Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
Ok. Kipipáltam: ''lemez egymenetes/Dao engedélyeztése'' (a magyarban ez az overburn...), és az írásmódnál is ezt választottam ki, de továbbra is semmi.
Olyat már írt ki, hogy csak akkor tudja megírni a lemezt, ha engedélyezem, hogy lezárja, de most semmi. Egyszerűen kiköpi és kész.
Kösz a linket, ezeket állítgattam eddig, valszeg a hiba a Teac 8X cd íróban van...
Kösz a segítséget, veszek egy új CD írót (Teac 52X). Már úgyis rég akartam... -
Wolfskin
őstag
Sziasztok!
Segítség kéne:
A terv: szeretném kiírni a filmjeimet CD-re, de a legtöbb 700-750 MB, ezért vettem egy csomó 800MB-s (90 min.) CD-t (Primedisc).
A probléma: a Nero (6.0.0.15) nem kezeli ezt a cd-t. Ha áthúzok egy 733MB filmet, azt a Nero 699MB-nek látja, de kiköpi a lemezt, hogy nincs rajta elég hely.
A megoldás: na ez kéne. Hogyan lehet felismertetni a Neroval a CD-?
A file/beállítások/kül. beállításokban, a max. lemezméretet átállítotam 92 percre. Semmi.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Xbox one X konzol 1Tb
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest