- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
- Kis színes abszurdisztánból
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
esfrost
tag
Egy kis segítségre lenne szükségem. Boldog tulajdonosa vagyok a mai nappal egy Ninten Switch Olednek. Egy pár hete már terveztem a vásárlását, így kb. két héttel ezelőtt, amikor Németországban voltam munka ügyben, az ottani gépről létrehoztam egy Nintendo kontót. Most már itthon vagyok Magyarországon. Örömmel be is jelentkeztem a felhasználómmal a konzolra, hozzá is kapcsoltam a felhasználót gyorsan a konzolhoz. Ez eddig rendben van. Kiválaszottam a Nintendo eShopból a megvásárolandó játékot, majd irány a fizetés. Nem sikerül fizetni. Az alábbi hiba üzenet fogad: Error Code: 2813-2470 You cannot use this credit card. Please check with your credit card company for details. Ez egy Revolut kártya lenne. Soha semmilyen problémám nem volt fizetéssel, több, mint 5 éve használom világszerte, minden weboldalon, minden helyzetben. Nálam van a gond, vagy a Nintendo eShop nem szereti a Revolutot? Vagy esetleg valami regionális kalamajka miatt lehetséges ez?
Update: Másik (OTP) kártyával működik. Sajnos lehet, hogy a Revoluttal lesz gondja az eShopnak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Eladó új, bontatlan dobozos Nintendo Switch/OLED/Lite gépek, 2 év gyári garanciával
- Nyugatinál Playstation 5 slim / fat / pro + 2 év garancia + beszámítok
- RETRO Gamestick 128gb + kontroller 2x
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig ELKELT jégen