Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Alba Game

tag

válasz Devil198909 #2001 üzenetére

" ... Egyszerűen nagyon úgy veszem észre hogy nagyon átvették már ezt a hozzáállást hogy a Nintendo-t úgy ahogy van le kell húzni a Wc-n! Pedig be kéne látni hogy ilyen téren verhetetlenek! ... "

Ezt rengetegen így látják és én is ezért nem értem, miért ez a "rasszista" hozzáállás sok HAZAI és nyugati cikkíró felől a Nintendo szimpatizánsok, meg úgy általában a Nintendo -hoz köthető dolgok irányába. :( Pl. Konzol Magazin CoD Ghosts tesztjében az " ... a WiiU kiadást nem próbáltam, de szerintem jobb is ... " megnyilvánulás. Majdhogynem mondhatom, hogy UNDORÍTÓ !!!! persze nem kell mindenféle fis-fos Ninti játékot az egekbe magasztalni, mert valójában bizonyos mértékben az N is tehet arról, hogy ez a kényszerképzet kialakuljon róla (lásd pölö: Wii -s gametrash hegyek vagy a WiiU -s játékínség). Ám azt egyik médium sem szereti felemlegetni, hogy a Ninti játékok igenis SZÓRAKOZTATNAK, ellenben a konkurensek "végigtolom azt' jóvan" illetve "csak a multizás miatt vettem meg" játékaival. Pl. nagyon klassz volt PS3 -ra a Ratchet széria, de ha jobban megnézem, az összes epizóddal együttvéve szórakoztam talán annyira, mint egy Mario Galaxy -val Wii -n vagy Starfox Adventures -el GC -n. Vagy a PS / PS2 korszakban általam is az egekbe magasztalt Final Fantasy széria is elbújhat szerintem egy Xenoblade vagy Zelda mögött. (az örök király F.F. VII -et nem sorolom ide !!! :D ) Ám természetesen rengeteg területen a WiiU labdába sem rúghat a generációtársaival (pl. versenyzős vagy sport játékok) és momentán nem gondolom, hogy egy-egy játék (pl. Mario Kart 8 vagy Project C.A.R.S.) ezen változtatni tudna.
    Ezeket a dolgokat 8is) meg kellene oldania, változtatnia a nintendo -nak, hogy változzon a róla kialakult kép. És hogy bízhatunk-e abban, hogy mindez a WiiU ideje alatt megtörténik, az talán maradjon mindőnk esetében a maga ítélőképességének sajátja. Szerintem sajnos itt már el van vetve a kocka, a csorba -ismételt- kiköszörülése megmarad a Next-Gen Nintendo brand feladatának. :(((

Új hozzászólás Aktív témák