Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
thesound
addikt
Mostanában gyertyázni szoktam. Illatgyergyákat használok, főleg este, olvasáskor. Van egy erdei, ami extrémen jó, egy vaníliás, ami szintén bejön és egy dark wood nevezetű, ami nem rossz, de párologva semmi extra. Picúrka málnásat kért
.
A hátam szétesik, a kezem zsibbad. Voltam masszázson és még megyek is. Getszi drága, de muszáj és közben elkezdtem egy napi 4 perces hátgyakorlatot csinálni. Meglátjuk mi lesz, muszáj, mert csúnya vége lesz hosszútávon. 1 hete csinálom és majd emelem a téteket, de nagyon gyenge vagyok.
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Futás, futópályák
- Elektromos cigaretta 🔞
- iPhone topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ASUS Dual 4070 OC 12GB GDDR6X - Garanciális 2027 januárig
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest