Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Syl: UPS - te áldott!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- TommyX_: Yatour YT-M06 a virtuális cd váltó
Aktív témák
-
moonman
titán
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=64175&arc=f[/L] #14-es hsz - nero clean tool
-
Bosco
csendes tag
Köszi a segítséget mindenkinek!
Végül tényleg úgy oldottam meg, hogy feltettem a legutóbbi Nero változatot, mert a registrys törlés után sem engedte a régit! -
Bosco
csendes tag
Egy XP újrainstall után szerettem volna újra feltenni a NERO 5-öt, de azt mondja, hogy fenn van egy régi install. Felajánlja a törlését a réginek, de ha odakattintok, akkor azzal jön,h megszakítottam az installt, és indítsam újra. De ha újraindítom, akkor sem engedi feltenni :(
Miután sehogysem ment, minden régi Nero-s file-t lepusztítottam manuálisan, de semmi hatás, és sürgősen cd-re kéne írnom egy csomó anyagot :(
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest