Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
Mit? A Zeldát? Én azt még Gameboy Coloron játszottam 1999-2000 körül Akkor még Youtube sem volt
Amúgy én is simán nyúlok manapság segítséghez egy játékban, ha komolyabban elakadok. Legutóbb a Deathloop volt, amit leírás nélkül végigjátszottam, aztán a stáblista lepörgése után vettem elé egy guide-ot, hogy mi maradt még ki esetleg, ami érdekelne. A Dark Souls 3-ban szintén saját erőből végigmentem az adott pályán, utána néztem térképet, hogy valami kimaradt-e esetleg.
A Slime draws near! Command?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Politika
- Android szakmai topik
- Witcher topik
- Nikon DSLR topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ZEN.com
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- PS4 Games - Fiók kisöprés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest