Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
rien
senior tag
Épp most nem rég linkeltem N4r4ncsnak de b@szott meg se nézni mit írtam
de ez lesz az Olav Basoski - Waterman csak a filmben lassabb verzió van, avagy az eredeti
-
Sunsetjoy
aktív tag
Bocs, hogy csak ilyen tanácsot adok: próbálj keresni Dexter-sorozatos rajongói oldalt a neten. Valószínűleg ilyesmi rajongói oldalon találtam meg anno egy CSI rész egyik betétdalát, mivel ott részenként fel voltak sorolva szereplők, story, betétdalok, stb.
Amúgy az ebben szereplőre gondolsz? [link] A kubai zenére? Vagy rosszul gondoltam?
-
lapa
veterán
a Dexter 3. évad 3. rész végén (kb 42:45-től) hallható háttérzene címe és előadója érdekelne. egyszerűen nem bírom felvenni, hogy belinkeljem. köszönöm.
-
rien
senior tag
válasz
ChromeX #4086 üzenetére
nem hallgatok roxyt de másodikra talán Soundgarden - Black Hole Sun
-
dobi
aktív tag
válasz
Freddy TNT #4083 üzenetére
Szia! Nem lehet, hogy te nem egy mix-et keresel, hanem pont, hogy az eredetit? Amit DarkByte kolléga belinkelt az már a videokliphez készített változat! A Walthamstow albumon lévő eredeti verzió pedig amiből klip nem is készült így hangzik: [link]
-
ChromeX
addikt
2 kérdésem lenne, nem tudom szoktatok e roxyt hallgatni de amikor 96.4 roxy rádio duma megy akkor vannak ilyen rövid részletek zenékböl az egyik nagyon jo szokták is adni csak nem tudom a címét valaki nem emlékszik véletlen?
másik, van egy szám szintén roxy, a szöveg részlete: "black gold (vagy cold) of the sun," nem tom ennyit értek de valmi ilyesmi van benne, na annak mi a címe és ki az elöadoja?
jo kis kéréseim vannak -
Jhericho
tag
hali!
ez alatt a videó alatt (ami mellesleg nem kispálya) mien zene megy?
-
HardSanyeee
őstag
üdv!
a Daft Punk - Harder, Better, Faster, Stronger című számának elvileg van egy hardstyle remixe, valaki nem tudja a címét? olyan verzióról is hallottam hogy Kayne West - Stronger című számából készült a remix, de a Daft Punkos verzió a valószínűbb.
segítségeteket előre is köszönöm -
Freddy TNT
őstag
válasz
Freddy TNT #4082 üzenetére
Lehet mégis csak kéne további segítség
Ilyen remixre tudna valaki példát ? Ettől kicsit gyorsabb mind ami linkelve van, meg van benne valami "duda"féle
Nem tudom leírni igazán,de mást nem nagyon tudnék rá mondani.
-
DarkByte
addikt
válasz
Freddy TNT #4080 üzenetére
-
Freddy TNT
őstag
Sziasztok !
Régóta keresek egy számot,de sosem csípem el a dal címét.
Valahogy a következő képpen hangzik:All right, all right, everything will be all right.
Ez az ismétlődő része. Egyéb szöveg is van benne,de azt még ennyire sem iskerült kihámoznom.
90-es években volt bulizós zene,kicsit pörgős,nem lassú. Nem Rock, hanem tipikus disco zene. Férfi énekes(ek?)Előre is kössz a segítséget !
-
DarkByte
addikt
Sziasztok!
Engem a Media Markt ajándékozós reklám zenéje érdekelne; What A Wonderful World rock verzióban. Ezt találtam de nem vagyok benne biztos hogy ez ugyanaz: [Joey Ramone - What a Wonderful World] -
legiaap
félisten
OTP reklám zenéje?
-
Dumb
senior tag
Halihó, nem tudja valaki ez mi? [link] Talán Jimmy Somerville, de ez nem biztos. Egy mobil csengőhangként került hozzám...
Előre is köszi! -
Tikakukac
titán
Sziasztok!
Szombaton vagy vasárnap az MTV-n volt egy zene elég lassú fajta egy teremben volt a zenekar dobos minden, háttérben vonós zenekar, a végén kicsit erőteljesebb lett és a klip végén eltűntek onnan. Nagyon kéne ez a szám pontosabbat én sem tudok,de ha valaki megtudná mondani nagyon hálás lennék.
-
rien
senior tag
válasz
#54715584 #4068 üzenetére
Richard Strauss - Also Sprach Zarathustra
szerk: bár egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy jól értem-e a kérdést -
törölt tag
sziasztok,
a majmok bolygoja c filmnek ( a reginek) mi a fo zeneje? amikor a majom dobol a csontokkal / faagakkal?
van egy feldolgozas, aminek az eleje megegyezik ezzel: perplexer - de capo
az eredeti kellene, mert abban van a lassu dobolas
elore is koszi -
ChromeX
addikt
SOS mi szol most a ROXYN???
-
miller
tag
-
rien
senior tag
válasz
N4r4ncs #4062 üzenetére
és egy régebbi keresésedre tipp, ha nincs még meg.......hátha ez az
-
N4r4ncs
aktív tag
Hello,
Van egy ehhez baromira hasonló szám,viszont abban nem is énekelnek csak olyan megy benne végig mint ennek az elején! rádióban is többször hallottam -
rien
senior tag
Me & My - Dub I Dub vagy valamilyen remixe elég sz@r minőség
-
Aladdin
aktív tag
válasz
neongorack #4057 üzenetére
Itt a lista akik feldolgozták, válogass
-
neongorack
senior tag
Annyit sikerült kiderítenem, hogy a fever című szám egyik feldolgozása, márcsak az előadó kéne, már jóideje keresem, szal aki tudja, annak hálás lennék
[Michael Bublé - Fever]
Ha így valakinek beugrana (jahh és a Viasatos verzióba van trombita, asszem)
-
Thrawn
félisten
Tessék:
The Shawshank Redemption - "Main Theme", "Brooks was Here"
Thomas Newman
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest