Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Egyre gondoltam vele:
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Johhny megpróbálja eljátszani, hogy ő még NFL játékos, jól elverte a volt csaját. Mint ahogy az az NFL játékosoknál szokás.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Olajmágnás család, nem ismeri ez az apját. Csak akkor beszélt vele amikor pénz kellett neki. De szerintem a birtokuk is akkora, hogy fiatalabb korában is csak karácsonykor futottak össze ott ebédlőben.
-
.LnB
titán
Broncos dobott egy hívást Phillybe, hogy mizu Bradfordal?! De ennyi, semmi konkrét. És állítólag (sajnos) nem akarjuk elcserélni. #elitkúbéSam
-
A Zéé
Topikgazda
ma este DRAFT!
Just a simple Lineman...
-
Zanik
addikt
Tippek, vágyak, szimpatikus prospectek a Rams-be:
1/1. Jared Goff, QB
4/12. Tajaé Sharpe, WR
4/15. Kentrell Brothers, LB
6/2. Eric Murray, CB
6/15. Evan Boehm, COrigin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
.LnB
titán
Ezekiel Elliott-ra kíváncsi leszek. Már a pick után selfizett Goodell-lel a színpadon.
Wentz-nek nagyon örülök, sőt el is érzékenyültem, mégis csak lehet ez a srác fog nekünk SB-t nyerni egyszer.
Goff-fal nagyon jól járt a Rams.Ééés a Broncos! Arra nagyon kíváncsi leszek! Már a pick is nagyon megható volt egy rákot túlélő sráccal. De Paxton Lynch szerintem a draft legnagyobb nyertese. És ha még be is válik...
-
.LnB
titán
Jó neked. Én rám rámjött valami nyavalya tegnap, elég rosszul voltam. De végül kialudtam reggelre semmi bajom nem volt. De így nem tudtam nézni
Ez is nagyon off. De megnéztem Wentz hol nőtt fel. Bismarck, Észak-Dakota (Fargo). Esküszöm le tudnék ott élni egy 80-100 évet. Nagyon király helynek tűnik. Ott északon megvannak az évszakok is, sok a hó (szeretem a havat) és olyan csendes békés kis helynek tűnik. #álom
Dallas megint kipickelte a legjobb prospect/legnagyobb idiótát. :/ Biztos jó futó Ezekiel, egy igazi állat. De a viselkedése nem tetszik.
-
MODERÁTOR
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
.LnB
titán
Az szerintem nem is Johhny..Ohh csak most néztem a harmadik képet. Hát tényleg ő lesz az.[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
Elmarad a nagy Warriors - Spurs rangadó akkor mi? Ez kb olyan mint, hogy a Washington kiesett az NHL-ben. [ Módosította: crey ]
-
-
Kotomicuki
senior tag
Fogyóban Seahawks elsővonalbéli gárdája..., lassan szükség lesz a 12. ember játékbahozatalára is.
A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!
-
he7edik.
addikt
-
.LnB
titán
válasz Racecam #11227 üzenetére
NHL
2-1-re megyünk a Lightning ellen! Carl Hagelin a Pens legjobb igazolása volt. Elképesztő az a srác. És végre Kunitz is lőtt egyet. Nem is emlékszem mikor láttam már utoljára gólt ütni.. :/
Viszont Malkin hol van? Nem igazán tündököl a playoff-ban most se. Legalább Sid kezd megint beindulni.
_______________________________________________Pótoltam a spoiler tag-et. - vond
[ Módosította: vond ]
-
rgeorge
addikt
Figyelj, már múltkor is kellett volna szólnom: ne spoilerezz!!! Ok, hogy most már direktbe írtad, múltkor még csak sejteni lehetett, hogy mit írsz, de ez így erősen elrontja azok szórakozását, akik végigizgulták volna a meccset.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
.LnB
titán
válasz rgeorge #11229 üzenetére
Uhh, bocsánat! Pedig van spoiler gomb. Egyébként eszembe sem jutott, hogy Racecam-on kívül mást is érdekel. Tényleg sorry, bár ez nem fog téged vigasztalni. Én is gyűlölöm a spoilerekt pedig. Nem figyeltem.
-
.LnB
titán
válasz rgeorge #11231 üzenetére
Ja igen mert tudjátok kinek szurkolok.
Vagy ennyire levágós,Bár ettől függetlenül írhattam volna arról is, hogy kikaptak. hogy csak akkor írok mikor nyer a Pens? Írni meg fogok ha úgy tartja kedvem szóval ez van. De odafigyelek legközelebb a spoiler tag használatára, többet nem tudok tenni.
[ Szerkesztve ]
-
Racecam
nagyúr
válasz rgeorge #11231 üzenetére
Azt, hogy miről, igen. De azt, hogy mit, nem.
Egyáltalán nem biztos, hogy csak a favorit csapata győzelme esetén ír.És már ne haragudj, de azon kívül, hogy az NHL itt erősen OFF (mentségünkre szóljon, hogy az NFL-ben nem igazán történik most semmi érdekes), végül is azt ír amit szeretne és a továbbiakban spoiler használatával tényleg mindent megtesz, hogy ettől Te még nyugodtan tudj izgulni a következő mérkőzésen.
És most:
Jó lenne nekünk menni 3:2-re, akkor szerintem meglenne a döntő. Com'è diverso il mondo visto da qui
-
.LnB
titán
válasz Racecam #11233 üzenetére
NHL
Baj van, és elég komoly. 3-2 oda. És idegenbe megyünk következő meccsen. [ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Racecam #11235 üzenetére
NHL
Meg tudott ujjúlni a Tampa, elég keményen. Most nekünk kellene, de ez már nagyon nehéz lesz. Főleg náluk játszunk.. Kisebb csoda kellene. „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Racecam #11237 üzenetére
NHL
Az alapszakasz végét látva én Döntőt várnék. Hát meglátjuk, talán Hagelin megoldja nekünk. Malkin sehol, Crosby még csak csak... „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
he7edik.
addikt
Stamkos és Bishop nélkül is vezet a jobbik csapat....
Égő szöveg a flém vázon
-
.LnB
titán
NHL
Fúú de tele a gatyám a mai meccs miatt. Reggel remegve fogom megnézni az eredményt. „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
NHL
Ezt holnap látni kellene! De esélytelen. Majd csak délután meló után. Ma megpróbálom megnézni a tegnapi meccset. Komoly ez a Tampa. Nem gondoltam volna, hogy a Washongton-nál nagyobb ellenfél lesz. „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Racecam #11237 üzenetére
NHL
Fúú hát most nem tudom mit írjak ide, hosszút? vagy rövidet? Nehogy kitalálják még így spoiler alatt is, hogy mi lett a meccs végeredménye. Felkeltem 5-kor reggel, rögtön telefon kézbe -> eredmények megnézése. Remegő kézzel. Aztán mikor megláttam: [link] [ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Nem tudom ki nézte a Ballers sorozatot, de ezen a jeleneten nagyon nevettem:
nemsokára jön a 2. évad
-
Racecam
nagyúr
NHL
Megvolt az a bizonyos kisebb csoda. Bevallom, én nem hittem benne, de sajnos mindig így állok hozzá, mert gyűlölöm a csalódásokat, olyankor nagyon oda tudok lenni. Ezért próbálom sokszor sulykolni magamban, hogy ááááá, úgysem sikerül, nem érdemes izgulni stb. Aztán ilyenkor hatalmas az öröm. Nem mondom, hogy ez jó, mert nem az, de sokszor ilyen vagyok... Kidrukkoltad, köszi! Com'è diverso il mondo visto da qui
-
.LnB
titán
NHL
Nem a meccsről írok. A Pittsburgh egyik játékosáról csak.
Milyen érdekes, hogy idén (is) Phil Kessel lett az "NHL Legtúlértékeltebb" játékosa díj "győztese" a játékostársak szavazata alapján.
Elég szép fricska amit most mutat Kessel a többiek felé ezzel a kifogástalan játékkal. Mert a HBK sor-t eddig senkinek nem sikerült megállítani a playoff-ban.[ Szerkesztve ]
-
KoVee84
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest