- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
Új hozzászólás Aktív témák
-
almási94
újonc
engem érdekelne
-
xxRespectxxx
újonc
Sajnos nem igazán tartja be a vezetőség azokat a szabályokat, amiket ők hoztak létre.
Például az, hogy feltört karaktert nem adnak vissza, csak ha a karakter tulajdonosa be tud lépni abba az email címbe, amivel a karaktert regisztrálta.
Részese voltam egy feltörésnek, pont az én karakterem törték fel, mindent eladtak róla.
Persze ezt azonnal jelentettem a vezetőség felé, akik semmit nem tettek, hagyták hogy mindenemet ellopják, mikor a karakterem szerettem volna visszakapni csak annyi volt a válasz, hogy nem lehet, mivel nem tudok az emailbe belépni. Sajnos ennyivel le is zárták az ügyet, majd amikor ezután is próbáltam nekik írni, tiltották az összes többi karakterem is, mondván "zaklatom a helpdesket". Ami nem zaklatás volt, hanem kérés.Oké, megértettem hogy nem kaphatom vissza.
Történt az eset kb 1 hónapja, hogy egy régebb óta játszó, nagyobb rangú játékost feltörtek.
Az eset ugyanúgy történt mint az én feltörésem, email lopás stb...
A különbség csak annyi, hogy neki szó nélkül visszaadták a karakterét, pedig az emailbe még azóta se tudott belépni ő se.
Ez már egy kivételezés.
A másik...
Mielőtt visszakapta a karakterét, véglegesen kitiltásra került, majd a végleges kitiltást FELOLDVA kapta vissza, ami már megint a vezetőség által meghozott szabályzat megszegése. ("Tiltott karaktert nem oldunk")Nem megyünk túl messzire...
Ez az illető próbált lefizetni egy személyt, illetve belekeverni a feltörésbe azzal, hogy nála van az email címének a jelszava, 500kreditet ad neki, amennyiben megadja az email jelszavát.
Nos... Ez már megint egy szabályszegés, mivel az oldalon használt fizetőeszközzel akar olyan dologért fizetni, ami nem az oldalhoz kapcsolódik. (Egyik barátomat ezért tiltották ki...)Ez a beszélgetés természetesen jelentve lett a Helpdesken, amire a vezetőségtől csak annyi választ kaptam, hogy "Köszönjük a bejelentést".
Kérdezem én: Miért nem tiltották ki az illetőt? Mást már rég tiltottak volna, sőt vissza se kapta volna a feltört karaktert email hiányában, sőt nem oldották volna fel a véglegesen kitiltott karakterét.Ezt a történetet csak azért írtam meg, hogy mindenki lássa, hogy nem is olyan szent az a netmafia.hu oldal, valamint a nagy Jakewyler, aki lefizethető, mert gondolom hogy nem a két szép szeméért kapta vissza a karaktert
Amilyen jó volt ez a játék régen, most olyan sz..r lett, az ilyen kivételezések miatt.
Köszönöm hogy elolvastátok a történetemet, ha valaki magára ismer, akkor nyugodtan megkereshet privát üzenetben.
-
AljasDesign
csendes tag
Regisztráljatok az új Játékra, hasonló mint a netmafia de GTA stílusba öltöztetve, nagyobb szabadságjogokkal. Nyereményjátékkal várunk mindenkit. Itt csak valós indokkal és csak a csalók lesznek kitiltva.
http://gta-sa-online.cf
[link] -
hamika93
csendes tag
SDzerintetek?
-
hamika93
csendes tag
Sziasztok Én csak anyit akkorok mondani hogy kb 2 éve tiltottak az oldalrol azota sem oldották fel a tiltást.
Nem értem ha már tiltanak akkor miért nem tiltanak idö korláttal a másik meg hogy alapbol énsztköltöttem ere a játékra és töbször is írtam nekik hogy oké tiltottak de ha nem is most egy kis idö mulva oldják fel a tiltást komolyan mondom ha most sem fognak fel oldani akor utána járok és keresek egy ugyvédet és meg gondolom a feljelent ést is.Nemcsak az idegesít hogy nem oldanak fel hanem már írtam nekiklevelet is és még vissza sem írnak nekem most nemazért de ahányszor csak íroknekik mindíg visszakéne hogy irjanak de mindegy a pénzem jovolt nekik de ara hogy vissza írjanak már nem vagyok jo.Na mindegy kiváncsi vagyok hogy jake legalább erre fog-e válaszolni.Amugy meg most kültem nekik egy levelet az adminos e-címre kiváncsi vagyok mit írnak vissza ha vissza írnak.Ki ért velem eyett.??, -
Elburro
újonc
Szia Jake, régóta játszom a játékot, tisztességesen . De tiltottál az Ipről.Sajnos barátom gépéről regisztráltam.. és ő is otthon szokott játszani.. ma már nálam van az a gép de ő-t tiltották nem tudnád nekem megcsinálni imádom a játékot mát 3 éve játszom..
?? jólenen ha megtudnád csinálnii..
-
Escabor
csendes tag
Sziasztok !
Unnamed karimat ki lett tiltva a következő okkal:
Ki lettél tiltva az oldalról!
Indok: Kocsma/fórum szabálysértés több accountról azaz tiltás megkerülése, következménye: összes account tiltása.
A karakterek azért kelle hogy össze tudjam állítani a Kaszinó kirablást,de pont vissza akartam vonni amikor tiltott jakewyler/Gabi715 nem tudom melyik volt de ok nélkül volt.
Jah és mi az hogy az unnamedből ki vagyok tiltva a kocsmából de azért kocsmait is oda írják amikor nem tudok kocsmai chat-et használni.
Fórumban egyik karaktereimmel nem razziáztam,semmi sértegetés nem volt vagy káromkodás.
Na ez szerintem ok nélküli bannolás
Igazam van?
Szóval szeretnék kérni egy vissza tiltást mert szeretnék továbbra is ott játszani mert szerintem nagyon jó játék és szeretném tovább vinni a karakteremet.
Meg egy csomo drága cucc van a karakterembe
Jake légyszíves rakd vissza a világba a karakteremet,legyél kedves kérlek mert ezzel rontod a náték hírnevétÜdv unnamed/Escabor !
-
Boss11
újonc
sziaszto azt szeretném megkérdezni hogy 1 ien netmafia szerüt csak másnéven meg máshogy 1 sima lap topon vagy asztaligépen is meglehet csinálni??
-
levykehh
újonc
Jake
Nagyon jó a NetMafia.
Az lenne a kérdésem h saját autot hogy lehet csinálni és menyiért?Pls ird meg itt vagy NetMafián.Köszi
NetMafia nevem :levykehh -
patriksoma9
újonc
,nem tud vk adni egykis pénzt net mafián számlaszámom:69794
patriksoma9 a nevem -
RockyBalboa
újonc
Kedves Jake . Nem tudom mit követtem el de avval a céllal tiltottatok hogy Kérésre Tiltva amikor senki nem kérte . Nekem már több mint 3000+ kreditem van benne a játékba . És Jó lenne ha feloldanád vagy vissza adnád a kreditet amit rá szántam . Üdv RockyBalboa ( GUNMASTER-t tiltottad )
-
gwmcorleone
újonc
a kis öcsém megprobált belépni a fiokomba és elrontotta a jelszomat 20-szor ezt irja ki : Ki lettél tiltva a következő indokkal: 20-szor elrontottad a jelszót//// kérlek vegyetekk visssszza léciii minél hamarabb ez a kedvenc játékommm !!!!!!!!!!!!
soha sem csaltam, semmit nem csináltam ami szabálytalan lett volna ! kérlekk vegyenek vissza !!!!!
-
hamika93
csendes tag
Már megoldodott köszönöm sépnn.
-
hamika93
csendes tag
jakewailer nagyon szépen meg kérlek hogy ved fel velem a kapcsolatot mert ez már kész röhely hogy mindenkinek irok és senki nemir vissza nekm kérlek ha meg kaptat az üzenetemet irj vissza köszönöm szépen.az email cimem hamika93@freemail.hu
-
cronaldo07
újonc
szevasz Jakewyler!en regebb jatszodtam a jatekon es az egyik haverom kitiltatot mert ot is kitiltottad es irigy volt hogy mi jatszunk es o nem.amig eszre vettem volna mar ki volunk tiltva.Kerlek vegyel vissza az ip-rol mert szeretnek jatszani es a testverem is nagyon szeretne.LEGYSZI VEGYEL VISSZAA!!!!!!!koszi elore is ha visszaveszel,de ha nem az se baj megertlek de en nem csaltam es nem is csalnek
-
hamika93
csendes tag
szevaszttok bárkinek akinek van netmafijá ja irjon rám ide illetve az e-mail cimemre-(hamika93@freemail.hu)köszönöm.hogy üzenyek egyet a jakénak vagy gaben nek.kösz
-
hamika93
csendes tag
nekem is ugyan eszt irja ki.
-
hamika93
csendes tag
szija jakewyler engem kitiltotam mert az öcsém tulsokszor rontotta el a jelszavamat kérlek oldj fel he ez lehetcsdéges köszönöm szépen.
-
kristi123
újonc
jakewyler fogog meg jatcani ha kivan irva Ki lettél tiltva a következő indokkal: 20-szor elrontottad a jelszót
-
kristi123
újonc
kelek adal meg ed esejt jakewyler
-
ferenc2011
újonc
Sziasztok Jake volna egy keresem visza kellene engedj a netmafian, azt irja hogy a szalonba olcsoban adtam el kocst 1 kreditnel ez nem igaz meg lehet nezni kerlek nez utana minel elobb irtam a helpdesk re is...........Ferenc2011
-
katalin8401
újonc
Kedves NetMafia!
Ezúton szeretném megkérdezni,hogy miért nem voltatok hajlandóak megválaszolni kisordog kitiltásának okát,illetve,hogy a kérdésem miatt miért tiltottatok ki engem is?A nem megfelelő karakter mire vonatkozik?Most már tényleg azt kell higgyem,hogy csak egy kis lehúzós büdös bogarak vagytok és remélem patikára költitek a sok feltöltött kredit árát,amit feltöltéseink után először szépen eltüntettetek majd szépen a többi töltés után fars dolgokra hivatkozva kitiltottátok kisordogot aztán pedig engem,mert megkérdeztem,hogy mi a pontos oka a dolognak.Még egy nyomorult válaszra sem méltatjátok azokat akik az oldalatokon játszanak és kreditet vesznek sok pénzért.Valószínű erre is találok megoldást,mert,hogy akárhogy is nézem ti behúztátok a krediteket és ez ugye pénzbe kerül.nyilván titeket is valaki felügyel valószínű van működési szabályzatotok aminek betartására ti is kötelezve vagytok.Nyomorék kis behúzós seggfejek.Nem fogunk könyörögni,hogy itt játszhassunk vannak sokkal korrektebb oldalak.És szarok rátok. -
Kocka777
csendes tag
Hello!
Netmafia acc eladó vagy cserélhetö!
Tiszteletbeli rang (50ezer xp és Legenda)
Fegyver: Rifle,minigus speciel
Védelem: 7/7 és még mindenböl 3db
Pénz: 200millió
kredit: 44
Ha érdekel irj -
jakewyler
senior tag
válasz
Skatermahn #69 üzenetére
Nem lehetséges, ezt beszéljétek meg a hugotokkal.
-
Tip10
csendes tag
válasz
Skatermahn #76 üzenetére
Figyu akinek akarja Jakewyler annak unbannolja a profilját ... úgyhogy ne idegeskedj itt ok?
-
Kozmaerik
újonc
Jakewyler Pls Unbannold Skaterahn léccives
-
Skatermahn
csendes tag
felhasználói tiltást nem lehet visszavonni!!!!!
-
Tip10
csendes tag
válasz
Skatermahn #73 üzenetére
visszalehet vonni...
-
Tip10
csendes tag
válasz
Skatermahn #71 üzenetére
én is, de nem a legjobb játék....sztem a netmafia jobb csak úgy kéne mint a trvianban hogy aki pl. aki elsonek eléri a keresztapa szintet, az a nyertes és akkor restartolják a szervert... csak ebben az a szar hogy a cuccokat amiketmegvettél kárbavésznek....
-
nmgabesz
csendes tag
szia jake!
meg szeretném kérdezni hogy a netmafiaking karim mért lett tiltva és menyi időre? -
Tip10
csendes tag
válasz
Skatermahn #67 üzenetére
Hát ja.... már nem tudok olyan embert mondani akinek nincs 2 profilja.... szerintem már restartolni kellene a szervert, úgy mint a travianban.... jakewyler légysz nézd meg ezt az oldalat : www.gengszteronline.hu
-
Skatermahn
csendes tag
Kedves jakeweyler.Sajnálattal látom,hogy letiltottál minket.Tesom irt freemail-on az adminok@ nemtomhova..
sajnos,drága kishugunk (Linda05) valami csalást csinált nem mondja meg mit...
én és báttyám alázattal állunk az egész vezetőség elé
és szépen megkérünk,az IP cimünk letiltását vonjátok vissza.Anyu a géptől már eltiltotta Lindát,nemis fog odaülni(lekodoltuk mind2 gépet).Elnézést kérek a "balfasz"sága miatt,sajnos én nem figyeltem rá,báttyám nemvolt itthon,anyuék meg nemis foglalkoznak vele hogy mi csinál..szoval mégegyszer alázattal állunk az egész stáv elé
és ha kell könyörgük,hogy az IP cimünk tiltását vonjátok vissza.a felhasználónkat nemtudjuk olvastam,de a cuccainkat és ppénzünket visszakaphatjuk?vagy ha gondolod,hogy nem egy ember Skatermahn és czuppi01,akkor ha megadod a telefon számodat,betudjuk bizonyitani.
további szép napo Skatermahn(Bence) -
Kozmaerik
újonc
válasz
Skatermahn #67 üzenetére
It is meg jelentem
és itt is igazat aadok xD
-
Skatermahn
csendes tag
Sziaztok.
Amint az oldalon(www.netmafia.hu),A forumon az Adminok figyelmébe nevű topicban olvashatjátok hogy R7nald7 azzal piszkál,és irogatja hogy bannt érdemlek"dupla accért",mert van egy Skatermahn2 nevű karakterem,amit nem használok(lásd rang zsebtolvaj,munkahely banda vállalkozás auto és ház nincs,csak arra az esetre használom,ha kocsmábol kitiltanak és szb re kszb re mennék,vagy szervezek kiirjam) ezért aztmondja,bannt fogok kapni.hogy igy lenne igazságos.Jakewyler,elismerem,hogy van azaz accom,éshogy KOCSMÁZNI használom,de amikor FuckCopsnak 10 accja volt és nemkapott bannt,akkor szerintem ugy lenne igazságos,ha megusznám egy figyelmeztetéssel,végülis nem használom,nincsen rajta pénz(csaka kezdő),se semmi.sehogyan nem szerzek rajta pénzt...
további szép napot.
Üdv.Skatermahn -
bizsuci
újonc
Soha nem csaltam, semmi rosszat nem tettem, csak a jelszavunkat próbáltuk kitalálni.
Kérlek. :'(
-
bizsuci
újonc
Szia jakewyler!
Szeretnék tőled kérni valamit. Itthon kettő gépünk van, mindekettő IP cím ki lett tiltva, mert megváltoztatták a jelszavunkat, és addig probálkoztunk mindkettő gépen, egy-egy karakterrel, hogy kitiltottál minket.. Soha nem csaltunk a játékban, kérlek vegyél vissza minket. Az egész család netmafiázik és most nagyon szomorúak vagyunk, és egész nap nincs mit csinálni.
KÉRLEK ADJ EGY ESÉLYT.
Most is csak úgy tudunk játszani, ha átugrunk a barátnőinkhez. Meg kellene adnom az IP címet, ugye? A karakter nevével nem vagy kisegítve, igaz?
KÉRLKEK EGY ESÉÉLYT!!!!!
Írj Vissza légyszíves, és essen meg a szíved rajtam. -
Tip10
csendes tag
Ja és még azt szeretném, hogy a tiltást mikor/hogy lehet odani? Mert nekem nagyon sok munkám van benne
-
epi95
újonc
szia jakewyler kernek toled egy nagy sziveseget ki tiltotal iprol mertirtak neked az en geoenem es nem tudok visza lepni kertem az egyik haveromnak hogy szoljon neked hogy vegyel visza es mondtad hogy nem veszel visza de miert kerlek szepen mar sokszor ki cseztek velem es nagyon sajnalom hogy irtak neked sok mindent es csunakat es a norbimafiat miert nem veszed visza azt fel tortek mert konyu volt a jelszom es abba is irtak a kocsmaba hogy el ado a profilom es nem tudok jatszani pedig nagyon akarok meg kerlek vegyel visza
-
jakewyler
senior tag
válasz
kornowolf10 #53 üzenetére
Indok nélkül, senkit nem tiltunk.
(Szabályzat) -
kornowolf10
újonc
Szia Jakewyler
Kérnék tőled 1 szivességet
Léccives adj nekem 1 eséjt
Mert ki lett bannolva a kornowolf karim azért,
mert a sajtosmeleg küldött 15 milliárdot valahogy csalt:S
igaz bennem is volt 1 hiba! mert nem szoltam:S!!!!!!!!!
Léccives 1 eséjt engedj:$
Visszaadod a karim?
Tudom h hibás vagyok 1 kicsit de sajnálom:S
És télleg ha visszaadod akk ilyen nemfordul elő
Beszélek Gaben13-al és ha baj van szolok deki!!!
(De csak ha visszaadod
Remélem rendes leszel most Jake -
gytibi1
újonc
valamiért nem tudok belépni az oldalra. mi lehet enek az oka?? gytibi1
-
LoSA
csendes tag
Eléggé...
Pedig pont most kezek el játsszani komolyabban ezzel a játékkal, mert a másikat nagyon meguntam!
-
jakewyler
senior tag
De kihalt a topic
-
LoSA
csendes tag
Fél nap alatt megint kinyírt valaki, ennek így nincs értelme, hogy megint előről kell kezdenem, pedig már nagyon nehezen felküzdöttem magamat 3%!
Nem lenne rossz a game, de nekem nincs kedvem 2 naponta újrakezdeni, mert vki aki nagyon unatkozik, kinyír!
-
jakewyler
senior tag
Halott accountot vissza lehet szerezni!
-
jakewyler
senior tag
* Új autók, új országok.
* Fejlesztve: garázs, tuning műhely, autólopás, repülőtér, kereskedés. -
LoSA
csendes tag
Be szeretnék lépni lassan már vagy 3 napja és ezt az üzit kapom;
" Hiba, te meghaltál ! Máskot jobban vigyázz"! Most ez komoly, hogy előről kell kezdenem? És miért, hogy haltam meg? -
jakewyler
senior tag
Forum kész .
-
Gard
csendes tag
Betettem némi pénzt a svájci bankba. Majd ezután egyenleg kérdezés, $0. Hova tünt a pénz?
-
Gard
csendes tag
Van egy BMW M3-as 62%-os töréssel, de ha rákattintok a javításra nem javítja meg. Vagy nem így kell ?
-
Gard
csendes tag
Hogyan tudok a Zsebtolvaj rangon feljebb jutni? Bűnözni kell hozzá csak?
Lopott autót el lehet adni?
Hogyan lehet némi pénzre szert tenni a alkohol, cigi stb. más országokban való eladása nélkül?Bocsi a sok kérdésért.
-
jakewyler
senior tag
Kettő új funkció amivel + 15 - 15 energiát lehet szerezni naponta .
-
jakewyler
senior tag
Három új funckió : Cigi, Alkohol, Lopott cuccok .
-
jakewyler
senior tag
Csak úgy közlöm, mindenkinek más minden országba a drog ára ;)
Ez majd későbbiekben aukciónál nagyon hasznos dolog . + majd meglátjátok -
shadow7
aktív tag
Sziasztok
Hol a legolcsóbb/legdrágább a Drog ???? -
Tibike24
aktív tag
hát sztem ennyi volt a netmafia most nem játszik senki
-
lúzer
veterán
bakker, most ezen lovagolni?
ferrarit loptam
-
jakewyler
senior tag
Kerüljük az OFF-kat srácok, köszi !
-
RidDiCh
tag
válasz
nicolas93 #17 üzenetére
Istenem most ezen a kijelentésen mit nem értesz , hiszen te írtad : Ha újraindul a maffiozo.hu akkor én csak azon, ha nem akkor egyik maffiózós játékon se játszok. Tibike24 ezt fejtegeti , de sztem ezt neked kéne fejtegetned , értelmezd már azt amit írtál.
jakewyler : pedig nem kaptam 0 pontom van , donpeet haveromat hívtam meg a linkel , ő beregelt, de pontot nem kaptam.
nicolas93 : hagyjuk , mind1 , rendben
-
RidDiCh
tag
meghívtam egy spanomat a Referral program linkel , de pontot nem kaptam !!
-
Tibike24
aktív tag
-
nicolas93
csendes tag
Bocs hogy állandóan írom a hibákat de most meg betettem a pénzem a svájci bankba és nem tudom kivenni, mert azt írja ki, hogy nincs elég pénzed, pedig 9000-et meg még 1 kicsit tettem be,de még 1 dollárt se ad ki
-
jakewyler
senior tag
Sziasztok,
Cégünk, látta sikerét a "maffiozo.hu" -nak, ezért úgy gondoltuk, ha erre van kereslet, tőlünk megkapjátok.
A fejlesztés kb 3 hétbe telt, egyelőre "beta" állpotban megnyitjuk az oldalt , ami lényegében max. kisebb bugokkal jár.
Mi nem küszködünk szerver és hasonló problémákkal mint a "konkurencia" , ugyanis bármikor betudunk rakatni bármilyen gépet , azon felül a gépeink külföldön tartózkodnak .
Mostani gépünkről bővebben :
Quad-Core AMD Opteron(tm) Processor 2350 (4 Mag )
4 GB Ram
1GBit sávszélességJelenlegi gépünkel, kb 3-5e ONLINE felhasználót elbírunk, ami nem kis dolog . Ez köszönhető az általunk megírt, "takarékos" php-k miatt .
Fejlesztést három programozónk végzi, napi rendszerességgel , akik elég komoly referenciákkal rendelkeznek .Oldal cím : http://netmafia.hu/
Köszönjük szépünk, hogy elolvastad üzenetünk .
üdv NetMafia.hu staff
(kérésetekre topic megnyitva )
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Külpolitika
- sziku69: Szólánc.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G DS/Ingyen posta/ ajándèk gyári Samsung PD adapter!(256GB)
- 4db pótszíj Xiaomi Mi Band 3/4-hez
- MFM szalagkábel garnitúra és MFM csatolós mobil rack ,Logitech MK850 billentyűzet
- ASRock B760M-ITX/D4 WIFI, 23 hó Alza garancia, Beszámítás is!
- Samsung 980 1TB M2 NVMe SSD, 47 hó Alza garancia, Beszámítás is!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest