Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Van-e még?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
aXXon
őstag
biost nem tudom melyiket hasznalo (most nem otthon vagyok) nem frissitettem az biztos. 6,70es nforce drivert hasznalom, mert az a legjobb. az IDE SW mit takar? hat ha azt lattad, hogy rakerdez, akkor egyuttal el is olvashattad volna amit kiir, mert kiirja, hogy mire valo es mit takar
azt, hogy jobb lesz tole, de nem szukseges a szamitogep hiba nelkuli mukodesehez, ugyhogy attol, hogy nincs fent, meg mukodnie kellene hiba nelkul. de mondom mindezt reszletesen le is irja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
azt, hogy jobb lesz tole, de nem szukseges a szamitogep hiba nelkuli mukodesehez, ugyhogy attol, hogy nincs fent, meg mukodnie kellene hiba nelkul. de mondom mindezt reszletesen le is irja