Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
moli.hu
őstag
na, csak elkezdtem az ingyen honapot, mert a 444 kommentek kozott olvastam, hogy sok a standup, ami nalam elegge megy es ugyis angolul nezem mar most is.
Elso ranezesre (chrome desktop) brutal csalodas, hogy mennyire fapados az egesz rendszer, egy youtube oldalon tobb allitas/widget van. Egy evtizedes vilagsikertol valahogy tobbet varna az ember. Biztos ez az egyszeruseg kell a nepnek. Peldaul imdb-osszekottetes? Csak az elso, ami eszembe jut, es szuksegszeru. Tudom, hogy az imdb az amazone es ott a prime - nem erdekel a kifogas. Ha mas nem, meglevo ertekelesek importalasa imdbrol is segitene.
Kiprobaltam Nintendo Wii-n is, felfrissitettem a channelt uj verziora (mar evekkel ezelott letoltottem, varakozoan), gond nelkul mukodik. A wiin meg kevesebb allitasi lehetoseg van, peldaul a felirat mereteit a desktopon beallitottakbol veszi, pedig egy monitor es egy teve merete es tavolsaga teljesen mas, ugye. Plusz a felirat kitolti a teljes vizszintes kepmeretet, ami egyreszt kenyelmetlen a szemnek, faltol falig olvasni, masreszt a katodsugarcsoves tevemen lelog az overscan miatt, de ha ez nem szamit, akkor is kenyelmetlen a szemnek faltol falig olvasni. Jeleztem nekik chaten, hatha javitjak.
androidon nem tudok bejelentkezni, az van, amit itt irnak: Please make sure that your device has network connectivity and the date and time settings are accurate (-3) meg az adblockot is lekapcsoltam, ujrainditottam os-t, nem az volt. valaki erre tud okosat? mondjuk en a Diagnostics-ot se talalom, ahol ok irjak, nekem nincs ilyen menu (softbutton se hozza).
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Új Fehér Gamer Gép - ASRock X870, Ryzen 7 9800X3D, 64GB DDR5, RX 9070 XT 16GB, 1TB SSD, 1000W
- Intel Xeon E3-1265L v3 (4 mag / 8 szál / 45W ) // 32 GB DDR3 (4X8GB) // ASRock Z97M Anniversary
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Szinte Új Logitech ASTRO A50 Wireless Gen 4. Bolti ár:100k INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! Philips 223V5LHSB2/00 22 75Hz FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
l.skywalker
kmarci25