- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feketelaszlo
senior tag
Ha beesik a fogyasztói kereslet DRAM-ra, akkor a melléjük jellemzően társított processzorok és alaplapok iránti kereslet is csökken. A Core Ultra 5-ös széria egyes tagjai pl. 30-50%-al lettek olcsóbbak egy év alatt. Ez még abban az érában is jelentősnek számított volna, mikor évente jelentkeztek frissítéssel.
Mondjuk a Nintendo eleve ezer éves SoC-ra építkezik aminek talán már nem indul meg szabadesésben az ára, de most kerülnek csak igazán alkupozícióba a gyártók azokkal a beszállítókkal szemben akik nem tudnak szerverfarmokba hardvert eladni. -
Bleccs
tag
Szomorú, hogy egy ilyen 12 GB-os eszközt is lényegesen hátráltathat a jelenség.
Mi lesz így veled Steam Machine?
-
steven84
tag
Be kell látni hogy az IT consumer piac legnagyobb válsága fog eljönni!
Minden eszköz ára el fog szállni amiben memória van!
Ehhez kapcsolódóan be fog zárni sok üzlet is, mivel mindenki kivár. Alig fognak PC-t upgradelni az emberek, konzolt, egyéb IT eszközt venni stb... -
kilua
senior tag
Én meg vettem egy rog xbox allyt aztán az jó lesz a switch 1 utódjának. Remélem annyi haszna lesz ennek, hogy nem fognak elszaladni a gépigények új játékok alatt, és akkor egy ideig jók lesznek ezek a deck szintű gépek is.
-
Citrone39
tag
Akkor ebből már csak az OLED model lesz meg. Addigra már talán jelenik meg rá értelmes játék, mert a Metroid 4 gyenge lett, a Donkey Kong nem egy nagy húzócím, a 70 eurós remasteredek meg nem érdekelnek.
-
Balazs_
senior tag
Most meglepően nagy akciók vannak, itt egy gyűjtés az akciós árakról.
Én biztos lecsapnék most egyre, ha tervezném a vásárlását a jövőben. -
-
Felesbandi
senior tag
En megjeleneskor megvettem annak tudataban, hogy egyelore csak a Mario Kart miatt veszem elo. Elobb-utobb mindenkeppen megvettem volna, de kiindulva abbol, hogy a PS5/XSX ara se ment lejjebb ennyi ev utan, semmi ertelmet nem lattam a varakozasnak. (TV-vel hasznalom, szoval egy kesobbi OLED modell nem erdekel.)
-
munky
őstag
Az év második felére terveztem a Switch 2 vásárlást, mert most nem lenne időm még egy platformot rendesen kihasználni. A jelenlegi kilátásokkal a hardver árak kapcsán, már nagyon erősen hajlok arra, hogy a napokban tartó akciós árakat nem szabadna kihagynom. Simán benne van, hogy a mostani ár lesz hosszú ideig a legjobb ajánlat.
-
tibaimp
nagyúr
Amúgy most így hirtelen el sem tudom képzelni, hogy a következő években hogy fognak eladni konzolt, laptop-ot, tabletet, telefont, egybe gépet úgy, hogy 16-32GB RAM/500GB-1TB SSD lehet benne, és az áraik nem emelkednek a duplájára lassan....vagy benyelik a gyártók a különbözetet?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple Watch
- TCL LCD és LED TV-k
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T495 Ryzen 5 PRO 3500U/8GB RAM/256 GB SSD/14" FHD Magyar bill. laptop
- Lenovo Thinkpad X390 i7-8665u/16GB RAM/512GB SSD/13.3"FHD Touch laptop eladó
- Legolcsóbban - Érintős Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i5-1145G7/16GB/512Gb NVMe SSD/14"FHD IPS)!
- Legolcsóbban Bivaly Workstation Lenovo P15 (Core I7 10750H 32Gb 512Gb 4Gb Nvidia)
- MacBook Air 2024 m3 8gb/256gb
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- AKCIJÓÓÓ!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs