- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
NessaF
újonc
igen, eszembe jutott. De 50 euró nem pénz kibróbálni ezt az alternatívát, tekintve, hogy TV adást nem láttam már kb 8 éve - mert nem érdekel a mások által összaállított tartalom.
Angolul beszélek(vagyis inkább csak értek, azt sem mindig, egy gyors, poénpattogtatós vígjátékkal kutyamód szenvedek)... gyerek angolul jól halad,férj semennyire... így nem tudom, mennyire lennek kihasználva. Lehet, hogy bejön és később kell majd valami jobb. A fentieket tekintve nem járnék jobban a HBO Go-val?
pl. A Netflixen minden tartalom elérhető angol felirattal? -az már világos, hogy a magyar felirat kevés, de nekem nem hiányzik, emberen meg nem segít, mert magyarul sem olvas jól (diszlexia+szlovák anyanyelv). Szóval neki a HBO Go jönne be, de viszont csak heti 1-2 napot van itthon. -
NessaF
újonc
oh, akkor jó, mert épp ezt néztem ki
Csak valahol olvastam (egy hozzászólásban) hogy nagyon loggol, épp Netflix-nél, ezért érdeklődtem, hogy ti mire voksoltok.
Iphon7-ttel, esetleg MacBookkal használnám, a wifikapcsolatban mit takar a normális? Ha filmezni gépen tudok, elvileg működni fog tv-n , nem?
-
NessaF
újonc
Sziasztok. Milyen tévéokosítót ajánlotok, ha Netflix-hez használnám elsősorban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Androidos tablet topic
- PlayStation 5
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- HP szerverek áron alul
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest