- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Aktív témák
-
AMD Power
titán
Én is már inkább ezt a barát érzést gondolom. De az mondjuk kilőve ha az egyik fél szerelmes. Annak semmi értelme. Az ördög a részletekben bújik meg ez igaz. De más ha az ember komoly dolgokban hazudik vagy csak másképpen el mond dolgokat és az is más ha valaki ösztönösen ilyen és nem is akar szándékosan hazudni csak 1x nem azt mondja el 2x egymás után pontosan.
Ezt mondjuk max. remélni merhetem, mert a kis hülyeségekből adódóan a bizalom ingoványos talaj nálunk és hajlamos vagyok rögtön a rosszat feltételezni. Szóval nehéz-nehéz...
Ez az. Ezek után már mindig kételkedni fogsz. De az a fura ,hogy azt is mondta ,hogy más valószínűleg is más nem is tulajdonítana nagy jelentőséget ezeknek mert nem olyan dolgokban nem mondtam "igazat" csak ö 1x ilyen és ez nem biztos ,hogy az én hibám mert én ilyen vagyok.
Aktív témák
Hirdetés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest