Hirdetés
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
válasz
barack1997
üzenetére
EZ nem tanulás kérdése. AZ autó úgy viselkedik mint egy bálna. Nehezen fordul, ráadásul egy csöppet lomha. De ez előtt már szóltak nekem hogy a 300.000et nem éri meg a RX7 BMel szemben, de nálam ez az az autó, aminek benne kell lennie a garázsban

-
tutuhawer
őstag
válasz
barack1997
üzenetére
az biztos, hogy stabilan jó kanyarsebességet lehet menni a 350 Z-vel, de a gyorsulást én sose építettem fel. Még... Egyszer újra megveszem, amikor másik spoilert meg bodyt lehet rá tenni és akkor megnézzük, mit tud. Szerintem ez jövőre lesz már bőven.
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen asztali médialejátszót?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xbox tulajok OFF topicja
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- Formula-1
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi