Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Anapolon

csendes tag

válasz jasszer #8290 üzenetére

Sziasztok. Olyan kérdésem lenne hogy van otthon egy asrock p45xe-r lapom, a polcon állt már 2éve, még egy teszt miatt lett vásárolva, 1x volt akkor használva és porosodott mígnem tegnap úgydöntöttem beüzemelem mert CF támogató.

Egy régebbi működő configomból emeltem át az alkatrészeket bele, kapott egy e7300-ast és 2 hd3870-et és 2gb kingmax 1066 cl6 ddr2-t., valamint egy coolermaster hyper 212-t.
    A lap tuningpotenciálját szerettem volna megnézni.Mivel 2.x bontottam ki 2év után, gondoltam működni fog. Ám nem így lett.Többféle táppal is akartam indítani(300-500w), (persze csak egy vidikari maradt az első hibás indítás után) de hiába. Speaker meg sem nyikkan, 2másodpercig felpörögnek a ventik, majd leállnak és ujraindulnak. néha 4másodpercig forgatja őket, lényegében folyamatosan restartol a lap.Ha kiveszek mindent és csak proci+cooler marad, akkor is ezt csinálja.
    Első kérdésem hogy a proci tápcsatija 8pines de az én tápjaim mind 4pinesek voltak, tudom hogy 4pin ugyanugy jo hozzá, de lehet köze ennek a problémához eseleg?
    2. Kérdésem az hogy egy lényegében új, 1x használt, anno működő lap miért romolhatott el?
    A szerelésre mindig odavolt figyelve, coolertartó keretet nem tépkedtem rajta, nemvvolt feszegetve.
    Esetleg tud valaki valami tanácsot adni, vagy hogy javítható e ez a lap, mert nem dobnám ki, mégha eddig állt is ,most tudnám hasznát venni, mert jo kis lap.

Lekötelez aki elolvasta a mesémet!
    Előre is köszönöm a segítséget.
    Hy.

Új hozzászólás Aktív témák