Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Horbal
őstag
válasz
Agressor1
üzenetére
Nekem gazdag nőm nem volt még, csak félgazdag:) semmi baj nem volt vele, általában én fizettem mindenhol, ő viszont adott nekem kaját, ami egy kisebb anyagi csőd egy átlag háztartás számára:), meg jó volt az ágyban;], meg szeretett is nagyon...én is őt csak az idők változnak, az anyja meg útált eléggé, mert beszóltam neki:) és vége lett...
-
Horbal
őstag
-
Horbal
őstag
Szóval vannak helyzetek, amikor tényleg felettetek állunk, pl: amikor egy létrán egyensúlyozva megpróbálunk villanykörtét cserélni (igyekezve megőrizni méltóságunk megmaradt morzsáit), mindez akkor is igaz, amikor az olyannyira csodálatos, és felesleges, föggönyöket próbáljuk meg az általatok előírt ráncokba rendezni...és hát ott a hálószoba, ahol bizonyos pozitúrákban inkább fekszünk sem mint állunk felettetek...:)
Csatlakoznék: valóban csodálatosak vagytok, magatok vagytok a paradox, helyzetek tárháza, és a gordiuszi csomó, melyet néha oly szívesen kettévágna a férfiember, de mégsem teszi, mert vannak olyan dolgok, melyek megoldva már nem is oly érdekesek, a változatosság meg amúgy is gyönyörködtet, és nálatok semmi más nem lehet változatosabb, ti vagytok az élet sava-borsa-cukra és minden egyébb alkaloidja.. na soroljam még...
Legyetek jók ha tudtok, és rosszak mikor mi szeretnénk (egy kicsit)
Aktív témák
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- Macbook Air 2026 13" M5/32GB/512GB Éjfekete
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- 16GB DDR4 PC MEMORIA MODUL(4X4GB, 2X8GB) RAM / SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL
- Szép Kis játékos HP,Core i7 10510u(8X4,9Ghz)MX 2/4GB DDR5 VGA,FullHD IPS,16-32GB RAM/256-512SSD
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest