Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
kár, h nem lesz gyári portrémarkolata, mert egyébként az alacsonyabbra helyezett AF pont választó így már épp elérhető lenne azzal is (a D90-en épp kiesik a hüvelykujj távolságából)
utángyártott persze biztosan lesz, de ha gyári támogatás nincs, akkor az nyilván nem tud az akkutartón keresztül kommunikálni, külső madzagot kénytelen használni
-
Degeczi
nagyúr
D90 + 18-105VR-re gondoltam, az ugyan a legtöbb helyen már valóban 290, de mint nemrég írták, MM-ban még előfordulhat 260-ért
-
Degeczi
nagyúr
válasz
üzenetére
szerintem sem a gyártási költség miatt hagynak ki bizonyos dolgokat az alacsonyabb kategóriákban: hiszen ezek a lehetőségek nem ritkán puszta szoftverkérdések, amit gyakorlatilag ingyen beletehetnének egy kisebb típusba is
a Nikon még viszonylag jó is ebből a szempontból, többször csinált már erős vetélytársat egy olcsóbb modellel vmelyik nagyobbnak
-
Degeczi
nagyúr
válasz
üzenetére
igen, ez a fajta LV állványra, statikus célpontokhoz jó
a legtöbb felhasználót azonban nem segíti kiha a jobb TFT-t, netán még az AF motort (azt is hiányolta vki) is megkapja, a D90-nek nem sok értelme maradna
nyilván patikamérlegen adagolják, sokáig fontolgatva, mit kaphat meg egy váz
-
Degeczi
nagyúr
csak hogy beálljak a sorba: dettó, én sem használom D90-en a LV-t
de ennek részben épp az az oka, h olyan csiga AF mellett nincs értelme - így ha az 5000-es is ezt kapja, ott sem lesz sok haszna
pedig ha már tükrös a kereső, megoldható lenne a Sony féle módszer, ahol az egyik tükör elmozdításával egy másik érzékelőre vetítik a képet, így használható marad a fő AF rendszer
(bár persze valszeg levédte a módszert a Sony. Jut eszembe, nemrég olvastam, h a "ha szükség van rá, magától fölugrik a beépített vaku" is egy nagyon régi szabadalom, így sok modellnél talán azért kell kézzel nyitni, mert nem akarnak fizetni érte)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest