Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
Aktív témák
-
phoenixke
tag
Hali. ''Save me'', mostansag ment, rock banda featuring lightosabb enekesnot, aki ki akar esni az ablakon, es a szam vegen el is engedik mert biztos megerdemli, mert nem jo munkasember :)).
Koszi
(miert nem nezek en tv-t? akko` tudnam!) -
Cane
őstag
Hátha valaki ismeri:
volt kb. 95-97 között egy dallamosnabbnak számító külföldi tekknó sláger(?), amelyben egy csaj énekelt és valami: ''no man's land''-ot énekelt a refrénben.
Ha tudja vki pls. írja meg az előadót és a szám címét! THX! -
ch.peter
aktív tag
Beszállok én is a zenekeresésbe:
Egy Axe reklámban hallható zene címére lennék kiváncsi.
Arra, amelyiknek az a szlogenje, hogy egy izzadt férfi csak a többi férfit vonza.
A szövegből csak annyit vágtam hogy girls girls, de hátha valaki ismeri.
thx. -
Én + a Peugeot 206-os reklámzenéjét keresem.Azt amelyikben a kis indiai emberke alakítja át csotrogányát a Peugeot-á.Ennek a végén van a zene,ilyen idiai zene,de qrvára teccik.:))
-
adripet
csendes tag
Egy 90-es évekbeli számot keresek, már irtam róla egy nő dumál az alején, majd a refrain ilyesmi: shake your power power. Segítsetek!
-
-
elessar
tag
Régi a kérdés, de talán még aktuális:
Apostol - Nekem a tenger a Balaton
Color - Csepeg a csendes eső -
Elrood
őstag
VISA kártyáknak van most egy reklmája. Zenéje érdekelne. Ilyen klasszikus, nagyon megtetszett, esetleg aki tudja mi a ''szám'' címe, vagy milyen műből való az írja le plz.:)
-
ehh
csendes tag
bocs, de őket nem ismerem.
hogy lehet hozzászóláshoz képetcsatolni?
ha tudod írd le.
köszi -
adripet
csendes tag
Na látom a kéréseimre a kutya se mozdította a botját, izé a füle botját :D
igy hát ujabb kéréssel ostromlom a forumot, van egy magyar ujonc együttes je'team -szerű nevük van, aki hallott már róluk a nevét irja már meg, köszi. egy barna srác az énekesük és van 2 táncos csaj. Talán erre többen tudtok válaszolni, köszi előre is. -
ehh
csendes tag
ki milyen véleménnyel van a rockerekről?
-
-
Warlock_42
senior tag
Szal. A számot amit keresek, egykoron egy Benny Hill Show-ban hallottam. Szokás szerint lejöttek a lépcsőn a hetvenes évek szöszi szexideáljai és előadták... mármint a számot amit keresek. Valahogy úgy hangzott a refrénje, hogy ''give me a cigarette''. Tehát ezt keressük, keresgéljük már egy ideje. És ha tudnátok valami segítséget nyújtani az nagy... az valóban nagy segítség volna.... -
supercow
őstag
a 90'-es évek elején volt egy ideig a slágerlistákon egy előadó (Prince Ital Joe). A szüleimet és a családom nagy részét évek óta nem tudom meggyőzni róla, hogy tényleg létezett ilyen, ugyanis sehol nem lehet letölteni. Régen a rákospalotai bolhapiacon árulták a lengyel kalózkazettán a Bravo Hits sorozatban.. :D
Tehát ha valakinek megvan, illetve meg tudná szerezni valamelyik számát (modemmel vagyok, konkrét url vagy ftp is érdekel) azt nagyon megköszönném.
A számok, amikről találtam egyáltalán infót:
Prince Ital Joe & Marky Mark - Babylon
Prince Ital Joe & Marky Mark - Happy People
Prince Ital Joe feat Marky Mark - Life in the streets.
Prince Ital Joe feat Marky Mark - United
Prince Ital Joe & Marky Mark - Rastaman Vibration
Előre is köszi,
cow -
kozmate
tag
Sziasztok!
Ezt ma este hallottam a Kész átverésben: http://vnet.hu/kozakpal/atveres.mp3
Nagyon jó, de nem tudom mi.
Remélem valaki ismeri!
üdv.:Máté -
Surda
tag
De jó hogy itt is van ilyen topic.
Két régi számot keresek, amiknek előadóját és címét nem tudom.
Az egyik talán Gerendás Péter (csak tipp), és valahogy így szól:
''Kérdeztem a völgyben álló tölgyet/Kérdeztem de nem felelt/És már mindörökké nyitva áll a kérdés/Mért szeretlek, mért kereslek téged én...''
A másik (talán Karthágó?):
''Ezer éve már, hogy elhagytál/Járom a szerelem sivatagát'' -
j.bravo
addikt
Köszike!
Bár a címet nem így írtam volna, de ha így van, hát így van...
Kár h DJ Bobo, mert az vérciki :)))
Nem, nem mondom h most már nem is teccik!
De meglepett.
Amúgy persze még mindig jobb (talán) mintha Britniszpírsz lenne ;]
De stílusra egyébként a pár éve a Mambo No.5-ről (n+1)-dik bőrt lehúzó és azzal jól befutó Lou Bega-ra gondoltam volna.
DJ Bobo, hogy mi a pihe toll...
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 3900X / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 RAM / 500GB SSD + 1TB HDD konfig eladó jó áron
- LENOVO LEGION 5! GARANCIA! 165HZ RTX 3050TI RYZEN 5 6.GEN! DDR5! 94% AKKU!
- Inno3D GeForce RTX 4090 24GB iChill X3 eladó
- Lenovo ThinkPad T440s - Intel Core i5-4300U - 8 GB DDR3 RAM - 120 GB SSD - 14" Full HD
- Dreame Z10 Pro robotporszívó
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Thinkpad P16s notebookot vennék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest