- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lafaty80
addikt
Huhh, na cimbi verziójára is felkerult az update. Mindenféle moddal volt használva, utoljára egy spacestation-ön landolva. Most betöltve a hajó ramaty állapotban kívülről pedig belül minden ok-nak tűnik.
Nem lehet vele felszállni, nem reagál rá. Ott most le is lett cserélve egy másikra de amint megveszi az ember ugyanaz lesz vele...
Minden mod törölve lett, de helyzet nem változott. Kipróbálva lett másik mod és a normál mod újra kezdve, akkor jonak tűnik (bar a hajó ott is sérültnek tűnik kívülről, de megy).
Akkor most az update-el mindent elölről kellene kezdeni, vagy csak nalunk szívózik? Más tudta folytani a patch előtti játékát minden gond nélkül? -
lafaty80
addikt
Jaajj.... Kijött a carbon mód
-
lafaty80
addikt
válasz
Brett001 #1360 üzenetére
Ne is mond, a legnagyobb hülyeségének tartom a játéknak, hogy a saját hajómat nem tudom eladni
+ ha bolygón lévő roncsra cseréled le, akkor ha jól emlékszem nem ajánlotta fel a transzfert a két hajó között, én meg rányomtam hogy kell a +1 slot-osMost 2 nap után tudtam visszahozni az előző szintre a cuccot. és persze pont a "csere" előtt pakoltam pár dolgot a hajóba: powercell
-
lafaty80
addikt
Na most vagy mindenki játszik teljes megelégedettségben vagy már senki vagy kezd kihalni a topik
-
lafaty80
addikt
Atlas pass-szokkal kapcsolatban, annyira nem random szerintem. Sokat játszottam mire megkaptam az 1-et, pedig szerintem vagy 10 korvax bolygót végig néztem és csináltam, de semmi. Majd jött nálam jelzett 8. warp utazás és az első korvax operation centre-ben meg is kaptam elsőre a pass 1-et.
A 2 és 3 is valami ilyen dologhoz volt köthető, tehát előtte kaptam valami elért dologért jelzést, majd mindegyik szépen meglett.( bakker persze nem figyeltem, így nem tudom megmondani hogy pontosan milyen jelzés után lett meg)
-
lafaty80
addikt
Alakul valami... talán
-
lafaty80
addikt
válasz
scyllafren #1308 üzenetére
Na majd este kipróbálom.
Amúgy hogy magához a játékot említsem nekem nincs talán ilyen beidegződésem hogy 'bejövős' egy játék vagy nem. Ha le tud valamiért kötni legalább 30 percre, akkor nálam már jó
Namármost ez le tud foglalni, pozitív és negatív értelemben is, ezért játszok is vele -
lafaty80
addikt
válasz
scyllafren #1305 üzenetére
A progrm indító script-em így néz ki most
- összes shaderache file törlése
- mods mappám tartalamát átmásolni a pcbanks mappába (sokszor 0byte-osak lesznek mod file-ok)
- nms.exe indítása "high" prirítássalPróbáltam már mindent szerintem, és nem értem miért csinálja...
-
lafaty80
addikt
Én gravi gömböket szedtem úgy, hogy az elsőnél jöttek a sentinelek + robikutya, aztán 20db-ig csak loholtak utánam
Más, próbáltam már vagy ezer beállítással is, de kb 30-45perc után belassul a játék, fps esés. A neten található minden módszert kipróbáltam, de nem értem miért csinálja. Ilyenkor ugyebár save-exit-start szentháromság megoldja a következőig... tudja valaki, hogy ennyi "patch" és netes trükk után miért?
(i7, 16gb ram, gtx 980, 1920x1080)
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Kuponkunyeráló
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Yettel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!