Hirdetés
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
e=mc²
őstag
"osszeadtam az idot, amit neztem a probahonap alatt, ~4136 perc. Ez annyi, mint a teljes honap minden masnapjan megnezni 3 mozifilmet."
Azert ez szerintem nem eppen atlagos felhasznalas. En nem tudnek megnezni egy het alatt 3 teljes filmet, mert egyszeruen nincs ra idom. (ha nagyon akarnek persze lenne, de ami helyett filmeznek, annak nagyobb az "erteke" szamomra) Ennek ellenere nekem itt kenyelmesebb filmezni, mint az eddigi megoldasokban.
A tobbivel egyetertek. A kezelofelulet alap dolgokra megfelelo, de a kereso reszletessege hagy kivani valot maga utan. Pl. hogy keressek ra nemet felirattal rendelkezo filmekre? Vagy spanyol szinkronosra, vagy egy adott evben megjelent filmekre?
Amit meg eszrevettem, hogy tobb gepen is nezek filmet, es ha egyiken befejezem, akkor a masikon meg a continue watching ... kozott szerepel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- AMD FX
- Hegesztés topic
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Milyen routert?
- Házimozi belépő szinten
- Aranyérmes szelfimóddal érkezett egy gyönyörű flipes telefon
- Milyen házat vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Skoda topik (Favorit és visszafelé)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
l.skywalker
kmarci25