- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- moonlight115: Privát, oh!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Quake III. , ahogy nekem kezdődött
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
7Sony7 #50510 üzenetére
A Bios-ban tudod állítani a határértékeket, hogy milyen hőfökön, mennyit pörögjön a ventilátor. Ezzel lehet szépen finomítani. De, véleményem szerint a legjobb megoldás egy külön ventivezérlő, van több is ilyen a piacon, picit jobban személyre szabhatóbb, főleg ha sok ventid van! Én jelenleg a Corsair Commander XT-t használom erre a célra és meg vagyok vele elégedve, habár az icue szoftver picit jobban terheli a procit mint más appok, de mindegy ez van..
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Filmvilág
- Elemlámpa, zseblámpa
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nyaralás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Ryzen PC-5700X-RTX 3080-B550 AORUS-32GB DDR4-1 TB M.2 SSD-NOCTUA FAN+360 AIO/Garanciás-Beszámítás
- DELL GY1TD PowerEdge R630/R730XD NVMe (U.2 SSD) PCIe Extender Controller Adapter + K9TVP Kábel
- GAMER PC! Intel i7-13700 / RX 7900 XT / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / B760 Tomahawk / 750w! BeszámítOK
- Apple iMAC 24" M3 8/256
- Eladó Konfig I7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RTX2060Super 8GB!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!