- Asszociációs játék. :)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
Értem. De ha az elektronika szabályozza akkor tökmindegy meddig hagyom én a töltőn a telefont, ha az 2 óra múlva kikapcsolja a töltést...akkor a 3*16 óra valójában 3*2 óra, és csak a hitvilágunkban él ez a fromázás dolog....
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
Üdv!
Li-ion vs Ni-MH ügyben szeretnék biztosra menni.
Ilyen rémtörténet szintű infokat hallok, hogy a Li-ion akksikat 3*16 óra formázásnak kell kitenni majd teljesen lemeríteni.
Bocsánat, de én úgy tudtam, hogy a Li-ion-t max első alkalommal kell hossabb ideig tölteni, és az folyamatosan kb 10 normál töltés után éri el a maximumát.
Erősítsetek meg vagy cáfoljatok rám, de valami indoklást is kérnék, mert eddig mindenki csak beszélt a levegőbe...
Előre is kösz a segítséget.Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest