- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Okos Otthon kezdőknek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack Oneill
veterán
válasz
bajtokarpi #7588 üzenetére
Alapjában véve az alapbeállításokkal nincsen baj. Én viszont nem szeretem semmiben az alapbeállítást, így mindig testre szabom. A gépi tanulást pl én mélyrehatóra tettem az alap kiegyensúlyozottról.
A gépellenőrzésnél a létező összes dolgot bejelöltem(optimalizálással), és ezt a profilt alkalmaztam az alap ellenőrzéshez.
Valós idejű védelemnél bejelöltem a kiterjesztett heurisztikát.
A blokkolásról pedig annyit, hogy a naplóban, vagy felugró ablakban bármit blokkol, azt mutatnia kellene, kivéve ha a jelentési küszöbértéket nem mélyrehatóra tetted a gépi tanulásnál. Nézd át a naplót. Letilthatod az ESET-et arra az időre, amíg el akarod érni a kívánt oldalt, és nézd meg, mi történik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Battlefield 6
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Wifi - i5-7GEN I 4GB I 128GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest