Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Cenzúra
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Horbal
őstag
válasz
Agressor1
üzenetére
Nekem gazdag nőm nem volt még, csak félgazdag:) semmi baj nem volt vele, általában én fizettem mindenhol, ő viszont adott nekem kaját, ami egy kisebb anyagi csőd egy átlag háztartás számára:), meg jó volt az ágyban;], meg szeretett is nagyon...én is őt csak az idők változnak, az anyja meg útált eléggé, mert beszóltam neki:) és vége lett...
-
Horbal
őstag
-
Horbal
őstag
Szóval vannak helyzetek, amikor tényleg felettetek állunk, pl: amikor egy létrán egyensúlyozva megpróbálunk villanykörtét cserélni (igyekezve megőrizni méltóságunk megmaradt morzsáit), mindez akkor is igaz, amikor az olyannyira csodálatos, és felesleges, föggönyöket próbáljuk meg az általatok előírt ráncokba rendezni...és hát ott a hálószoba, ahol bizonyos pozitúrákban inkább fekszünk sem mint állunk felettetek...:)
Csatlakoznék: valóban csodálatosak vagytok, magatok vagytok a paradox, helyzetek tárháza, és a gordiuszi csomó, melyet néha oly szívesen kettévágna a férfiember, de mégsem teszi, mert vannak olyan dolgok, melyek megoldva már nem is oly érdekesek, a változatosság meg amúgy is gyönyörködtet, és nálatok semmi más nem lehet változatosabb, ti vagytok az élet sava-borsa-cukra és minden egyébb alkaloidja.. na soroljam még...
Legyetek jók ha tudtok, és rosszak mikor mi szeretnénk (egy kicsit)
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-7GEN I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Legion 5 Pro 16ACH6H 16" QHD+ IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest