Hirdetés
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
Aktív témák
-
Aram
tag
Sziasztok!
Én nem tudom, hogy mi történt velem, de fél év alatt kis ráfizetéssel megvettem a második 19''-os monitoromat is. Őszintén szólva csalódott vagyok.
Az első 19''''-osom egy MAG XJ-810-es volt. Egy apró konvergenciahibától eltekintve tökéletes képe volt. Irdatlan fényrő, kontrasztos kép, tökéletes színek. Gondolom a Hitachi képcső, de igazából lényegtelen.
2 és fél évesen megváltam tőle és elhatároztam, hogy az új monitorom sík képcsöves lesz és legalább 107 KHz-es.
Először egy Hyundai-t vettem, egy Q910-est. Ebben Samsung DFX képcső volt, ami papíron sík, azonban a valóságban egy igen durva átverés, ugyanis csak optikailag van megoldva a lapos képfelület, a képcső maga nem sík felületű. Ezt könnyen ki lehet szúrni a dupla tükröződésekből, illetve, ha félfelűlről ''belenézel'' a monitorba látszik a képcső görbülete. A másik hibája az a két oldalas görbülése volt. A képernyő felső része két oldalt lefele hajlik. Kérdeztem, hogy ezzel mi a helyzet, a nagykerben azt mondták, hogy hát ez ilyen, ezt kell szeretni, merthogy a Samsung DFX képcső ilyen szuper. No comment.
Sikerült eladnom a Hyundai-t és úgy döntöttem, hogy biztosra megyek:
ViewSonic, Professional Series. A P90F modell kapóra is jött, mivel fekete-ezüst egér és fekete ház mellé jól mutatna. Első ránézésre éreztem, hogy igen, ez fasza SÍK képcső. Igazán sík, nem az a klassz átverés mint a Samsung képcsöves Hyundai-nál. De! Az egész képe homályos. Egyszerűen nem lehet beállítani úgy a konvergenciát, hogy ne legyen a képernyő közepén is.
Kérdem én: Ez a profi sorozat? Ez a szar? Közel 100 ezer forintot fizetek egy monitorért és kifolyik a szemem az ajánlott felbontásban?
Mit kell vennem? LCD nem kasa, mert FPS játékokkal játszom. Vegyek egy 17 colos monitort? Egy Flatront? Mit tegyek?????
Help me!!!!
Aram
Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest