Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mmili
tag
Sziasztok.
Szerintetek mi lehet a probléma?
Elkezdtem telepíteni a windows 7-et a gépemre, de miután az adja meg a kódot opciót továbbnyomtam pár perccel később elsötétült a monitor. A gép megy, de se a kikapcsoló gombra, se a resetre nem reagál. Kikapcsolni csak a táp gomb lenyomásával tudom. Azóta semmi, de még elindulni se tudok egy újratelepítéssel vagy mással.
A paraméterek:
alaplap: ASUS M3A78
AMD PHENOM X3 8650
RASURBRO 450 W
4 GByte DDR2 800Mhz memória
500 GB WD BLUE merevlemez:
SAPPHIRE RADEON HD 4850 512MB RAM 256 BIT
Mit tudok tenni, mit tanácsoltok, mi lehet a bibi?
Köszi előre. -
mmili
tag
Már nem tudom szerkeszteni, de megfigyeltem a gépet. Nagyon csendes. A VGA nem pörög, és sztem a HDD sem. Az alaplap ledje világít, a procihűtő is megy, ill a táp is. Pikk pakk elszállhatott a HDD? Esetleg a vga is, vagy az a HDD miatt nem kapcsol be? Nem értem
-
mmili
tag
válasz trancemusic #27076 üzenetére
Az a furi, hogy néha elkapja. Bejön az alaplap képe induláskor, aztán az a jellegzetes hang következik, mikor a CRT kikapcsol és már nincs is kép. Amit furcsállottam az az hogy a kisebbik sata csatinál /interface connenctor/ folyékony ragasztó van. Lehet az okozhatja a problémát. Nemrég szerváltam a pc-t egy ismitől, de ezt nem említette.
Ez a nem tudom kikapcsolni dolog mitől lehet. Se reset, se a ki/be kapcsoló, a tápnál kell kinyomnom.[ Szerkesztve ]
-
mmili
tag
Sziasztok.
Először is Boldog karácsonyt Mindenkinek.
Sajnos lenne egy komoly problémám. Pár napja írtam már, hogy baj van a gépemmel.
(Elkezdtem telepíteni a windows 7-et a gépemre, de miután az adja meg a kódot opciót továbbnyomtam pár perccel később elsötétült a monitor. A gép megy, de se a kikapcsoló gombra, se a resetre nem reagál. Kikapcsolni csak a táp gomb lenyomásával tudom. Azóta semmi, de még elindulni se tudok egy újratelepítéssel vagy mással.
A paraméterek:
AMD PHENOM X3 8650
RASURBRO 450 W
SAPPHIRE RADEON HD 4850 512MB RAM 256 BIT)Örültem, mert sikeresen telepítettem a windows, és nem is kapcsolódott ki. 2-3 napig frankó volt, majd tegnap este fele 2x is lefagyott. Aztán mikor ki akartam kapcsolni nem ment. Furcsa volt, ezért gondoltam bekapcsolom. A gép elindult, de ismét nem adott képet, viszont a ventik mentek. Majd kikapcsoltam, és amikor be akartam akkor paff, levágta a biztosítékot. Azóta ha be akarom kapcsolni levágja mindig . Mi történhetett. Megdöglött a táp? Esetleg valami más, vagy sokkal komolyabb a baj?
Mit tanácsoltok, mivel kezdjem így karácsony utolsó napján a monyákolást ?
Köszi előre is. -
mmili
tag
Sziasztok.
A korábbi problémám egy része megoldódott.
Ami baj volt:"A paraméterek:
AMD PHENOM X3 8650
RASURBRO 450 W
SAPPHIRE RADEON HD 4850 512MB RAM 256 BIT)Örültem, mert sikeresen telepítettem a windows, és nem is kapcsolódott ki. 2-3 napig frankó volt, majd tegnap este fele 2x is lefagyott. Aztán mikor ki akartam kapcsolni nem ment. Furcsa volt, ezért gondoltam bekapcsolom. A gép elindult, de ismét nem adott képet, viszont a ventik mentek. Majd kikapcsoltam, és amikor be akartam akkor paff, levágta a biztosítékot. Azóta ha be akarom kapcsolni levágja mindig . Mi történhetett. Megdöglött a táp? Esetleg valami más, vagy sokkal komolyabb a baj?
Mit tanácsoltok, mivel kezdjem így karácsony utolsó napján a monyákolást ?
Köszi előre is."A táp volt a rossz, kaptam cserébe egy 450w-os Corsair-t. A különbség már a súlyánál érezhető volt. Életemben először bekötöttem, és ment. Onnan folytatódott minden, ahonnan megadta magát a táp. Bejött a kép, minden. Leállítottam, hogy a kábeleket összefogatom, mégis kinézzen valahogy. Visszadugdostam, és amikor elindítottam ismét egy régi probléma jött elő, vagyis nem volt kép, és a ki-be kapcsoló gomb sem reagált. Már megint a tápnál kellett kikapcsolnom, amit gondolom nem szerethet. A VGA megindul, de megáll a ventije, lehet hogy rossz? Viszont elsőre miért adott képet, és mi lehet megint a ki-be kapcsoló gomb problémája? Rosszul köthettem be? Viszont mikor megkaptam, akkor is előjött már ez a hiba, viszont nem nyúltam hozzá.
Szerintetek mi a probléma? Mit csináljak, hogy kiderüljön?
-
mmili
tag
válasz djculture #27201 üzenetére
Viszont valami baja lett, vagy volt ahogy leírtam.
Az a furi, hogy első bekapcsolásra onnan ment ahol a rasurbo megdöglött. Volt kép, net, minden. Leállítottam, bekapcsoltam, és semmi kép. Ventik pörögnek (vga hűtő, géphűtő, proci hűtő), viszont valami nagyon szenvedős hangot ad, mintha próbálna betöltődni, majd újra előlről kezdi. Lehúztam a tápot a VGA-ról, és megszünt. Ez azt jelenti, hogy megdöglött? Viszont elsőre, hogy hogy rendben volt minden :| ? -
mmili
tag
Sziasztok.
Gyors segitsegre lenne szuksegem. Tegnap este semmi baja sem volt a gepemnek. Ma azzal fogadtak az otthoniak hogy nem mukodik. Tulajdonkepp bekapcsolom es vagy a hiba utani helyreallito kepernyo jon be,vagy a win inditasa emblema, de semmi mas, majd x perc utan ujraindul. Mi lehet a baj? Talalkozott mar valaki hasonloval? A gepem Athlon x2 7750, 6 gb ram, 500 wd blue, rad 4850, asus m2n lap. Kb 3 hetes win7 prof 64 bit van rajta. Kep van, wentik mennek, a winyon lehet problema? Probaljam ujrahuzni a rendszert?
Koszi elore a segitseget. -
mmili
tag
válasz trancemusic #27591 üzenetére
Sajnos a csokkentett mod elindul de aztan megall, hiaba irja hogy kis turelmet....
Memoria hibanal nemsipolnia kellene? Amugy abbol 3*2 gb az elosztas. A kondiciot hogy tudom megnezni sentinellel ha el sem indul a gep? Amugy 98%-os volt. Hirens boot cd mutatja a vinyot. Azzal nem tudok valamit tenni. Csomo mod van benne bar en csak a paragon particio mnagert szoktam abbol. A biostol felek mert nem ertek hozza. Az osszes fo fulon mindent defaultra tegyek? -
mmili
tag
válasz trancemusic #27593 üzenetére
-
mmili
tag
válasz trancemusic #27595 üzenetére
-
mmili
tag
Sziasztok.
Van egy "teszt"gépem. Alkatrészeket szoktam próbálgatni vele. Tegnap még semmi probléma nem volt, ma egy 7600 GT-t akartam tesztelni, de CMOS Checksum Error - defaults loaded fogadott, és nem is megy tovább, max a BIOSba tudok belépni. Ott semmit sem jegyez meg, bármit is akarok visszaállítani. A lap egy Abit KD7. Amit próbáltam. Elem kivesz-visszatesz; új elem; cmos jumperelés az alaplapon (2-3-as tüskén volt, áttettem az 1-2-re, vártam, majd visszatettem 2-3-ra). Mit tanácsoltok, mi lehet a megoldás?
[link]
Köszi előre. -
mmili
tag
Sziasztok.
Az elobb telepitettem a steamet. Aktivaltam egy jatekot, majd elkezdtem fagyni. A net elment, erre nyomtam egy ujrainditast. Azota a kezdo kepernyon nem megy tul a gepem. Biosba nem tudok belepni, mert irja hogy starting setup, de semmi.
Mi tortenhetett? Mit tudok tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AliExpress tapasztalatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Metal topik
- További aktív témák...
- Topton N100 (4mag,4szál) 1xDDR4, 1xNVME, 2x2.5Gbit LAN, SATA PORT HIBÁS GÉP
- Supermicro MBD-A1SRM-LN7F-2758
- Új generációs Gamer Intel i5 13400/ RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Beszámítás / Garancia
- ELADÓ: i5 6500/ 8GB DDR4 /240GB SSD /USB-C /takarítva, pasztázva/ HP 800 G3
- GAMER PC: Új RYZEN 7 3700X/5800X - Új RTX 3050 GDDR6 - Új 16/32GB DDR4 - NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest