- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
Hirdetés
Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Motion_Blur #46 üzenetére
Chieftec-re cserélték? Ugyanezt a Chieftecet (felteszem Chieftec GPS-350EB-101A Dobozos 350W ATX volt a tiéd is) vittem vissza én is gariba ugyanezzel a hibával - bekapcsgombra meg sem nyikkan. Többszöri áramtalanítás után egyszercsak jó volt. Aztán megint nem. A régóta használt Codegen táppal tökéletesen megy az egész konfig, holott semmi nem történik, csak tápcsere.
Egyvalamit még próbálj meg, ezt nemrégiben hallottam, ki is próbáltam aztán: lehúzod az alaplapról a 24 tüskés csatlakozót, és rövidre zárod (kisolló pl) a középen a pöcök felőli oldalon (a csatlakozó elején) majdnem középen található zöld kábelt a mellette (befelé) található feketével. Állítólag marad a tápban némi kóbor áram, amit így a földelésen keresztül levezetsz.
Én kipróbáltam, utána a bekapcsolásnál jó volt, meg is örültem, aztán este lekapcs, és másnap reggel megint nem indult. Utána nem próbálkoztam, visszavittem. Tényleg, lassan megjöhetne már a cseredarab...
Szerk: némi extra info: a konfig részemről Chaintech S865PE és 2,8/512/800 P4.
p
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háztartási gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- E-roller topik
- Battlefield 6
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Horgász topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest