon sokra igen. Erre vonatkozott a hsz-em második fele. Számos ismerősöm szenved egy szutyok kapcsolatban, de lépni nem mer, csak panaszkodik. Persze a saját hibáit nem ismeri ám be senki, a végén meg általában kiderül, hogy legalább annyira felelős az egészért, mint a másik.
Szerk: tisztelet a kivételnek!
Na, nem akarok itt belemenni ebben a lélektani nyáladzásba, a lényeg, hogy lépni kell, nem picsogni!
86 meg főleg ne szenvedjen itt, aki két vasat tart a tűzben, az vagy tudja kezelni a helyzetet, vagy köpjön fel a levegőbe, és álljon alá!
-
válasz
qantum #47962 üzenetére
"Elvárni a világtól, hogy igazságos legyen veled, mert jó vagy, ugyanolyan, mintha azt várod egy bikától, hogy ne támadjon meg, mert vegetáriánus vagy." Ezt szoktam reagálni az ilyen "megérdemlős" szövegekre.
p.s: nem találkoztam még olyan emberrel, akinek ok nélkül lett volna olyan a sorsa, amilyen. Vagy elviselte, vagy igényelte, vagy simán csak buta volt. - ez a szenvedő nőkre kiemelten igaz. Lépni kell!
-
-
pat86
tag
Isten igazából bár ki írhatnám, de egyik résztvevő ph-s - így az alapost kihagynám.
A lényeg nagy vonalakban, van a régi pasi meg van az új.
Nem egészen van helyre téve bennem se az érzés, se az amit akarok, se az észérvek. Szóval kusza minden, teljes káosz és anarchia van.
orbano: magyarul megint át akar verni?
kellemetlen...
a hülye majom aki hagyja magát az meg vissza is fogadja többször is -
pat86
tag
A férfiak miért akkor ébrednek rá mit veszítettek mikor már elveszítették?
-
TooN
aktív tag
válasz
orbano #47938 üzenetére
Ezzel hasonlóan vagyok én is. Ha egy nő nem nőies, akkor ki tudok akadni tőle.
Másik irányról meg ha egy nő tud baromi laza is lenni, de mindezt úgy, hogy megmarad nőiesnek, az qrva jó dolog.
Akkor nagyokat lehet velem bulizni és szuper lesz minden.
Egy próbát esetleg megér, hogy nevelhető e, vagy teljesen reménytelen.
-
Lirion
addikt
válasz
Stalker-2572 #47931 üzenetére
Kb. 4.5 millió nő lakik az országban és te 1, azaz EGY darab ex bnő véleménye alapján levontad a következtetést? Gratulálok. Nincs több kérdésem...
-
qantum
senior tag
válasz
Stalker-2572 #47930 üzenetére
milyen döntést, hogy bepróbálkozol nála
aztán majd jobban megismerve eldöntöd kell e neked !
te mindent megtervezelnem ház ez
-
orbano
félisten
válasz
Stalker-2572 #47920 üzenetére
ez szép és jó, de a gyakorlat nem így működik. az lcsb, az lcsb. h az elején elcseszed, fiúbarát leszel. az még a legnagyobb csajozógépek szerint is halott ügy. még szerintem is
volt ilyenben részem. és még akkor sem tudsz hatást elérni egy ilyen régi elqrt ügynél, ha közben már übermacsó lettél és tapadnak rád a nők.
-
Apollyon
Korrektor
Hehh érdekes dolog történt. A "sátras" csajról már írtam tök jó meg minden csak kijött a dolog rákfenéje vagy mi. Tök jól néz ki, meg tök jó haver csak sajna akkora lökött, és olyan személyisége van hogy nekem az nem jön be. Úgyhogy megmondtam neki hogy nem szeretnék tőle semmit, és hogy legyünk csak barátok. Azt mondta tök oké, semmi baj meg semmi, tök jó így. Jah, csak amikor ezt kimondtam egy pillanatra eltorzult az arca. Ahogy kinéz a hölgyem biztos nem hallott még ilyet. Hát ez is elérkezett.
Aztán a lényeg, hogy feltűnt a minap megint az ex. Most már végre nem rándult össze a gyomrom, nem éreztem magam szarul, kb már alig emlékszem rá mi a rák volt, mintha tök semleges lenne.
Bakker, ehhez fél év, tizenvalahány csaj, meg egy csomó vodka és abszint kellett.
Kérem a következőt -
Stalker-2572
veterán
válasz
Lirion #47925 üzenetére
Hogy ez egyik ex-barátnőmmel folytatott beszélgetést idézzem: "olyanokból akik meg akarnak dugni annyi van, hogy Dunát lehetne rekeszteni velük, akik viszont tényleg odafigyelnek rám és őszintén érdeklődnek a dolgaim iránt már sokkal kevesebb van"
Vonjátok le a tanulságot, én már megtettem. -
qantum
senior tag
válasz
Stalker-2572 #47928 üzenetére
B eset pedig amikor meglátod és eldöntöd magadban kell nekem ez a nő
különben meg sokféle eset lehet, nem minden sablonos -
-
-
Lirion
addikt
válasz
Stalker-2572 #47917 üzenetére
Korábban még úgy gondoltam, hogy értelmesen állsz a csajokhoz, de az utóbbi időben elképesztően nagy marhaságokat vagy képes leírni.
Az odaadás és figyelmesség nem szükséglete annak, hogy egy nő vonzódjon hozzád, ez csak az amcsiromcsi filmekben van így. A valóságban határozott, céltudatos, domináns viselkedés a legnagyobb vonzerő és csak utána jöhetnek olyanok, mint az önbizalom, önbecsülés, figyelmesség, stb...Mellesleg a jó nőknek a töke ki van már a sok túláradó odaadástól meg figyelmességtől, mert pont az a problémájuk, hogy mindenki az ő seggüket nyalja anélkül, hogy egyáltalán ismernék.
(#47920) Stalker-2572
C: jelét adtad, hogy tetszik, mint nő, csak nyúlbéla vagy és ezért a lány nem tekint rád férfiként, max nőként - és a bnőikkel ritkán fekszenek le a csajok... -
TooN
aktív tag
válasz
Stalker-2572 #47919 üzenetére
Nem állt fel???
Akkor a végén még lehet nem megdugni akarod, hanem szeretni???
-
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Stalker-2572 #47920 üzenetére
Nagyon arra szűkítitek le a kört, hogy "akar-e dugni, azért mert a fülébe zümmögtem". Ennek mi értelme van??
Mintha a csók bármit is számítana.....
Egy csaj váratlanul le akarna smárolni biztos nem örülnék neki, az egyenlő lenne az én személyes szférámba való betöréssel, ahova én nem adtam engedélyt. .....
-
Stalker-2572
veterán
Megvolt a randim. KV-ztunk. Nem állt fel közben
most mit tegyek??!
-
orbano
félisten
válasz
Stalker-2572 #47917 üzenetére
és még mi néztünk túl sok mesét
és igenis van vekker. ha nem viselkedsz férfiként egy nő mellett, akkor elkönyvel barátnak. innen nagyon elenyésző esetben lehet csak visszajutni. pont olyan, mint a kiábrándulás, csak még szerelem sem volt, meg semmi.
-
Stalker-2572
veterán
Szerintem túl sok Walt-Disney-t néztetek, 1 csóktól még senki nem lett szerelmes...
Annak az esélye, hogy ez bejön 0,001%, ha előbb elnyerni a lány szívét akkor sokkal több. Odaadás, figyelmesség, ezek olyan dolgok, amit egy jó nő sem kap meg mindenkitől. Ha a dolog kölcsönös (legyen is az!
) akkor egyenes út ahhoz, hogy összejöjjenek. Mindegy mióta ismerik egymást. Nincs vekker senkinek sem beépítve
-
törölt tag
válasz
spaceshooter #47907 üzenetére
Nekem az a véleményem, hogy egy ilyen helyzet azért elcseszett leginkább, mert nem te vagy a domináns fél ("rosszindulatúan" valószínűsítem
). Egy-két hárpiát, illetve súlyosan anyáskodó csajt leszámítva a nők ezt tényleg nem szeretik; ha csak egy minimálisan is, de a férfi felé kell elbillenjen a mérleg nyelve.
És ha már beállt egyfajta egyértelmű hierarchia két ember kapcsolatában, onnan nehéz fordítani a helyzeten. Nem teljesen viccből írtam azt a korrepetálást, mert az tényleg egy olyan helyzet, ahol ő van alárendelt szerepben. Illetve egy csomó ilyen helyzetet lehetne még teremteni, ahol alárendelt szerepbe kerülhet veled szemben. Már ha annyira kell ez a csaj, és nem csak egy olyasvalaki, aki épp kéznél van, mert akkor nem éri meg... -
orbano
félisten
válasz
fordfairlane #47912 üzenetére
nem, ez akkor lesz bukott ügy, ha bepróbálkozik a maga módján. de had tegye, legalább tanul
-
fordfairlane
veterán
válasz
Ez egy klasszikus LCSB helyzet, bukott ügy.
-
orbano
félisten
válasz
spaceshooter #47909 üzenetére
akkor effektíve ne csókolózzatok, csak dugd a szájába a nyelved.
-
Lirion
addikt
válasz
Ahogy elnézem, te is az a fajta vagy, aki nem képes belátni, hogy egy ilyen kapcsolatból nem lesz szex és inkább végigszopsz pár évet arra várva, hogy majd beadja a derekát neked. Bár ezt te magad is beismerted, szóval csak annyit tudok mondani, hogy sok sikert saját férfi léted megalázáshoz.
-
orbano
félisten
válasz
elkapkodni? bakker, mióta ismeritek egymást? a jányok többsége hülyének néz, ha 2-3ik randin nem csókolod meg
-
spaceshooter
csendes tag
Nagyon nehéz menet lesz, az biztos.
Nem egyszerű se az Ő családja, se az enyém.Kettőnk között meg van azaz apró probléma, hogy mi először összehaverkodtunk, egyikőnk se akart semmit a másiktól, tök jókat dumáltunk közbe, hónapokon át.
Aztán év utolsó hetében, kirándulások, utolsó órák végig dumálása, és onnan tovább egyre sűrűbb találkozás alatt részemről a barátságot már meghaladják az érzéseim, nála viszont ahogy sejtem, kb legjobb baráttá fokozódtam fel.Bár picit lassan kéne haladni, ahogy ismerem, nem szeret semmit elkapkodni.
-
TooN
aktív tag
válasz
spaceshooter #47905 üzenetére
Ez egy nehéz menet lesz ezzel a csajjal.
De nyugtasson, hogyha nem jön össze, akkor is sokat fogsz tanulni ebből a kapcsolatból, illetve hogy nem lett kapcsolat.
De persze ne add fel és küzdj!
Mondjuk nem lenne rossz max. 2 héten belül dűlőre vinni a dolgot. Már hogy lesz e kapcsolat belőle, vagy csak az idődet fecséreled vele. A 2 hét alatt és a dűlőre alatt ne azt értsed, amit itt szoktak egyesek!
-
orbano
félisten
válasz
Stalker-2572 #47901 üzenetére
ha kérhetem inkább a csajra kend. köszi.
(
)
-
TooN
aktív tag
válasz
Stalker-2572 #47901 üzenetére
Azt hiszem Te vagy a tipikus hobbi-dugó.
De hidd el örömöt okozol, hogy kötekedhetünk.
De az jó, hogy még meg is tudod magyarázni és főként magadnak is, hogy Te csak az igazit keresed és szavunk nem lehet, hiszen lelkesen keresgélsz.
Aktív témák
Hirdetés
- Premier előzetesen a The Talos Principle: Reawakened
- The First Berserker: Khazan
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest