Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
nem szeretek elkiabálni semmit, de 2 perccel a vége előtt 24 pont különbségnél mindkét oldalon a csereirányító játszik. A NE 3 meccses előnnyel megy a pihenőre. Kérdés, AFC East? [ Szerkesztve ]
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
A meccs margójára, LOL
gyk.: tessék megnézni, mi repült be...Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
vond
MODERÁTOR
válasz Skilly #11850 üzenetére
Nem tévedsz, csak itt egyesek nem látnak semmit a peccködtől.
11/76 és 2/10, ennyi, és volt egy teljesen botrányos ítélet egy nagyon fontos momentumban. Ha az nincs, tuti behúzza a Seattle a meccset. De hát muszáj tolni megint a Saints szekerét.
Amúgy gyengék is voltunk, a támadó szekció egy fosch mióta Lynch visszavonult. Bevell-t én konkrétan úgy kivágnám, mint a macskát szarni. De nem is engedném vissza. Ettől függetlenül sajnos megint a bírókon is múlt a meccs. És ez nem jó tendencia. Akkor is ezt mondanám, ha nem szorítanék a Seahawks-nak.
A Faragó Ricsi meg még mindig ordas nagy Sherman PI-zik két fordulóval ezelőttről. De Jones előtte lévő arcbatolását ezek szerint még mindig nem sikerült megnéznie. Az a színvonal...
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
rlazol
veterán
azt a meccset konkrétan nem láttam, amiket láttam, azon kiegyenlített volt a bírók teljesítménye. Nem hibátlan, de nem is rajtuk múlt.
Mellesleg erre emlékszel? Itt kit is segített egy kritikus bírói hiba ? Szerintem ezek hosszú távon kiegyenlítik egymást . Nem hiszek az összeesküvés elméletekben.
-
vond
MODERÁTOR
válasz rlazol #11857 üzenetére
Emlékszem, igen. Remélem, még 10 év múlva is ezt fogjátok előhozni a szerencsétlen Seahawks ellen. Az ilyen "jelentéktelen" rossz ítéleteken, mint ez a mostani meg sorban mennek el a meccsek.
Mindegy, nem is húzom fel magam (szarok is voltunk és attól sem vagyok boldog), inkább megvágom, meg lekódolom a meccseket, aztán megyek aludni.
-
rlazol
veterán
pffff.... ma neked holnap nekem. nem láttam a meccset, de Pete Caroll-t se hallottam még a vereséget a bírókra fogni. Futott a SEA 74 yardot, ez is a bírók hibája (ebből 11et a QB)? 15 1st down a 28 ellen, tényleg a bírókon ment el a meccs? Inkább a fejekben kéne rendet tenni, mert lehet hogy van 1-2 téves ítélet a meccs végefele, de hogy addig nem húz el a SEA azért csak magát okolhatja.
Ne haragudjon rám az összes SEA drukker de nem bírom azt a mentalitást, hogy a bírókra fogja bárki is a meccset. A SEA idén meccsenként 80 yard alatt fut, ezzel 27. a ligában, 3,1-es /kísérlet átlaggal. A bírók hibája? Egyetlen egyszer sikerült idén SEA futónak 100 yard fölé jutni - köcsög bírók!Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
vond
MODERÁTOR
válasz rlazol #11859 üzenetére
Nem leírtam én is, hogy szarok voltunk, amikor azok voltunk? Most is, pár hete is, minden egyes alkalommal. Egyszerűen nincs támadójáték. Az offensive coordinator egy idióta, Wilson nyeklik-nyaklik, a fal olyan, mint a híg fosch, Beastmode nélkül meg a futás is teljesen halott.
De ettől még baromira felhúz, hogy milyen böszmeségeket fújnak a bírók. És igenis nagyon sokat számított most is. De nem rájuk fogom. Ha lenne normális offense, biztos könnyebben megemészteném a lepke fújásokat.
[ Szerkesztve ]
-
gbp
csendes tag
Irányitó háború van kérem szépen,Rodgers meg jobb (remélem)!
jah plusz futó szerep is Éroné
[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
a SEA dologhoz még annyit, hogy nem véletlenül hívják a secondary-t Legion of Boom-nak. Már az első SB idényükben azt mondták róluk, hogy a kemény fizikális játékukban mindig venne van a zászlóveszély, és arra játszanak, hogy úgyse dobnak zászlót mindenre, minden playben a bírók. Egyszerűen most vasárnap többet dobtak be, mint szoktak - ami nem is nagyon állja meg a helyét, csak inkább a NO-ra dobtak szokatlanul keveset.
Mai sokkoló hírek:
Andre Johnson visszavonul Idény közepén ez nem szokás, de ő nyilván nem ahhoz van szokva, hogy X. elkapó a forgásban.Collins-ot egy harmadik körös draft pickért a CLE-nek adta a NE. Mint NE drukker Collins-t kemény ütköző-nek, megbízhatónak, jó szerelőnek, okos játékosnak láttam, nyilvánvalóan BB nem volt vele megelégedve. Számokban a sack esett vissza idénre kicsit, de az eddigi 30+tackle nem tűnt kevésnek. Ahogy olvasom a reakciókat, a védelmi guruk szerint várható volt, mert idén sokat hibázott pl most vasárnap a Bills első, 22 yardos futásánál. Úgy tűnik BB elégedett Mingo-val, és vsz főleg a rookie Roberts fog több lehetőséget kapni a távozásával. A múlt heti csere a Lions-sal Kyle van Noy-ért is más aspektusba kerül: ennek lehetett az előkészítése. A másik fontos szempont, hogy Collinsnak idén jár le a rookie szerződése, ahogy pl Butlernek, Hightower-nek is, vsz BB nem akarta megadni neki azt a fizut, amivel megtarthatta volna. Ugyanennek lett az áldozata Jones is fél éve. BB szerintem a LB pozíciót sokkal könnyebben pótolhatónak tarthatja - az elmúlt években mindig tudott még év közben is jó játékosokat szerezni - semhogy nagyon nagy pénzeket fektessen bele.
Sajnálom Collinst. Nem tudom szakmailag megítélni, de emberileg borzasztó lehet, még akkor is, ha esetleg számított rá, de ezt kétlem. Egyik percről a másikra új város, új arcok, és egy SB esélyestől a liga pofozógépéhez.[ Szerkesztve ]
-
and1ao
őstag
Kezdek kicsit morci lenni, hogy megint egy talicskának néz ki a offense.
Guild Wars2!
-
rlazol
veterán
Jerry végre kimondta: marad Prescott.
-
.LnB
titán
Na Bradford kezd önmagára hasonlítani végre.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
vond
MODERÁTOR
Na és arról senki nem beszél, hogy mennyire meglepően jól működött a Bears? A védelem brutál mód harapott, voltak ügyes offensive play hívások, Howard még bitang jó futó lehet, Cutler-ben meg többször is tüzet láttam. Hogyan lehet ez?
Remélem, folytatása következik. Kár, hogy ennyi meccs elment már, így kisebb fajta csodának kéne történnie, hogy a Vikings, Packers, Lions trió mellett a medvék jussanak tovább, akár wild card helyen is.
[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
egy-egy meccsre minden csapat fel tud pörögni. Tudják-e ezt a formát fenntartatni sokáig? Illetve a másik oldalról? Mi lesz a vikingekkel? az utolsó 2 meccs elég gyenge volt az első 5 után, melyik az igazi arcuk?
szerk.: most olvasom, lemondott Nov Turner - mi köze van ennek az elmúlt hetekhez és milyen következményei lesznek? Izgalmas hetek jönnek az NFC Northban
[ Szerkesztve ]
-
and1ao
őstag
válasz rlazol #11869 üzenetére
Pont írni akartam hogy én látom a hibát és azt Norv-nak hívják, amit a Bears ellen nagyon sokszor behívott az, még a hozzá nem értő embernél is kiverte a biztosítékot.
Nem hogy valaki olyannál aki kicsit érti is a focit.Remélem összeszedjük majd magunkat ezután, mert ennél rosszabb az O már nem lehet.
A D meg, nagyon sokat volt fent már a palyánGuild Wars2!
-
MODERÁTOR
-
.LnB
titán
Egyet leszámítva mindegyik mögött nagy teljesítmény van. Szóval 1 WTF-ot látok a képen. szerk.: Ja nem, kettőt, mert egyszer oda is van írva betűkkel.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
MODERÁTOR
Tegnap beszéltem az amerikai kollégákkal (texasiak), és mutattam Shelbie kolléganőmnek az új Pats sapimat - ilyen mint ez, csak szürke a logó rajta - amúgy van még akciósan, nézzétek meg .
Shelbie: aahhhh.... Pats cap.... We really need to find you a proper team. - Ő amúgy Texas A&M drukker, azon az egyetemen tanult.
Lauren: Zoltan, cheer for the Cowboys!!!!!!
Én: Fuck the Cowboys!Hozzá kell tennem, hogy a fő fő főnököm ordas nagy Broncos drukker a cég COO-ja, amikor San Antonioban voltam, közölte hogy tetszik a mezem, csak ki kellene rajta a csapatot cserélni
De van két-három nagy Cubs drukkerünk is, na ők most odáig vannak meg vissza.[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
.LnB
titán
Hallgatnod kellene rájuk. A Dallas baromi jó csapat. Romo nélkül.
Nekem ez az első World Series amit néztem. Sőt nagyjából most kezdtem el nézni a baseball-t. Szerencsére a szabályokkal nem volt komolyabb gondom. Egyszer elkezdtem megtanulni már korábban. Na szóval, nagyon megfogott a baseball. Menyasszonyom teljesen kivolt már a 4 napos hétvégén, hogy csak jégkorongot, baseball-t, és NFL-t néztem.
Ma reggel is felkeltem és első dolgom volt megnézni a végeredményt telefonon (de még tartott a meccs). Igazából racecam miatt, és az miatt kezdtem el mert sok helyről eljutott hozzám ez a döntő.
A 7. meccset délután nézem meg majd.És akkor a feketeleves? Azóta nézem az NFL-t, hogy először adták a Panthers - Patriots meccset a tv-ben itthon. És kezd lankadni a lelkesedésem. Ez a liga baromira megváltozott, és baromi rossz irányba halad szerintem. Sok sok év után, nem az NFL számomra az elődleges sport. Hátrébb csúszott most az NHL és az MLB mögé (bár az MLB-ről még korai nyilatkoznom.) Nyilván ebben közrejátszik, hogy a Pens bajnok lett, a baseball-ban meg ott az újdonság varázsa. Rengeteget próbálok olvasni róla, érdekességeket stbstb.
Vasárnap megyünk fel a nagyvárosba, akarok menni a BPshop-ba a Westend-be. Elvileg Indians sapi kellene, de a honlapon sincs.
-
.LnB
titán
válasz rlazol #11876 üzenetére
Sok minden az évek alatt. Nem részletezem, mert aki annyi ideje követi a ligát mint én az látja. Ha meg nem, akkor csak vitát szülne ez az egész.
-
rlazol
veterán
nem vitatkozni akarok, csak kíváncsi vagyok. Én 15 éve követem a ligát, de csak az utóbbi 4-5 évben mélyedtem el jobban. Látok én is változásokat, ami kifejezetten nem tetszik az az ünneplések büntetése, és egyes fegyelmi ügyek kezelése (pats, AP, stb) a többi vagy jó irány vagy semleges. És ezek se befolyásolják a meccsnap élvezhetőségét nekem.
-
.LnB
titán
válasz rlazol #11878 üzenetére
Jó példák. És az teljesen igaz, hogy a meccsek ettől még lehetnek izgalmasak. Ami engem még kiakaszt az a bíráskodás. Na és az befolyásolhatja is a meccseket. Én úgy érzem a strájk óta nagyon esett a bíráskodás színvonala. De lehet velem van a baj és rosszul látom. Lehet kicsit kezdek belefásulni. De félre ne értsetek nézem a meccseket, várom. Csak van egy kis "kételyem" már.
Az NHL is megváltozott, sőt az szerintem jobban észrevehetően, mégis elragad az egész. A baseball meg számomra új, izgalmas terület.
-
.LnB
titán
A bowl.hu-val mivan?
-
Racecam
nagyúr
Az MLB-vel az a gond, hogy választasz egy szimpatikus csapatot, rendben. De olyan hosszú a bajnokság és olyan sok alapszakasz mérkőzést játszanak (160), ugye a Baseball-t jellemzően váltakozó sikerekkel home és road, hogy innen szinte lehetetlen követni azon kívül, hogy nyugtázod, hogy a kedvenced nyert-e, vagy sem, kb. milyen helyen áll a csoportban, ez pillanatnyilag mire elég, hogy állnak a többiek stb. A dolog érdemi része (és ez most hangsúlyozottan a saját egyéni véleményem, meglátásom és szempontjaim) számomra kb. augusztusban kezdődik. Van-e esély bejutni a rájátszásba, hogy megy a csapatnak stb. (Persze más lenne ha kint élnék és minden 2-3-4 meccsre kijutnék élőben például.)
És én ebben az időszakban kezdek komolyabban elmerülni a Baseball-ban és ha tehetem, mire a rájátszás jön megkeresni a forásokat, hogy legalább azokat e mérkőzéseket (ha lehet élőben) láthassam. És ha a kedvenc nincs is ott, akkor is onnan már mindent nézek, legfeljebb választok egy szintén szimpatikus csapatot és akkor annak drukkolok.És valahogy így vagyok az NHL-lel is.
Innen Magyarországról, időhiány és nem utolsó sorban az időeltolódás miatt is, nagyon problémás követni szorosan ezeket a bajnokságokat...
Az NFL más. Leginkább a hétvégére korlátozódik, rövidebb szezonnal, kevesebb mérkőzéssel, sokkal jobban rá lehet készülni, hogy a kedvencedet hétről-hétre láthasd.
[ Szerkesztve ]
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
F-ECT$
titán
Lehet kicsit kezdek belefásulni.
Én 2004 óta nézek NFL-t, és nálam is hasonló érzések vannak, de ennek fő oka, hogy Manning nyugdíjazta magát, és még nem sikerült helyette olyan embert / csapatot találni, akiért igazán tudnék szorítani. Persze ott van az öcsi, Roethlisberger és Rodgers, de ők mindig is csak másodvonalasok voltak nálam a nagy öreg mellett.Rátett egy lapáttal az első pár hét iszonyú gagyi meccsválasztása is a Sport Tv-n, szóval most leginkább a Highlights-ot nézem meg azoknál a csapatoknál, amik érdekelnek, vagy ahol az eredmény alapján láthatóan szoros volt a meccs. (Vagy ha el is kezdem nézni a vasárnapi meccset, ha eldőlni látszik hamar, akkor lazán lefekszek a 3-ik negyed végén.)
De persze a rájátszást jó eséllyel 1-2 meccset leszámítva élőben fogom nézni.
Dive ever, work never.
-
jsk
senior tag
-
rlazol
veterán
én a bíráskodást kb lesz*rom. Ha egy meccs a bírókon megy el a csapatomnak (akinek az adott meccsen szorítok) akkor már rég rossz. Természetemnél fogva a jót keresem és azzal foglalkozom, így vagyok az NFLel is, talán ezért nem fásultam bele, sőt, évről évre jobban vonz.
érdekes mert a gurulósban a nagydömping (amikor a sportTVn hétvégén reggeltől estig élőben mentek az angol/spanyol/olasz/német bajnokik) mellett a koreai vb-n a házigazdák pofátlan tolása tette be a kaput. Ott az 1-0s meccsek miatt tényleg sokat számíthat 1-1 bírói hiba.
A baseball-t nem követem bár ott is 2003 óta van kedvenc csapatom (Mets) és ha kinn élnék, biztosan járnék meccsre is. A kosár nem köt le, a hokiban a korongot se tudom követni .Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
DeathBat666
aktív tag
Nem sok meccset lattam iden NFL-bol, de eddig nalam az ev meccse volt a Minnesota - Detroit meccs
-
rlazol
veterán
válasz DeathBat666 #11891 üzenetére
szerintem annyira nem volt jó. Egymás hibáiból éltek a csapatok.
A vikingeknek meg kellett volna nyerniük, a rúgóhibák megbosszulták magukat. Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
and1ao
őstag
Én bezzeg bujdokolok miatta szégyenembe.
Úgy tűnik Walsh működik 2 meccset utána kettőt betlizik idén.
Sajnáltam ezt a meccset nagyon kellet volna a W, főleg hogy simán meglehetett volna,a Packers meg kikapott utánunk.Guild Wars2!
-
.LnB
titán
NHL:
Keresgéltem tegnap, le akartam tölteni egy NHL meccset és láttam van fent egy Orosz/Angol verzió. Váltható hangsávval. És akkor láttam, hogy Eurosport felvétel. Ruszkiknál az Eurosport adja az NHL-t. [link]
Nem rossz, itt is adhatná esetleg.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest