Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Tökéletes töketlenség
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
válasz Psytróger #7180 üzenetére
nesze neked Geno Smith.
2 INT a vörös zónában, a negyedik negyedben. Hat meccs alatt 13 labdavesztés. Volt néhány szép megmozdulása, ígéretes passza, de továbbra se képes konzisztens jó játékot csinálni és túl sokat vállal.
Pitts első idei győzelme.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
and1ao
őstag
válasz Psytróger #7189 üzenetére
Nem feltétlen hívnám ezt így hidegvérnek, sőt nálam inkább kicsit hátrány is nem látszik semmi arcán, semmi a csapad felé sem ami ugyanolyan negatívum is lehet.
#7190) .LnB.: mint egy jóllakot ovodás aki sose látott még ilyet, inkább tűnik valami elmeproblémának nálam.
[ Szerkesztve ]
Guild Wars2!
-
rlazol
veterán
válasz Psytróger #7180 üzenetére
nagyon vegyes a kép Geno-ról. Olvastam róla nagyon lesújtó cikket és magasztalót is. Emberileg szerintem mindent elmond róla a draft körüli hisztije, és ahogy az első győzelem után viselkedett (egy ostoba védő miatt kapott 15 yard vitte őket FG távolságba, de úgy ünnepeltette magát, mintha ő nyerte volna meg a meccset).
Az 1 jó meccsének az utolsót tekintem, a másik game winning driveja a fenti. 11 eladott labda sok. Minden irányítónak van felpattanó INTje, de azon felül is van neki 8-9 labdavesztés, köztük sok ostoba fumble.
Persze rookie, de látszik rajta, hogy nem első körös, nincs még kész.
Nagy kérdés, mi lesz vele. Ha kap egy új edzőt, mennyire fog az hinni benne? Ha marad Rex, mennyire jó az neki?
szerintem jelenleg legfeljebb közepes teljesítményt nyújtott, igaz, többet nem is vártam tőle. Kiváncsian várom a folytatást.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
válasz Psytróger #7177 üzenetére
Mint NE drukker, a csapatom vereségét követő héten általában kevésbé nézek NFL-t
Geno valóban jól játszott, a legfontosabb, h nem adta el a labdát. Kérdés, tudja-e ezt a teljesítményt konzisztenssé tenni? egyelőre négy pocsék meccs és egy jó a mérlege.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
válasz Psytróger #7083 üzenetére
ugyanezt akartam belinkelni.
a minap is belinkeltem egy bugot, múlt héten is, nem értem, eddig sose volt vele gond.Szerk.: a meccs elején még 7-7-et mutatott a PATs meccsre is.
[ Szerkesztve ]
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
válasz Psytróger #6966 üzenetére
bizony, a sörcsap jó dolog.
nekem itt figyel egy Krups-Heineken a balomon, egy karnyújtásnyira, mégcsak felállnom se kell. Érdemes megvárni egy hibás darabot - én 1500-ért vettem az enyémet és 7000-ért javították meg, míg a használt jók 20k körül indulnak.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
A Zéé
Topikgazda
válasz Psytróger #6925 üzenetére
azzal csak egy bajom van, hogy 18 csapatosak a ligák, amúgy rohadt jó dolog ez a divíziós rendszer.
Az rengeteg. Tulajdonképp a draft első 4-5 körében elkel minden olyan játékos, akire lehet építeni, aztán utána már csak a maradék van, akik vagy hoznak pontot, vagy nem, de ha kiesik valaki a kezdődből kb reménytelen pótolni, nemhogy minőségi játékossal, szimplán olyannal is, aki pontot tud hozni... Trade megint azért hal el, mert ha van olyan játékosod, aki pontokat tud hozni, ahhoz ragaszkodsz, mert esélytelen pótolnod.
10-12 csapatos ligák sokkal jobbak szerintem. Lehet szabad játékosokat szerezni, meg tradelni is.szerk: amúgy ha lennénk elegen, akkor csinálok egy saját PH!antasy ligát, akár még úgy is, hogy kiesik az első hét, és a jövő héttől toljuk Csak legyen akkor 10-12 ember. Tavaly még nem nagyon volt jelentkező rá, azért nem is kérdeztem idénre.
[ Szerkesztve ]
Just a simple Lineman...
-
rlazol
veterán
válasz Psytróger #6705 üzenetére
hihetetlen a srác, de sajnos én nem tudok elvonatkoztatni az ő esetében a kutya-ügytől.
Fáraó: szerintem, ha Hernandez nevén volt bérelve, akkor nem sűrűn kellett hozzá a társak mesélése. De ez részletkérdés, azt a ruhát találták meg, amit a gyilkosság idején viselt (legalábbis olyat) és azonos töltényeket, sokat. Közben a tetkóit bevizsgálta a rendőrség és úgy néz ki, bandázáshoz nincs köze.
Az összes eddigi bizonyíték közvetlen. Félek, h az ügyvédei tisztára mossák és kap pár évet a fegyvervádak miatt, jó magaviselettel szabadul 2-3 év múlva, akkor lesz 25-26, simán kap egy második, mint Vick. Szvsz aki ennyire magasról esik, nem érdemli meg ugyanazt a szintű második esélyt.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
adrian360
őstag
válasz Psytróger #6523 üzenetére
nem azt mondtam hogy a Denver gyenge, hanem hogy gyengébb, mint a GB. nagy különbség.
Az meg megint nézőpont kérdése hogy most jobb vagy nem jobb ha van futójáték, Rogersnek azért volt idén 38 TD mert hogy más csapat adott helyzeteket biztos megoldotta volna futójátékkal, ergó ez pont Rogers statját növelte.
Az meg hogy most újoncot belevegyünk-e a számításban megint más kérdés, én arról beszéltem hogy ebben a szezonban mi volt a QB sorrendje, ebbe szerintem bőven belefér hogy most rookie vagy nem. ha az a kérdés hogy az elmúlt 10 év legjobbjait kell sorba állítani, valóban ne nézzük az 1-2 éves QB-kat. -
pohár
félisten
válasz Psytróger #6207 üzenetére
eddig nem fél 3-kor volt? kicsit meglepett ez a korai kezdés, hogy őszinte legyek
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
A Zéé
Topikgazda
válasz Psytróger #5171 üzenetére
Ilyen labdám van nekem is, tényleg teljesen jó.
Wilson GST-ink vannak nekünk is meccslabdának, és iszonyat más a fogásuk, érintésük, mindenük, mint a kompozit labdáknak, de tényleg nem ér annyival többet, pláne nem otthoni játékra
A hivatalos NFL Game Ball a "The Duke", elvileg ennek a replikája az a 7500 Ft-os.szerk: nekem az f1900 van, nem az "x" utójelű, de attól függetlenül érvényes minden Feliratokban, meg logóban más csak, ahogy nézem.
[ Szerkesztve ]
Just a simple Lineman...
-
rlazol
veterán
válasz Psytróger #4723 üzenetére
értem én az elméletet, de akkor is.
Aszondta a Rex, hogy a snapek 20-30%-át fogja kapni Tim a ameccseken - ez nem arra utal, hogy egy-egy alaklommal jön be. 50-60 támadósnap je van egy csapatnak egy meccsen, tehát 10-20 snapet kaphat Tebow, ez durván 3-7 támadásbefejezés. Mi marad Sancheznek?
Az edzéseken is 40% körül kapja az első csapat snapeket.
Jó ez?
Fejlődhet így Sanchez eleget?
Be tud így jönni egy irányító?
Lehozhatod így az irányítód akár csak 1-2 alkalommal is?
az nfl.com on 1-2 támogató szakíró ellen 15 csóválja a fejét...mi lesz, ha Tim egyre másra szerzi a TD-ket, Sanchez meg dob 1-1 INT et?
érdekes lesz mindenképp.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
válasz Psytróger #4690 üzenetére
ez azért eléggé elnagyolt.
Brady garantált fizuja pl csak 950.000 a többi az bónusz függő. Nyilván megkapja a nagyját, de akkor is más, mint a sérülés esetére is garantált alapfizu.
A többi poszton meg mindenkinél a szerződés a pénzek egy jelentős részét bónuszok formájában tartalmazza, másképp nem jönne ki a szezon végére a salary cap.amúgy spammer: maradt már el szezon épp a nagy pénzek miatt NHL-ben, NBA-ban, MBL-ben és részben az NFLben is...
[ Szerkesztve ]
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
MarioAna
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Übergyors Samsungnak próbál látszani egy hamisított NVMe SSD
- Autós topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen TV-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...