Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Kalandor: Fred
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
Hagyjuk már a vörösszemüveges hülyeséget, oké hogy PH agymosás, de ez már sok..
Azert van ekkora részesedése, mert egyszerűen jobb videokártyákat gyárt, ezért is piacvezető, plusz ugye innováció terén is vezet, raytracing, framegeneration, dlss, az ai felfutása az elmult években, új videocodeceket elsőként támogat, mig az AMD szinte semmit nem tud felmutatni, csak másolni próbál inkább kevesebb, mint több sikerrel, mivel egyrészt bugos/artifactos a felsálázásuk és a játékok nagy része nem támogatja és a korábbi tapasztalatok alapján nem is fogja sosem. Arról nem is beszélve, hogy még a korábbi 7000-es generációval szemben is sokszor kikap, ami azért sokat elmond arról, hogy mekkora f.stengerben ülnek gpu fejlesztést tekintve.
-
Pikari
veterán
Én is amd-t használtam egy hónappal ezelőttig, járt kb 10 db az elmúlt években a gépemben, soha nem működött egyik se tökéletesen, de aztán végülis a végére találtam egyet, aminek a driverével szó szerint minden működött (kivéve a kártya beállításai, abba nem lehetett belépni soha, mert segfaultolt
).
Ez egy w7100 volt (8gb ram, 256 bit). Nagyon szerettem.
Csak sajnos újrapasztázás során véletlenül kinyírtam, mert hordó alakban el volt görbülve a borda (gyártási hibás volt), nem vettem észre, nem ért a chip egyik felén borda hozzá a chiphez, és terhelés alatt elfüstölt a gpu.
Na ez az egy AMD kártya volt idáig, ami rendesen működött, minden, aminek futnia kellett, futott, windows és linux alatt is, és soha semelyik másik amd kártya nem tudta ezt a bravúrt.
Viszont ehelyett inkább laptopot vettem gamingre kb másfél hónapja. Először egyébként egy régebbi és egy újabb amd-t próbáltam laptopban is, hulladékok voltak, míg végül találtam egy nvidia 1060 alapú P3000 Quadro chippel szerelt laptopot, 6gb vrammal, 192 bittel.
Nem akarok túlzásokba esni, de a P3000 a ryzen igpjéhez képest kb 15x gyorsabb, a w7100hoz képest pedig programtól függően 3x-6x. Tehát ez a p3000 most nagyon nagyon sokáig velem fog maradni, feltéve, ha meg nem döglik ez is valami bagatell dolog miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair VENGANCE RGB PRO DDR4 16GB ( 2x8 kit ) 3200Mhz memória eladó.
- G.Skill TridentZ DDR4 16GB (2X8GB kit) F4-3200C16D memória párban eladó
- SYNOLOGY NAS DS218 - Hibátlan állapotban ELADÓ - FoxPost v MPL házhoz az árban
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
- Apple watch Ultra 2 Black edt 2026.08.19.Apple jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 i5-6GEN I 8GB I 256-512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest