- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toth87
tag
válasz
Sirandrish #736 üzenetére
hát szerintem ha a helyedbe lennék,vagy lite (a rengeteg gba game miatt,rakás donkey kong) vagy 3ds de az meg még drága,nekem van/volt mindkettö,a lite-om még megvan (fekete) kicsit újjlenyomat gyüjtö,de jól birja a strapát,hát ez a képernyö inverz téma,szerintem csak ijesztgetés volt,nekem is régóta van,havernak is,de ezt hogy ki mivel tudja alátámasztani arra kiváncsi lennék,a dsi-nek nagyobb a képernyöje,de viszont a felbontás maradt a régi,ez biztos,a kamerája a dsi nek meg baromi gyenge,meg a netes szoftver háttér is siralmas,,,,egy szép állapotú ds lite is jó vétel még
(szerintem)
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest