- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
BeBe
csendes tag
Nekem is lenne egy kérdésem:
Vodafone-os reklámzenét valaki? Előre is köszi :DD -
simonzé
addikt
Én is keresek: A Kész átverés című műsorban az átverések utáni klip alatt szokott menni egy zene, aminek nem tudom a címét. Ha valaki megmondaná, annak egész életében a rabszolgája lennék. De legalábbis megköszönném neki.
Asszem van benne egy pár sor németül is. -
pip
aktív tag
egy Marylin Manson szam cimet keresem, azt hiszem mostanaban eleg nagy slager, a szovegben egymas utan tobbszor ismetelgetve vannak a sex, drug, lover, stb. szavak. Mar vagy tiz szamot letoltottem de nem talaltam meg ra. Azt hittem konnyebb lesz. Ha valaki tudja a cimet, megkerem segitsen.
[Szerkesztve] -
G@ben
addikt
Van még egy dal amiről nem tudok semmit, csak hogy egy nő énekli. A szövege valami ilyesmi:
Áá kimaláááj kimaláj kimaláj kimaláj kimaláj kima kokomooo, kimaláj kimaláj kimaláj kimákószá, and I go and I go and I go and I go nanananaszó, kimaláj kimaláj kimaláj kimákószá.
Ez a refrén (vagy valami olyasmi) erősen kiejtés szerint (vagy ahhoz hasonlóan). :) -
neduddgi
aktív tag
Én se tudom... :t
-
gLes
őstag
Itt van még egy találóskérdés:
Ez mi? :))
[L]http://web.axelero.hu/gles6/ezmi.mp3[/L]
Előre is köszi :) -
G@ben
addikt
Keresem annak a Vodafone reklámnak a zenéjét, amiben a fiúkat felcsalogatják a lakásra és utána jól befogják őket dolgozni. :) MMS-t reklámoznak már egy SMS áráért. Ha valaki tudja, ne kíméljen! :D
-
tozso
tag
Mostanában hallottam egy számot a rádióban. Egy régi McHammer számot dolgozott fel valaki.
Kellene az előadó neve és a szám címe.
Előre is köszi. -
gLes
őstag
Üdv!
Vki meg tudná mondani, hogy Armand van Helden mit mixelt bele a Koochy c. számába? Mert egy része nekem vhonnan nagyon ismerős...csak nem innen...asszem...:)
Előre is köszi...:) -
HiperG
addikt
Aki egy igazán szép zenét akar hallani az töltse le ezeket:
multicyde feat anea - a better day
neo cortex - elements
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Apollo17hu #971 üzenetére
Hú, te is meg rog is köszi, lehet hogy az lesz az! ''Maszta Blaszta'' :)
------------------------
MOD: Ez lesz az ezt a beszólást felismerem :) De azért a Naszta Braszka sem volt rossz tipp így több napos emlékből, nem? :DDD
MOD2: Legalábbis valami ettől az együttestől, mert a zene viszont nem így rémlik... mindegy, valamilyen szálon legalább már elindulhatok! Thx!
[Szerkesztve] -
tozso
tag
Hi
Van egy autógumi reklám (márkára sajna nem emlékszem) amely fekete fehérben megy és a refrénben azt énelik hogy: I love you.
Kéne az előadó neve.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Üdv
tozso -
-
Panther
HÁZIGAZDA
Hi!
Meg tudja mondani valaki, hogy melyik az a szám amiben azt nyomják, hogy ''naszta braszka''? Vagymi :)) -
Die
csendes tag
Sűlyed a topic!
-
LOTR
addikt
ja most nézem a Mama Leone-t már htibi írta nem baj hátha az lesz a jó :)
-
LOTR
addikt
Sanyo újabb tippek
Kovács Kati - Mama leone asszem ez a címe, nem tudom pontosan, de a halott anyjának énekli
Konc Zsuzsa - Mama kérlek... a címe, folytatása: mama kérlek meséld el nekem milyen volt az élet nélkülem, gondoltál rá mikor azt tervezted el ... most nem jut eszembe tovább :DDD:DDD:DDD
sajnos egyenlőre nincs több tippem -
Sanyo
senior tag
Mindenkinek köszi az eddigi tippeket, de egyik sem az amire bnőm gondolt... Azt mondja, hogy tuti Kovács Kati és az anyjának énekli a ''babás'' dalt. Ha mégis az lenne amire tippeltetek, akkor a leányzó téved. :) (mindet leszedtem amit mondtatok) Koncz Zsuzsa - Mamát is mutattam neki, de az sem az.
-
ColDFirE
csendes tag
hali!
tudja valaki hogy mi a címe a strandolós nívea reklám zenéjének?
nekem tetszik:)
előre is kösz -
htibor
tag
Na még egy kicsit ma reggel :)
Kovács Kati - Úgy szeretném meghálálni.
A Mama c. számot Koncz Zsuzsa énekli. -
Sanyo
senior tag
Bnőmnek keresek egy Kovács Kati számot. Annyit mondott, hogy ez az ő ''kedvenc mama, babás száma''. :) Na most nekem ebből kellene kitalálnom és megszereznem. :) Ha tud valaki segíteni, szuper lenne. thx
-
htibor
tag
OFF!
B.Ú.É.K. mindenkinek, egyeseknek Kellemes I.H.B.-zást :)!
ON -
Shim
őstag
keresek egy számot.valami olyasmi van benne hogy time is run.valami ilyesmi:dö ádészáma du sö moning...dö tájm iz rán :)
és még egyet: a Kölyök (Disney's The kid, Bruce Willis) végén ment, ilyen boldog kis dallammal vhogy így ''your love lift me up lift higher''
help plz :U -
e-biza
őstag
köszönöm, kool and the geng :) ezt kerestem, köszönöm szépen.
-
lesaux
veterán
válasz
risingtide #928 üzenetére
Az lesz az!
Kool and the gang: Fresh -
e-biza
őstag
nah jo újabb dolgokat keresek... azaz még mindig keresem ezt:
''She's fresh. Excited.'' <- magas férfi?? hang :)
no meg közben szeretném megtalálni Scatman Joe-ra mindenki emlékszik igaz? A Gazdasági Rádio-n hallottam egy ilyen jazz-pop feldoglozását, nem az original scatman volt csak a szöveg meg dallam, de ebben a feldogozásban nagyon kellemes mjuzik volt. nem tud valaki segiteni? -
Snowman21
tag
ha nem miattam de miatta segítsetek:)))
-
Snowman21
tag
na most kérek nagy röhögést......
ha már igy belemerültetek akkor ebben segitsetek......
egy szám cime vagy előadója érdekelne..csak ennyit ismerek fel belőle...(ez most halandzsa lesz...)
ÁJGORIGGÓ, vagy mi, és kongás a szám végig, egy hapi énekli, most megy a rádiókban itt mifelénk....
Aki segít annak a barátnőm felajánl egy puszkót!!! (ezt ő mondta)..
Nézzétek meg őt!
http://www.voguemodel.hu/index.php?inc=modell_news&id=67&kats=1 -
Biaggio
őstag
Reklámzene, a Return of the King alatt megy, olyan Carmina Burana jellegű, kórus meg minden és már sokszor hallottam. Sokakat érdekelne a környékemen, mi EZ :F
-
LOTR
addikt
na htibor újabb feladatot kéne megoldanod megnéztem amazonon is de nem tudtam belehallgatni mert nem volt fenn
a Gladiátor c film egyik betétdala kellene
amikor a végén meghaló félben van és már nincs magánál kinyitja az ajtót kimegy a mezőre a családja meg az úton várja
na asszem ekkor megy nem értettem pontosan de sztem nem angol szöveg habár kitudja elég dúdolós ésha mégis angol akkor van egy olyan SHADOW szerű szó is amit mond (vhogy így shedóó így rövid e vel hosszúra nyújtott ó val -de lehet hogy köze nincs hozzá- ami sztem elég vszínű)
ja amúgy a Frei dosszié(8 nap alatt a Föld körül) BURMA c részében is ez volt pont a reklám előtti 3.-4. percben
na remélem meg tudjátok fejteni
másik
eredeti LOTR - FOTR filmzene CD met (ugye rá van írva hogy pc n nem lehet hallgatni-persze régen megtudtam de azóta volt már formázva) mivel tudom lejátszani?
és a CD n van vmi netes cucc ha berakod gépbe elindítod kijön egy oldal asszem van egy CLICK HERE felirat rákattintassz vársz és az oldal nem jeleníthető meg hibaoldal jön ki, mindig
ha van vmi megoldás, tudtok tanácsot adni előre is köszi -
Trynidad
csendes tag
hi!
én is régóta keresek egy számot. sajna nem túl sokat tudok róla, csak hogy egy nő énekli, és a szövegben van az a szó hogy ''naturally'' és ''shadow''. Nem túl új szám, sláger rádión is szokták adni. örülnék, ha valaki tudna segíteni.
kösz
Trynidad -
DJ Mythos
aktív tag
Hello!
Már vagy 2 napja a fejemben van a szám dallama, de sajnos nem tudom sehonnan sem megszerezni. Vmi ilyesmi a szövege: ''Together and dancing all night long...'' Ilyen kis pőtyögős zene. Remélem tud vki segíteni.
Előre is köszi! -
e-biza
őstag
hi én is a segitségetek kérem.
amit én keresek abban az a refrén ez: ''She's fresh. Excited.''
emailra megdobja nekem valaki a válaxt? :> köxönöm
[Szerkesztve] -
bathunter
csendes tag
Tudja valaki annak a POD számnak a címét, ami a Mátrix betétdala volt?
Sztem a Mátrix 2-é..... -
LOTR
addikt
kösz htibi
-
htibor
tag
Passz. Soundtrack listát tudok csak adni:
Télapu:
1. Let's Go
2. Believing Is Seeing
3. The Sash Completes the Ensemble
4. Flight
5. Weightless
6. Away to the Window
7. The Bells of Christmas - Loreena McKennitt
8. Listen
9. Goodnight, Goodnight... Don't Forget the Fire Extinguisher
10. Visitation
11. Rose Suchak Ladder
12. The List
13. Elves With Attitude
14. Someone In Wrapping
15. Near Capture
16. Comfort and Joy
17. Not Over Any Oceans
18. Christmas Will Return - Brenda Russell/Howard Hewett
Reszkessetek betörők 2:
1. All Alone On Christmas - Darlene Love
2. A Holly Jolly Christmas - Alan Jackson
3. Somewhere In My Memory - Bette Midler
4. My Christmas Tree
5. Sleigh Ride - TLC
6. Silver Bells - Atlantic Starr
7. Merry Christmas, Merry Christmas - John Williams
8. Jingle Bell Rock - Bobby Helms
9. Cool Jerk (Christmas mix) - The Capitols
10. It's Beginning To Look A Lot Like Christmas - Johnny Mathis
11. Christmas Star - John Williams
12. O Come All Ye Faithful - Lisa Fischer -
htibor
tag
Szeva! :)) :
Smash Mouth - All Star
Egyébként a Shrek is ezzel a számmal indul, amikor Shrek kijön a budiból... :))
A Soundtrack CDje meg ''véletlenül'' itt van mellettem az asztalomon... :D
2. szám: Megnéztem az előzeteseket(4 van belőle):
''Bazz, ismerem mint állat, de nem jut az eszembe!! :((''
Ezt akartam volna írni 10 perccel ezelőtt...
Most meg azt írom, hogy: Men at Work - Down under
És közben meg rájöttem miután vagy 20szor néztem meg az előzetes azon részét, hogy itt figyel a szám mp3-ban a vinyómon... :-pp
P.S.: One ring to find them -
LOTR
addikt
kösz htibi
a 2. szám
a Nemo nyomában c. film bemutatója alatt is megy annál a résznél kezdődik amikor egy kis rák ilyen karatemutatványokat mutat a sirályoknak aztán a vízbe ugrikés ott van vége hogy azt mondja Walt Disney Pictures presents ...
talán közelebb jutottunk a megoldáshoz
ja most jutott az eszembe az
1.szám
azzal kezdődik asszem, hogy:
somebody was/has told me, the world ........(csak ennyi jutott eszembe habár ez se 100% csakahyogy értettem) -
brutom
csendes tag
Én pedig ennek az oldalnak a zenéit keresem:
[L]http://www.webroo.org/xmas/nativity.htm[/L]
[Szerkesztve] -
htibor
tag
Az 1. szám az necces részemről, mivel nem láttam a filmet, a soundtrack lista meg 26 számot dobott ki...
...
17. All Alone in the World
18. From a Rocket Car to a Nut Bus
19. Family on Drugs!
20. Lucys Chase Owen and Third Reich in the Parking Lot
21. Arrival at Silver City
22. Grisham Runs off With the Hooker
23. Tour Bus Crash
24. All the Little Children
25. Habańero Loca
26. Before We Were Russian
A számcímek alapján a 17.;24.; és 25.-et tartom valószínűnek.
A 2. szám passz. -
LOTR
addikt
ismételten lenne még 2 cím amit nem tudok
1.
a Ratrace c. filmben magyarul asszem Üldözési mánia vagy mi Rowan Atkinson meg Cuba Gooding Jr. volt a főszereplő
ha nem emlékeznétek rá: egy gazdag muki ad mindenkinek 1-1 széfkulcsot és azt mondja nekik hogy aki előbb ér a széfhez azé a tartalma -persze sok pénz van bent- szabályok nincsenek Mr Bean meg az egyik versenyző aki mindig elalszik olyan betegsége van
na tehát a legvégén egy mentsük meg a Földet -féle jótékonysági koncertre kerülnek és ott odadják a pénzt és itt elkezd az egyik szervező énekelni erre a számra lennék kiváncsi, melyik ez?
2.
a Krokodil Dundee Los Angelesben c film végefőcíme alatt megy, az első szám
na köszi -
Gabró
tag
Sziasztok!
Annak a számnak címe érdekel, ami most ment a Télapu című film elején.
(Ugyanez a Reszkessetek betörők 2.-ben is hallható)
Aktív témák
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest