Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
 - Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
 - hcl: MS Office365 Linuxon

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Alba Game
tag
válasz

Devil198909

üzenetére
						" ... Egyszerűen nagyon úgy veszem észre hogy nagyon átvették már ezt a hozzáállást hogy a Nintendo-t úgy ahogy van le kell húzni a Wc-n! Pedig be kéne látni hogy ilyen téren verhetetlenek! ... "
Ezt rengetegen így látják és én is ezért nem értem, miért ez a "rasszista" hozzáállás sok HAZAI és nyugati cikkíró felől a Nintendo szimpatizánsok, meg úgy általában a Nintendo -hoz köthető dolgok irányába.
 Pl. Konzol Magazin CoD Ghosts tesztjében az " ... a WiiU kiadást nem próbáltam, de szerintem jobb is ... " megnyilvánulás. Majdhogynem mondhatom, hogy UNDORÍTÓ !!!! persze nem kell mindenféle fis-fos Ninti játékot az egekbe magasztalni, mert valójában bizonyos mértékben az N is tehet arról, hogy ez a kényszerképzet kialakuljon róla (lásd pölö: Wii -s gametrash hegyek vagy a WiiU -s játékínség). Ám azt egyik médium sem szereti felemlegetni, hogy a Ninti játékok igenis SZÓRAKOZTATNAK, ellenben a konkurensek "végigtolom azt' jóvan" illetve "csak a multizás miatt vettem meg" játékaival. Pl. nagyon klassz volt PS3 -ra a Ratchet széria, de ha jobban megnézem, az összes epizóddal együttvéve szórakoztam talán annyira, mint egy Mario Galaxy -val Wii -n vagy Starfox Adventures -el GC -n. Vagy a PS / PS2 korszakban általam is az egekbe magasztalt Final Fantasy széria is elbújhat szerintem egy Xenoblade vagy Zelda mögött. (az örök király F.F. VII -et nem sorolom ide !!! 
 ) Ám természetesen rengeteg területen a WiiU labdába sem rúghat a generációtársaival (pl. versenyzős vagy sport játékok) és momentán nem gondolom, hogy egy-egy játék (pl. Mario Kart 8 vagy Project C.A.R.S.) ezen változtatni tudna.
Ezeket a dolgokat 8is) meg kellene oldania, változtatnia a nintendo -nak, hogy változzon a róla kialakult kép. És hogy bízhatunk-e abban, hogy mindez a WiiU ideje alatt megtörténik, az talán maradjon mindőnk esetében a maga ítélőképességének sajátja. Szerintem sajnos itt már el van vetve a kocka, a csorba -ismételt- kiköszörülése megmarad a Next-Gen Nintendo brand feladatának.

Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ! 
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
 - Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
 - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
 - BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pl. Konzol Magazin CoD Ghosts tesztjében az " ... a WiiU kiadást nem próbáltam, de szerintem jobb is ... " megnyilvánulás. Majdhogynem mondhatom, hogy UNDORÍTÓ !!!! persze nem kell mindenféle fis-fos Ninti játékot az egekbe magasztalni, mert valójában bizonyos mértékben az N is tehet arról, hogy ez a kényszerképzet kialakuljon róla (lásd pölö: Wii -s gametrash hegyek vagy a WiiU -s játékínség). Ám azt egyik médium sem szereti felemlegetni, hogy a Ninti játékok igenis SZÓRAKOZTATNAK, ellenben a konkurensek "végigtolom azt' jóvan" illetve "csak a multizás miatt vettem meg" játékaival. Pl. nagyon klassz volt PS3 -ra a Ratchet széria, de ha jobban megnézem, az összes epizóddal együttvéve szórakoztam talán annyira, mint egy Mario Galaxy -val Wii -n vagy Starfox Adventures -el GC -n. Vagy a PS / PS2 korszakban általam is az egekbe magasztalt Final Fantasy széria is elbújhat szerintem egy Xenoblade vagy Zelda mögött. (az örök király F.F. VII -et nem sorolom ide !!! 
 ) Ám természetesen rengeteg területen a WiiU labdába sem rúghat a generációtársaival (pl. versenyzős vagy sport játékok) és momentán nem gondolom, hogy egy-egy játék (pl. Mario Kart 8 vagy Project C.A.R.S.) ezen változtatni tudna.
 Dr.F.E.R.I.