- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
válasz
aizen92 #4933 üzenetére
az már a drága kategória, de egyébként is magyar billzetes kütyü kell.
(#4937) bigrock olvastam én ezt a T100-nál is, hogy valahogy sikerült úgy optimalizálni, hogy sima legyen a működés. De ezt nagyon nehezen tudom megemészteni. Korábban nézegettem egyébként ezt a Lenovot is.
Ez a HP tetszene egyébként, de olyan billzet kellene hozzá, amibe lehet hdd-t tenni, mint az Asusnál. Van egy olyan alkalmazása az asszonynak, amit földrajz tanításhoz használ és kb 20gb a mérete, valamint nem mellékesen egy memóriazabáló szar. Nem tudom, hogy a 64gb tárhelyre a windows mellett minden szükségeset feltelepítve vajon elférne e rendesen ez a program is. -
NTonee
veterán
én meg windowsos hibrid tablet izét akarok az asszonynak, ÜSSETEK!
Csak a facé olyan drága... amiben 2gb ram van, abban nem hiszek, windowsról van szó ugyebár. Amiben meg már 4gb van, abban komolyabb a proci is, így drága.
-
NTonee
veterán
válasz
DeathAdder #4805 üzenetére
pöttyet par@szt poén.
-
NTonee
veterán
válasz
aizen92 #4778 üzenetére
az a nagy gond, hogy ha feltolod a zenéid felhőbe és onnan hallgatod, vagy ráugrasz egy online zeneszolgáltatásra/netrádió/yt videókat nézel és hasonlók, akkor a 2-3gb is kevés lesz. Nekem az aktuális 1gb-ra nagyon oda kell figyelnem, sokszor kicentizem.
szerk: sőt, valamikor nyáron nem voltam tv előtt, mikor az egyik f1 futam ment. Telót előkaptam, elkezdtem mobilneten nézni, hát utána nézegethettem az adatforgalmi számlálót is.
-
NTonee
veterán
válasz
randras_83 #4772 üzenetére
csak a felhő meg itthon nem buli (meg sok más országban sem), mikor 2500ft-ért adnak 1gb adatforgalmat.
(mondjuk ha volnék olyan kedves és aláírnám a hűségszerződést, akkor 2gb lenne 2500ft)
-
NTonee
veterán
válasz
randras_83 #4768 üzenetére
a nevük ellenére egy amcsi központú cég (ettől még lehet, hogy valami távol-keleti banda), akik gondoltak egy nagyot és meg akarják csinálni az abszolút csúcskészüléket.
Két SD. Miért baj? Tárhelyként kell használni, nem arra telepítgetni. Zenék, filmek, fényképek. Persze arra meg minek ennyi? Viszont a lehetőség adott, mindenki eldöntheti, hogy kihasználja e, vagy sem. Nem kell feltétlenül belerakni, de ha kell, akkor ott van. -
NTonee
veterán
mint írtam, ez még mindig csak egy "itt járunk, nézzétek" példány! Csak jelezte a cég, hogy itt vagyunk, haladunk, már kézzel fogható, de nincs még készen.
Pár hónapja már cikkeztek róla itt-ott, amikor még csak az elképzeléseit mutogatta a cég ábrákon, de sehol nem volt mutogatható darab. -
NTonee
veterán
Lehet kezdeni találgatni, hogy mibe fog fájni a Saygus telója.
Én várom, kíváncsi leszek, hogy a valóságban mit fog tudni a cucc (már ha végre elkészül, mert ez még mindig csak egy "itt járunk, nézzétek" példány)
-
-
NTonee
veterán
válasz
randras_83 #4590 üzenetére
Jajj, egyszer nekem is volt egy ilyen hibbant szomszédom. Szabályosan félt tőle mindenki. Olyanokkal szórakoztatta magát, hogy baleset miatt kihívta a mentőket, tűzoltókat, aztán bámulta őket az ablakból. Egyszer az emeletről a hajánál fogva cibált le egy nőt a lépcsőn, csak mert ez vicces. Mindenkit megvádolt mindennel, engem pl a konyhai edényeinek ellopásával (napokig ő pakolta az ajtóm elé!) Aztán egyszer bedobta a kulcsait a liftaknába és engem cseszegetett, hogy másszak le érte, mert hát ő öreg és nem tud. Végig azt néztem, hogy mikor zárja rám az aknát.
-
NTonee
veterán
válasz
randras_83 #4521 üzenetére
tolom én, tolom, de mindig visszajön.
szereztem a napokban egy ilyen állatot. Brutális jószág, nehéz, mint a dög, hatalmas is, de cserébe mocsok erős. Vennem kell hozzá új asztalt otthonra.
-
NTonee
veterán
válasz
randras_83 #4519 üzenetére
algoflex forte lett az advil helyett, de megvolt még este. Bogyó, forró tea, dupla takaró és kb 10perc tévénézés után elaludtam. Faszom, hogy még le is betegszem.
Üdv a melóból, B.U.É.K. mindneki!Én meg leszarom a hangchipeket, telefonon úgysem lehet igényesen zenét hallgatni. Otthon Sennheiser fejhallgató, útközben akg fülhallgató, poweramp, aztán jön belőle, ami jön. Van itt valami viper akármi (benne van a romban), indításkor kiírja, hogy válasszak qualityt, de vigyázat, zabálja az akkut. Kösz, progi bezár, viszontlátás.
-
NTonee
veterán
nálam így fog kinézni az éjszaka/reggel
19:00ig meló
22:00-ig pacsi barátokkal, gyümölcslé/kóla fogyasztás
23:00-tól szemhéj bámulása belülről az ágyban
04:30 - ébredés
07:00-19:00 meló, ráadásul elmebaj leszkellemes torokfertőtlenítést annak, aki teheti és boldog új évet mindenkinek!
Apukák, gyerkőcöt ágyba tenni, két felsírás között egy-két korty belefér, csak úgy óvatosba. -
NTonee
veterán
köszi
túl leszünk ezen is, csak most már tényleg tele a tököm az egész decemberrel. Ez nagyon balul sült el nekünk. A melóban is elkezdett variálni a vezetőség, úgy tűnik, a seggünk meg van mentve, de szétrobbantják a komplett csapatot. Azt se tudom még, hogy mit fogok csinálni jövőre, csak azt, hogy mást.
-
NTonee
veterán
válasz
kenwood3 #4347 üzenetére
valahogy meg tudom érteni
szétszakad a torkom, 39fokos lázzal, 3napja nem tudok aludni. Miután az asszony fertőzött le, így kb zombi üzemmód van itthon.Mindenkinek békés, boldog karácsonyt kívánok! Teljen egészségben, nyugalomban, de legfőképp elmebeteg kamionsofőröktől mentesen.
-
NTonee
veterán
válasz
Atish19 #4222 üzenetére
Változó geós turbó, ez a hátránya. Kollégám is ezzel kínlódik, időnként le kell szedni takarítani, vagy kettesben padlógázon felkergetni egy hegyre. Nekem ezzel sincs gondom, cserébe viszont 1700ig meg se nyikkan. Mondjuk egy kis szoftveres bütykölésre már gondoltam, hogy valamivel hamarabb kezdjen ébredni.
-
NTonee
veterán
válasz
gzbotii #4194 üzenetére
egyelőre azért még reménykedem, hogy szórnak le annyi pénzt, amivel legalább bontott cuccokból rendbe tudom tenni. Ez a szívás az öregebb autókkal, senkit nem érdekel még az sem, ha patika gyári állapotban van. Öreg 'oszt jónapot.
Vennék újabbat, de azzal meg az lenne a baj, amit DeathAdder is írt. ,,És csak az hogy régebbi még nem jelenti azt hogy szar is, sőt sokkal inkább fordított az eset." Ez itt különösen igaz. Az enyém még adagolós tdi motor, hihetetlenül stabil, megbízható, ez egyszer nem döglött le alattam soha. Keveset fogyaszt, de cserébe nem is lehet vele keménykedni, mert az 1400kiló önsúlyra jut kemény 90paci. A következő meg már pd tdi, ami egy betegágy és baromi érzékeny az üzemanyag minőségére. Egy pillanat alatt eldobja az agyát, ha valami vackot önt bele az ember. Márpedig ami sok helyen a magyar kutakon van... Aztán meg röpködnek a százezrek a pd elem cserére. Aztán meg széthullik kettőstömegű lendkerék, ami ugyan már a sima tdi-nél is volt, de az enyémbe még nem került bele, félmillió forintocska ismét ugrik. Ezekhez képest én fillérekből tartom fent az autót. -
NTonee
veterán
válasz
gzbotii #4174 üzenetére
avultatás. Ezt jól leírja itt a TC autójogásza. Esetemben is ugyanez a helyzet. Nem fognak például nekem kifizetni vadonatúj 100ezer forintos gyári sárvédő elemet fényezéssel együtt, még akkor sem, ha egy karcolás sem volt a szintén gyári makulátlan elemen, ami összetört, mert nem új, nem is 1-2 éves, hanem sok. Ha a sárvédő ennyibe kerül, képzelheted mennyi lenne egy ajtó. A károk helyreállításának kb felénél elérnénk az autó eurotax rendszerben meghatározott értékét, így gazdasági totálkárnak minősíthető. Megveszik a roncsot (ha én adom egyáltalán), az avultatással kikalkulált kárértéket pedig kifizetik.
-
NTonee
veterán
válasz
rootkiller #4171 üzenetére
akkor egyértelmű, hogy 64bites kell, igen.
Például az asszonynak nálunk kiváló lenne (persze az ivy-s celeronnal), mert a mostani atomos gépe... hát az aztán egy kalap kaki. Netezik otthon nagy monitorra dugva, aztán felkapja és már az általános iskolában mutogatja vele a tananyagokat (3D animációk, földrajzi térképek, kis videók, stb). Erre bőven elég neki. És elfér egy női táskában. -
NTonee
veterán
válasz
rootkiller #4168 üzenetére
aaaz a katasztrófa, N28xx, 29xx. A régi 10x7U-k sokkal jobbak voltak. De ha csak 2gb van benne, akkor ne rakd rá a 64bitest. A 8.1 jó, az kell, de 32-est inkább szerintem. És amúgy simán lehet olyan felületet csinálni 8.1-ben, mint a win7-nél volt. Automatikusan asztal nézet + start menüt egy programmal beállítani és észre sem fogja venni.
-
NTonee
veterán
válasz
rootkiller #4165 üzenetére
jahh, az 1007U az nem 2,16GHz. Akkor az már az újabb sorozat, valami N-es proci. Az viszont már valóban nem a legjobb.
-
NTonee
veterán
válasz
rootkiller #4161 üzenetére
,,Arra próbáltam utalni hogy egy öreg kacatra már ne nézzünk úgy hogy az egy fasza valami csak mert ajudi."
Na ez az, amit mocskosul tudok utálni, amikor mindegy milyen szakadt szar, csak audi/bmw/merci legyen. Ez a hozzáállás borzasztóan visszataszító.
Nekem fontos, hogy megbízható legyen például. Ezt abszolút teljesíti a közismerten kiváló 1,9TDI motor. Fogyasszon keveset, mert napi 90km-t nem 10literes fogyasztással szeretnék megtenni. Ez is megvan, 5-5,5 liter. Kényelmes legyen hosszútávú utakon is, tényleg otthon érzem magam benne, van szélessége, hosszúsága, jó helyen vannak a pedálok, gombok, elfér a lábam. Ez nem vicc, volt olyan autóm is, amiből úgy szálltam ki, hogy teljesen el volt gémberedve minden testrészem. Fájt a térdem, mert hülyén volt elhelyezve a középkonzol, a gázpedál majdnem mögötte volt bakker, ki voltam tekeredve. Fájt a derekam az ülésben.
Szóval egyszerűen amikor anno először beleültem, mentem vele 2-3 km-t, azt mondtam, hogy nekem ez kell és pont. Megjegyzem, akkor még nem volt öreg, csak hát már én is harmincas lettem közben.(#4165) rootkiller: ez is igények kérdése. Ha az a gép egy 1007U celeronos masina, akkor már volt vele dolgom jó párszor. Korrekt kis cumó az. Netezésre, ide-oda szaladgálós, gyorsan előkapós (nem azt!
), filmezős gépnek kiváló.
-
NTonee
veterán
válasz
rootkiller #4158 üzenetére
gyalog-bicikli kilőve, napi 90km miatt, tömegközlekedés meg errefelé agyhalál. Busz 2,5óra melóba, vonat nincs évek óta, kocsival 45perc. Szóval marad az autó.
Tudom, hogy vicc volt.
Az audit szeretem, nem azért mert négy karika, hanem azért mert... ezt nehéz elmagyarázni, de még egy öreg audi is olyan minőséget képvisel, amit sok mai autó is megirigyelhet. Ráadásul én úgy vagyok vele, hogy olyan autó kell, amiben otthon érzem magam, amibe jól esik beülni. Ezt az autót mindenkinek magának kell megtalálnia. Volt nekem farmotoros skodám is (több is), azt is imádtam. Szóval nem felvágás nálam az audi.horvathkrisz: igen, a mázli az volt, hogy viszonylag alacsony sebességnél történt, így nem mászott fel rám és nem lett személyi sérülés. A helyzet, amibe kerültem, sokkal rosszabbul is elsülhetett volna.
-
NTonee
veterán
nos, mint említettem egy kamionos lezúzta az autóm jobb oldalát pár napja. Ma volt kint kárszagértő és miután összeírt mindent, közölte, hogy felviszi a rendszerbe, de számítsak rá, hogy ez bizony gazdasági totálkár.
Ebből az következik, hogy szépen kiszúrják a szemem valami olyan összeggel, amiből talán bontott alkatrészekből össze lehetne kukázni-gányolni az autót, de a probléma, hogy innentől már a rendszerben totálkárosként szerepel az autó, így ha még1x kárt okoz nekem valaki, akkor se autó, se pénz.
Másik lehetőség, hogy a roncsért is kapok egy minimális összeget, elmegyek és veszek valami fiszem-faszom kis vackot, amivel el lehet gurulgatni (ez egy audi után kicsit azért baszná a csőröm. Büdös sznob vagyok, na!). Ez esetben kompletten bukom az elmúlt két évben kifizetett felújítást. Lényegében az összes "felesleges" pénzem beleraktam a gépbe, hogy olyan legyen, mint régen. Éljen az autó felújítás!
A szerelőm szerint vegyünk egy ugyanilyet és mentsünk át mindent, amit lehet abba, majd a roncs mehet világgá. Szerintem ez a legrosszabb, mert itt ki kell fizetnem a másik autót, meg az összes alkatrész oda-vissza cserét is szerelőnek.
Én az egyedüli kiutat abban látom, ha helyreállítják az autót a biztosítási összegből úgy, ahogy tudják, használok tovább egy gányolt autót, ráállok a gyűjtögetésre és a lehető leghamarabb veszek egy újabbat, de azzal meg jön a használtautós szopóroller. És még imádkozhatok is, hogy ki ne üssék alólam ismét a régit a lecserélésig, ami meg utána bontóban végzi.Vélemény, ötlet?
-
NTonee
veterán
válasz
Atish19 #4090 üzenetére
Én is rá tudok pörögni azért dolgokra, ismerem az érzést.
Még csodálkozom amúgy, hogy jelenleg tudom magamat tűrtőztetni, ugyanis én meg épp egy Alienware M18x-et készülök vásárolni. (Persze csak miután tisztázódnak a dolgok a biztosítóval és a kamion által leborotvált autóm jó kezekbe kerül.)
a hangszóró téma nálam mindig elhal. A gond, hogy nekem a hangszóróról ilyenek jutnak eszembe. Egy igényes hangkártya + erősítő és... itt lép be a képbe az asszony, aztán veszek egy jó minőségű fejhallgatót.
Egy Logitech X-230-as csomag is itt porosodik valahol kihasználatlanul, pedig meglepően vad hangja van.
-
NTonee
veterán
de ha már italia... Ki találja ki, hogy mi úszik ott?
A marhája kicsit sokat képzelt az autóvezetési tudásáról. Cikk a képhez.
-
NTonee
veterán
beszéljünk inkább arról, hogy vajon hány thai "néni"
férne be az új RC-F-beVagy addig hajtogatná mindenki őket, amíg bent nincs mind, aztán padlógázzal el?
Esetleg az italia óta tapostad e ki valami jóságnak a lelkét a járókelőket halálra rémítve?
Van e már 64bites windowsod, +4gb ramod a gépben és hasít e?MIUI van e már az új telefonodon?Jajj, ezt inkább ne! -
NTonee
veterán
most az, hogy te néha hozzászólsz (szúrkálsz
) 1-2 szóban egyéb telefonról, azzal még pont semmi gond nem lenne. A napok óta tartó copy+paste G2 fapfap, ami unalmas.
(#4079) w333: NEM PÜ-ben. Szakmai témában nem illik privátozni. Ide lehet menni megbeszélni, hogy mennyire jó a gékettő. Aztán még büszkék is lesznek az ottani lakók, hogy (szerinted) az a telefon sokkal jobb, mint bármelyik Nexus.
-
NTonee
veterán
akkor még1x:
,,Semmi értelmét nem látom annak, hogy már vagy századjára írod le mindig ugyanazokat a mondatokat szó szerint."
Aki meg újat kérdez, annak ott a G2 on topic. Nyilván van összefoglaló is, el kell olvasni.
De igazából hagyjuk is a fenébe, csak írassátok át a topic címét, én meg ki is veszem a kedvencek közül. -
NTonee
veterán
jahh, semmi promo, csak 10ből 9 hsz szól a G2-re rángatásról. Aki a gékettőre ennyire felizgul, annak ott van szerintem a gékettő topic. Lehet, hogy tévedek, de mintha azt azért nyitották volna. Semmi értelmét nem látom annak, hogy már vagy századjára írod le mindig ugyanazokat a mondatokat szó szerint. Ilyen jó, meg olyan gyors, tele van extra csiricsárékkal. Elsőre is megértette mindenki, hogy most erre áll a bot.
-
NTonee
veterán
válasz
DeathAdder #4072 üzenetére
G2 promo topicot csináltak itt páran a Nexus off topicból.
-
NTonee
veterán
válasz
randras_83 #4020 üzenetére
No, én biztosan nem fogom cserélni. Kicsit essen az ára a N6-nak és majd arra. Remélem legalábbis, hogy azért az ára egy kicsit javulni fog. Igaz, hogy a mérete nekem már túl nagy, de a N4-re is azt mondtam eleinte, aztán most meg már elviselnék egy picit nagyobbat.
Két ellenfele lesz, a L930 és az állítólag érkező L1030. De ezekre is csak kíváncsi vagyok, talán egy rövidebb időre bevállalom az egyiket. -
NTonee
veterán
válasz
DeathAdder #3993 üzenetére
Én biztosan moto g-t vennék, viszont én erősen samu ellenes vagyok amúgy is. Az első ace mondjuk tényleg egész jó volt anno, a mostanit viszont nem ismerem.
-
NTonee
veterán
Tegnap úgy döntött egy kamionos, hogy sávot vált, átmegy a belsőbe. Ezzel csak az volt a gond, hogy ott voltam én is abban a sávban.
A legszebb az egészben, hogy semmi oka nem volt bejönni a belsőbe. Persze aztán még egyezkedjünk, másik autóra írjuk (csekély biztosítási csalás), meg kifizeti kézbe, de most csak 150euro van nála. Komolyan, mit képzel az ilyen? -
NTonee
veterán
válasz
randras_83 #3818 üzenetére
Gratulálok!
-
NTonee
veterán
jah igen, azon már én is felhúztam a szemöldököm pár cikknél. Viszont szerintem itt nem arról lesz szó, hogy hirtelen nagy mennyiséget ránt be az akku, hanem valami egyéb technológiai (töltéstárolási) újdonságról. Mondjuk gyakran vagyok túlságosan naív és dőlök be sok hülye marketing bullshitnek.
(#3815) pcnet: és erre kiderül, hogy ismét csak bedőltem a hülyeségnek.
4,5 amperes töltő...
-
NTonee
veterán
a gyorstöltés megint egy másik dolog, az az usb-s töltésnél opció. A telefon különbséget tesz pc-s és fali töltés között. Usb-ről lényegesen lassabban töltenek az eszközök, már csak azért is ugye, mivel az usb2 max 500mA-t kínlódik ki magából. Ennek kiküszöbölésére találták ki ezt a gyorstöltés funkciót. Nem tudom pontosan, hogy mit piszkál az opció, de úgy tudom elképzelni a dolgot, hogy elhiteti a telefonnal, hogy nem usb-ről megy a töltés, így kihúzza a maximumot az usb-ből. Ilyenkor a telefon teljesen eltűnik a számítógépről, nem csatlakozik mtp módban rá. Ez különösen usb3 esetében látványos, ahol a max már 900mA. Amikor usb3-ra kötöm a telefont, akkor már kb annyi idő tölt fel, mint fali töltővel.
-
NTonee
veterán
egy dolgot engedtessék megjegyezni az egyik mondatoddal kapcsolatban (anélkül, hogy egyébként tudnám, hogy min folyt a vita, már nem tudtam elolvasni)
,,mivel legjobb tudomásom szerint a telefon töltőelektronikája szabályozza mennyit vesz fel"
félig-meddig igaz. Kernelből lehet szabályozni, bár a user ebbe nem tud belenyúlni, nincs beállítás hozzá, de a fejlesztő piszkálhatja. Ezt próbálom magyarázni a N4 topicban is, mert az egyik (kedveltebb) custom kernel elég furcsán viselkedik már egy ideje és többen is észrevettük már, hogy nem úgy tölt vele, ahogy a stock/egyéb custom kernelekkel. -
NTonee
veterán
de könyörgöm, ezt már annyiszor leírtam. Mindegyiken lesznek laggok. Vegyél inkább egy nyomorult ájfónt és akkor majd megtudod, hogy még ott is van.
Lázadhatsz, állj ki egy transzparenssel ide, az épület elé! Ettől sem lesz jobb. Állj bosszút, lengess wp-t, egy idő után az is laggolni fog.
Ne haragudj, csak már marhára unom, hogy akármelyik topikba nézek be, mindenhol csak azt olvasom oldalakon keresztül, hogy így szar, úgy laggol, meg G2 gyorsabb, meg jobb. Egy darabig bírja az ember, hiszen ez is vélemény, de ez már hiszti, amit csinálsz és nehezen viselhető, pláne a Nexus topicokban.Egyébként köszönöm, jól van a telefonom. Sokkal folyékonyabb az LP működése, mint eddig bármelyik verziónak. Vannak e laggok? Előfordulnak itt-ott, de közel sem olyan mértékben, mint ahogy azt te beállítod. Jah, hogy én nem stock szoftvert használok rajta, hanem ha kell, akkor én magam szétbuherálom? Hát ez van, nekem jól működik. Ahol meg hiba van, ott lesz javítás is. Lásd, már kint van az első csomag. A KK hogy kezdte? 4 frissítés érkezett rá és a végére rendkívűl jól működött. Persze neked az sem működött rendesen, ott is laggok voltak. Ezt az appok fejlesztőin verd le, pl adj 1csillagot mindegyikre, hasznos lesz.
-
NTonee
veterán
kérném szépen a topikot átnevezni! Javaslatok a következők:
"w333 napközije" "hisztimarcik androidos fikatopikja" "milyen telefont vegyen w333?" "laggol-e a fészbúkod?" "mutasd a telefonod, megmondom, miért jobb, mint a Nexus4!" "miért szar a droid?" -
NTonee
veterán
válasz
trance89 #3517 üzenetére
a google fiók valóban eltárolja az egyes appok vásárlását. Biztosan nem a bankkártya adatokat fogja vizsgálni egyik app sem, szóval igazad van.
Csak valamelyik nap pont belefutottam a franco kernel updater progiba, ami be sem enged, amíg nem tudja visszaellenőrizni neten keresztül, hogy megvetted e. Épp le volt kapcsolva net a telóról és csak hisztizett az app, majd egyszerűen kilépett. -
NTonee
veterán
Nálam már a KK LS is vaj sima volt. Most szintén LS, de már LP, ez is teljesen smooth. Az, hogy vannak fos appok, az még mindig nem a droid hibája. Oké, a tárcsázáskor megakad egy pillanatra, de nálam ennyi.
Vegyél almát, vagy wp-t végre, de hagyjuk már ezt a sírást. Azokon is elő fognak fordulni ilyenek amúgy.Szerk: jó, a naptár tényleg akad, de az amúgy is gáz lett szerintem. Nekem legalábbis nem tetszik.
-
NTonee
veterán
Fos az egész, csapd a falhoz, semmit nem ér.
N4 topikba is még csak ezt nem írta le, így szó szerint senki sem. A rengeteg még nem kompatibilis app (ugye fácse messzendzser?), meg eleve szarul megírt vackok meg eszébe sem jut egyiknek sem. Meg az xposed-ot várja, mintha holnapra elkszülneMajd jah, hónapok kérdése és talán már el fog indulni.
-
NTonee
veterán
válasz
randras_83 #3238 üzenetére
Van ám jó oldala is ennek. Jövő héten csak 2nap meló lesz.
-
NTonee
veterán
válasz
randras_83 #3235 üzenetére
A péntek és a szombat is reggel 7ig tartott, aztán még 35km hazáig. A mai is ugyanilyen hosszú lesz. Egy nagy gond van ezzel, mind meló.
-
NTonee
veterán
válasz
randras_83 #3230 üzenetére
Én még csak most keltem fel.
-
NTonee
veterán
na ezen szoktam kiakadni. Sokan úgy gondolják, hogy a pü chat-re való és majd ott rendezik a dolgokat. Hát nem. Borzasztó amúgy, ami a N4 topicban is megy. Ez nem megy, az nem villog, jajj usb, fele tárhely van, de jó az úgy, mert úgysem használom.
Komolyan nem tudom néha, hogy sírjak, vagy röhögjek. Én elhiszem, hogy nem mindenki informatikus, meg linux/dos guru, de hogyha minimálisan sem érti meg azt, ami történik a telefonjával, akkor minek kell erőltetni? Lesz OTA, utána egy FR és boldogság van. De neeeeem, azonnal kell és persze privátban zúdítja a témát az emberre. Vannak olyan emberek, akik már a fórumba sem írnak, hanem rögtön privát. Tudnád mennyi emberrel megy ez nálam napi szinten az Asus notebook topicból például, elmebaj. De még azt sem fogja fel, hogy ha a topicban kér segítséget, akkor többen tudnak rá reagálni és valószínűleg sokkal gyorsabban is.
N4 esetében is inkább az összefoglaló 1. hsz-t kellene kibővíteni, normális leírást készíteni. Bár az is igaz, hogy többen leírták már blogout-on is, millió cikk van mindenfelé a neten máshol is... sőt még a factory image-ek letöltési oldala is azzal kezdődik, hogy mit és hogyan, szóval ennek sem lenne sok értelme. -
NTonee
veterán
válasz
randras_83 #3201 üzenetére
Tudom, hogy lehet, csak w kolléga kérdésére válaszoltam. Az L-t azért nem rakom még fel, mert a jól megszokott extrák hiányoznának. Úgysem kell sokáig várni az update-re, pár nap és lesz új.
Twine:
-
NTonee
veterán
-
NTonee
veterán
mi az, hogy minek? Poénból gyártják a fóliákat szerinted?
mindegy, nem állok le ezen vitatkozni. Ha neked nem kell, akkor nem használod. Nekem kell, neki is kell. Én tudom, hogy miért, gondolom ő is.,,nincs az előlapon fólia és 1db. mikrokarc nincs rajta" Vagy csak te nem látod.
-
NTonee
veterán
válasz
randras_83 #3139 üzenetére
akkor nem vágom, hogy mitől jobb
(#3137) randras_83: mondjuk én ezt sem értettem soha. Olvastam párszor ilyen hisztit, hogy nem megy win8/8.1 alatt. Nem értem, mi lehet a gondjuk. Telót rádugom, eszközkezelőben a drivert rákalapálom és azonnal működik minden. Igaz, hogy van olyan driver, ami nem megy az újabb rendszereken, valamelyik nap én is találtam egy ilyet (vicces módon pont a google oldalán
), de le kell tölteni másikat és próbálkozni. Van egy olyan driverem, amiről direkt csináltam vagy 20 másolatot, nehogy elvesszen, mert az mindenhol működött eddig.
-
NTonee
veterán
válasz
Scooter74 #3136 üzenetére
nem gond, a gmail app is tökéletes, bár ezt az új gmailt szívesen kihagytam volna az életemből. Gondolom, az inboxban vannak plusz szolgáltatások/opciók, hogy legyen is értelme váltani.
szerk: jah, ez az, amelyikben már nem csak gmail fiókot lehet felvenni, hanem kezeli a többit is? -
NTonee
veterán
válasz
randras_83 #3132 üzenetére
szívatós?
Scooter74: mijezaz inbox izé? Valami alternatív gmail kliens a guglitól? bocsi, lusta vagyok utánanézni.
,,Az Inbox a Gmailre épül. A Gmailből minden automágikusan megtalálható az Inboxban. " jajj
-
NTonee
veterán
válasz
randras_83 #3084 üzenetére
Én sem aggódok, a N4-em partneroból van.
pcnet: ha még kopasz is lennék, akkor saját magammal sem szívesen futnék össze egy sötét sikátorban.
-
NTonee
veterán
válasz
GrooveHero #3071 üzenetére
Én sem vagyok szép, nagy darab is vagyok és a fejem sem túl barátságos.
Korábban eladóként is dolgoztam egy nagyobb, ismert számítás- és irodatechnikai üzletláncnál, ahol voltak olyanok, akik egy idő után már kifejezetten engem kerestek, ha venni akartak valamit.
Nem teljesen mindegy, hogy hogyan néz ki az eladó, ha megbízható az ember és működő, bontatlan, új készüléket kapsz tőle olcsón? -
NTonee
veterán
válasz
fokukac #2967 üzenetére
a hülye csempéket én még meg tudnám szokni, de bizonyos appok hiánya, meg az a borzasztó nulla dizájn menü... ez lenne nehéz. Egyik rendszer sem tökéletes.
Egyébként én sem gondolom, hogy mindig ilyen lenne a sebesség. Elég sok dolgot átnyomkodtam benne, nem volt egyetlen döccenés sem, de nyilván nem bírja az sem a végtelenségig. Ami a legjobban meglepett, hogy a telefonkönyvet is úgy pörgettem végig, hogy nem volt látható megakadás. Igaz, hogy most a N4-em is képes erre custom rom+kernellel, de ez azért annyira nem jellemző droidnál. -
NTonee
veterán
volt ma a kezemben egy Lumia 930. A minőség és a smooth működés teljesen új értelmet nyert nálam. Már korábban is írtam, hogy szemezek vele, meg hogy kicsit unom a droidot, és bár tudom, hogy meg fogom bánni, de egyre inkább közeledik az a pont, amikor félre fogom tenni egy időre a N4-et.
Ha másra nem is, de arra jó lenne, hogy újra értékelni tudjam a droidot. -
NTonee
veterán
válasz
Scooter74 #2657 üzenetére
Benzinesről engem már senki nem tud meggyőzni a tdi után.
Túl sokba lenne egy olyan hasonló méretű benzines, mint az enyém. A fogyasztása miatt teljesen ki van zárva ilyen méretű autónál. 1.6 benzines passat 12literrel megy, országúton is 8-8,5 klímával.
Maradok wv csoportnál, remélhetőleg audi lesz ezután is, de még nem tiszta, hogy mit pontosan. Igazából quattro/syncro lenne az álmom, no meg a terepviszonyok miatt is az lenne az igazi, de ott meg a 2,5tdi a betegágy, plusz a hajtás karbantartása sem olcsó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 105 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest