Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Internet fejlesztés országosan!
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- DPD tapasztalatok
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
-
LOGOUT.hu
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
qdak
addikt
[link]
itt a zene?ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
CYBERIA
senior tag
Hi!
Biztos emlékeztek még, kb. a '90-es évek közepén/végén nyomták, ''1, 2 polizei; 3, 4 offizier''.
Na, ennek a címére lennék kíváncsi, helyesebben szólva az előadóra.APU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.
-
LOTR
addikt
semmi
[Szerkesztve]One Ring to rule them all
-
qdak
addikt
[link]
zene?ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
.:Kristian:.
addikt
Keresek egy számot nincs részlet de asszem Diszkópatkányokban volt.. dárádidá dárárá dárádidá dárárááááá.... ez egy részlet.. tudja valaki miről obégatok?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Énis keresek egy számot, előadó a Blink 182 - volt klippje is, valami kastélyban zúztak, körülöttük repkedtek a cuccok, szóval igazi ''kick ass rock and roll''. Vágjátok mit keresek?
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
fero02
nagyúr
válasz .:Kristian:. #822 üzenetére
La Bouche-Be My Lover
-
fero02
nagyúr
válasz .:Kristian:. #826 üzenetére
Nőjjél nagyra!
Alap film, alap zene...no comment -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ezt néztem, ahogy a többit is a jútúbén, de egyik sem az, ezértis írtam ide. Nembiztos hogy kastély, valami nagy ház teraszán vannak, és szállnak a dolgok körülöttük mindenfelé, meg mintha fekete-fehér lenne...
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
qdak
addikt
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
CYBERIA
senior tag
válasz #65675776 #815 üzenetére
thx!
APU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.
-
CYBERIA
senior tag
válasz CPT.Pirk #828 üzenetére
Nekem ez [link] ugrott be.
APU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Sajna ez sem az. Amit keresek elég régi, kb. még a Z+ -os időkből való, és a skacok valami ház teraszán/erkélyén áltak, és repked körülöttük a szemét, ott zúznak. Sajna enyire emlékszem csak belőle...
-
Makaveli
senior tag
Hellósztok van egy szám aminek a klipjében egy cupido van az elején. A refrén valami ilyesmi:
Take a look at my girlfriend
'Cause she's the only one i got
Ilyen furcsa hangon énekel benne a csávó...CoD2: Jager-cola xFire: safisniper CoD4: Jager-cola
-
szd@root.hu
tag
Sziasztok!
múlt héten hallottam az N-joy-on és csak a végét tudtam elcsípni. autós felvétel.
az egész szám alatt ez a dallam megy végig, és lightosan énekel benne a csaj:
''how is broken....'' ---> majdnem biztos vagyok benne,h nem ezt énekli, de nagyon így hangzik.
az eleje (''how is...'') még hallható nagyjából ebben a kis gyökér felvételben....
[link]
HELP!!! -
hitman,
őstag
Lehet volt már kérdés:
Tudja valaki a Ford reklám zenéjének a címét???
Itt a segítség:[link]Dream as if you will live for ever, live as you will die today!
-
qdak
addikt
válasz szd@root.hu #839 üzenetére
Late Night Alumni - Empty Streets
ha kell áttadom msn enஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
(Bundás)
addikt
Captain Future zenéjét melyik együttes dolgozta fel, anno?
-
werszomjas
addikt
helló
ez a zene erdekkelne haatha valki ismeri
[link]
köSziüdv
-
MODERÁTOR
válasz werszomjas #847 üzenetére
Killakikitt - Szoosz hogy tényleg így írják-e, azt nem tudom, de zeneszöveg.hu-n így írják...
Harrrr!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Alienware 500hz
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13" 2020 M1 processzor 16GB RAM 512GB SSD
- Üzletből, garanciával, újszerű dobozos Macbook Air Retina M1 13" Space Gray 8 RAM 256SSD magyar bil
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13"2020 Touch Bar i7/32GB RAM/512GB SSD/magyar billetyűzet
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest