Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
válasz
SunMount3r
üzenetére
Így még nem jártam szerencsére. Vásároltunk már pár kódot, eddig mindegyik végig ment.
-
PeL
addikt
Ezekkel az olcsó serialokkal nem árt vigyázni, ugyanígy Kinguin-ről vettünk kulcsot a nyáron, kiderült hogy 1 éves trial-t kaptunk a pénzünkért. Ha jól tudom ezeket routerekhez szokták adni, elméletben nem is lehetnének kereskedelmi forgalomban. Lényegét tekintve nem tudom van e különbség a rendes liszenszhez képest, úgy értve hogy trial-ban is teljes értékű programként funkcionál a NOD32 tudomásom szerint, de lehet tévedek. Mindenesetre leírtam, hogy nehogy meglepetés legyen esetleg

-
PeL
addikt
válasz
kiváncsi f..
üzenetére
Ha jól tudom csak egyetlen program van, az aktiváló kódtól függ hogy milyen összetevői lesznek aktívak. Legalábbis nálam mikor legutóbb volt license váltás akkor a régi Smart Security volt, az új meg csak sima Anti-Virus kulcs, így simán letiltotta a Smart Security által nyújtott extrákat a program és nem kellett semmit sem újratelepítenem. A többi kérdésedre nem tudok biztos választ.
-
PeL
addikt
Ha új kódot írsz be, az egy új license lesz. Van lehetőség ha jól tudom meglévő kiterjesztésére vagy meghosszabbítására, de azt csak az ESET-nél tudod elintézni, sejtésem szerint csak abban az esetben ha közvetlenül tőlük vásároltad a kódokat.
-
PeL
addikt
válasz
janosibaja
üzenetére
Beállítások --> Biztonsági eszközök --> Összes böngésző védelme <-- kikapcsolás
-
PeL
addikt
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Milyen klienst használsz? Nálam Transmissionnel nincs semmi probléma.
-
PeL
addikt
Ezt találtam erről a fájlról hirtelen:
-
PeL
addikt
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Fasza... Már észrevettem más problémát is, ha a NOD32 ablakban a "Biztonsági eszközök" fül van megnyitva ahol ezt a funkciót is ki/be lehet kapcsolni és ott X-elem ki a NOD32 ablakot, a GTA V folyton letálcázza magát ha vissza akarok lépni bele
Ha megnyitom a NOD32-t és kiléptetem abból a menüből, utána jó lesz. Ki érti ezeket... -
PeL
addikt
Tegnap este nekem is települt az új verzió, és amit rögtön észrevettem hogy az új böngészős zöld keret miatt nem tudok beszélni Discordon PTT-vel ha az aktív böngésző ablakban vagyok, ha más ablak van előtérben akkor meg érdekes megy. Viszont így kénytelen voltam kikapcsolni az egészet, mert ha csak simán eltüntetem a zöld keretet, akkor sem működik...
Fontos ez amúgy? Nem használok netbankot, se online nem fizetek kb sosem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Háztartási gépek
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Elkerülheted vele a hasonló problémákat. Újratelepítés után csak belogolsz vele és kész.
Fontos ez amúgy? Nem használok netbankot, se online nem fizetek kb sosem.