- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
smerby
csendes tag
No csak megint jelentkezem de hogy me olyan semilyenek a napok hogy csak na semi sem tortenik velem csak egy 6600 kartyata vetem es orulok neki mind majom a t@kinek

-
smerby
csendes tag
Hat no csak honan is kezdjem a van hogy epen szabin vagyok es kurvara elvezem az eletet.Csak a haz korul ne lenne anyi munka meszeles , gleteoles , stb meg meg stb.E van.Most hogy igy vagyok meg irok es nezegetem a Chieftec hazat amit a barataimtol kaptam szuletesnapmra elont a meleg erzes....lehet hogy WC-re kelet volna menem.Nagyon jo kis haz csak ugy suhanak bene a 12 cm meg a 10 vagy 9 cm kulerok es ez olyan nyugtato vegre van hely es meg a hardom is tobb levegohoz jut.most epen meg egy kis Everlast zene is szol a fulembe jo ez az erzes

meg jokat nevetek ilyet meg ugy se latam a haverom mutata elobe es meglet orokitve erdekes kis tap![[kép] [kép]](http://img132.imageshack.us/img132/8597/dsc04r8763yq.jpg)
-
smerby
csendes tag
NO csak no csak
Aktív témák
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Beszámítás! Asus ROG Strix Scar Edition G533Z notebook-i7 12700H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest