Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyci
senior tag
LOL.
Szerintem itt én használok egyedül windows 11-es arm-os lapotopot elsődleges gépként. Mellesleg minden különösebb probléma nélkül és masszívan nem érdekel pl. hogy L.Office hogyan fut, mert nincs is winarm kiadása. Viszont az MS Office gond nélkül megy, meg minden más, ami kell egy otthoni/irodai gépre.
Mellesleg sok GitHub-os arm projekt tényleg csak abbl áll, hogy lefordítják winarm-ra is az app-ot, és semmivel sem rosszabb az eredmény, mint az összes többi platformra hasonlóan automatizált fordítás.
Értem én, hogy optimalizáció, de manapság kb. csak a NASA optimalizál célhardverre (egyébként tapasztalat, hogy sokszor ők se).
Atomerőművekbe szánt hardvereszközökben is elfordul, hogy kifelejtenek egy pipát a fordítóban, aztán 2 év múlva leáll a Leningrád 2 atomerőmű (mert kihagyták a memóraellenőrzést a modulban).
(El lehet olvasni a nyilvános jegyzőkönyveket az esetről, aminek több más vonatkozása is van, de az itt már végképp off.) -
-
sanyci
senior tag
Második éve használok WinArm64-es notebook-ot.
Nagyjából nulla hátránya volt az én felhasználási módomban (normál otthoni/irodai használat).
Emulálva minden olyan elfut, amiből nincs natív (akár pl. a LaserGRBL is) app és nekem eddig kellett, viszont 20 órákat bír 5G nettel, így pl. Wifi-t se használok rajta, max. szkenneléshez/nyomtatáshoz kellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M - Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest