Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
superbayern
csendes tag
válasz
Csabee86
üzenetére
Sziasztok!! Sajnos nem sok időm van olvasgatni az elmúlt posztokat.
Használtan szeretnék venni egy wii u konzolt... akinek van eladó, várom a válaszát! Minél olcsóbban (mint mindenki) szeretném. Játék nem muszáj hozzá, meg a "kijelzős" kontroller sem... megvettem valamelyik nap a super mario 3d world-ot, mert nagy fanatikus vagyok de egyelőre nincs mivel lejátszani

Köszönöm előre is a válaszokat és elnézést kérek, hogy ilyen jellegű hozzászólást írtam

fcbnandi@gmail.com
-
unrealnoise
senior tag
válasz
Csabee86
üzenetére
ez a legjobb csomag. [link]
Árban is, tartalomban is.
Használtan 40-70 között mozognak. Igazából a használt is jó vétel lehet, ha a tapis gamepad jó állapotban van.
Én inkább újat vettem, és raktam rá fóliát.
Online lehet mindenféléket venni, ajánlom, hogy hozz össze egy my nintendo accountot is. Ezzel 10-50 %-os eshopos kedvezményekkel vásárolhatsz. Kapsz pontokat vásárlások után, de bizonyos aktivitás után is. Baromira megéri, jó kis pénzeket lehet spórolni.

Viszont van olyan játék, amit lehet a belső HDD-re nem tudsz feltenni, mert azon már kevés a hely. :/
Mármint én megvettem digitálisan a Super Smash Bros-t, és az kb 15 GB volt. Mondom WTF!
Fogtam én vettem inkább egy külső HDD-t.
De ahhoz meg olyan USB kábel kell, amely Y alakú. Tehát két kábelt USB-t dugsz a gépbe, egyet pedig a külső meghajtóba. Állítólag így hajtja meg normálisan és hiba mentesen a HDD-t a Wii U.nagyon jó cuccok vannak Wii U-ra az exkluzívokkal is nagyon sokáig el lehet lenni, pláne ha maximalista kicsit az ember.
És ott vannak a kimaradt Wii gyöngyszemek is számomra. (Mario Galaxy 1-2 pl.)Szóval te tudod mit veszel, ha simán Pro Controllerrel használnád a gépet, simán megéri használtan is, ha sokat Mario Makereznél, és zavarna az esetlegesen lehasznált tapipad, vagy csak megteheted, akkor vegyél újat.

Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- PlayStation VR2 szett, töltőállomással és merev hordozótáskával, Bp-i üzletből eladó!
- Steam Deck Oled 512GB + eredeti dokkoló + fólia
- Ninja Gaiden 4, PS5, hibátlan állapotban
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim lemezes 1TB-os gép EA FC 26 játékkal 2 év gyári Sony garanciával
- XBOX Series S 512GB, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.F.E.R.I.